Fallout 4: Perk Chart og SPECIAL Points

Fallout 4 er et rollespill i det post-apokalyptiske ødemarken i Boston, kjent som "Commonwealth" i år 2287. Historien begynner når "Sole Survivor", den eneste overlevende av Vault 111, våkner og går ut av en kryogen stase bare å finne ektefellen deres myrdet og spedbarn kidnappet.

I begynnelsen av spillet får spilleren bygge karakterens egenskaper og egenskaper ved å tildele totalt 21 statpoeng til sin SPESIELLE statistikk. Dette er styrke, oppfatning, utholdenhet, karisma, intelligens, smidighet og flaks.

Måten du tildeler disse punktene på, vil påvirke hvordan karakteren din oppfører seg på mange måter. SPECIAL-poengene dine bestemmer også hvilke fordeler du kan velge fra perk-diagrammet. I motsetning til de tidligere delene av franchisen, er det to måter å øke basen din SPESIELLE poeng i Fallout 4. For det første, hver gang du nivåer opp, vil du få et ferdighetspoeng som du enten kan bruke på en av de mange fordelene fra perk-diagram, eller bruk for å oppgradere en av karakterens SPECIAL-attributter.

SPESIELL

Noen forutsetninger er nødvendige for å låse opp muligheten til å skaffe seg en fordel fra fordelingsdiagrammet. Den vanligste er at du trenger å ha nok poeng i SPESIALEN din for å låse opp ønsket fordel, for eksempel kreves 6 poeng i karisma for å kunne låse opp fordelene 'lokal leder'. Hver basisferdighet kan oppgraderes til maksimalt 10.

Den andre måten å øke SPESIALstatistikken er å skaffe seg den tilsvarende bobbleheaden.

Ved å legge til ferdighetspoeng i følgende: -

Styrke:

Bærevekt og nærkampskader økes.

Oppfatning:

Lås-plukk ferdigheter, lommelykt suksess sjanse og våpen nøyaktighet i VATS økes.

Utholdenhet:

Dine totale treffpoeng (karakterhelse) økes. Handlingspunkt (utholdenhet) avløpshastighet mens sprint reduseres.

Karisma:

Prisene på varer reduseres når det handles, og suksessgraden for overtalelse i dialogen økes også.

Intelligens:

Opplevelsespunktet (XP) ga i rate økes.

Smidighet:

Maks. Handlingspunkter (AP) økes og redusert sjanse for å bli oppdaget mens du sniker.

Flaks:

Oppladningshastigheten til den kritiske treffmåleren økes. Sjansen for å finne hetter og ammunisjon er også økt.

Perk-diagrammet

Hvordan det fungerer

Fordelsdiagrammet er delt inn i 10 horisontale lag med 1 ekstra fordel for hvert SPESIAL-attributt per lag. Perks har også flere ranger som kan låses opp når spilleren når ønsket nivå. Fordeler eller fordeler som spilleren ikke kan låse opp, er nedtonet og må låses opp.

De utfylte stjernene indikerer ulåste ranger. Nederst i vinduet vises kravene til den valgte rangeringen.

For å låse opp en fordel, må du være et visst nivå og ha nok poeng i den tilsvarende SPESIELLE baseferdigheten, for eksempel for å kunne låse opp den første rangeringen av 'Science!', Intelligensen til 4 kreves. Når du oppfyller kravene, kan du låse opp første rangering av ønsket fordel ved å bruke et ferdighetspoeng. For å oppgradere fordelene og motta ekstra bonuser, kan du fortsette å legge til ferdighetspoeng til samme fordeler til grensen er nådd. For eksempel kan 'Commando' -fordelen oppgraderes 4 ganger, og hvert nivå øker automatisk våpenskade med 20%, med et annet ekstra bonusegenskaper per nivå.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det