Fix: Steam Download korrupt

Mange brukere kan oppleve et problem når de installerer eller laster ned et spill der Steam-klienten ber dem om at nedlastingen er skadet. Dette er et vanlig problem som mange mennesker som bruker Steam, opplever over tid. Selv om det alltid er løsningen for å installere Steam på nytt, anbefales det å prøve de grunnleggende feilsøkingsmetodene som er oppført nedenfor før du tar til mer kjedelige.

Løsning 1: Endre nedlastingsregion

En av de grunnleggende løsningene inkluderer å endre nedlastingsregionen.

Steam-innholdssystemet er delt inn i forskjellige regioner. Klienten oppdager automatisk regionen din gjennom nettverket ditt og setter den som standard. Noen ganger kan servere i en bestemt region være overbelastet eller kanskje gjennom maskinvarefeil. Derfor kan endring av nedlastingsregion løse problemet.

 1. Åpne Steam og klikk ' Innstillinger ' i rullegardinmenyen øverst til venstre i vinduet.
 2. Velg ' Nedlastinger ' og naviger til ' Last ned region '.
 3. Velg andre regioner enn din egen, og start Steam på nytt.

Løsning 2: Rydde nedlastingsbufferen

Å tømme Steam-nedlastingsbufferen kan løse problemer hvis noen nedlastede filer er ødelagt. Denne prosessen påvirker ikke dine nåværende spill. Du må bare logge på igjen. Ikke bruk denne løsningen hvis du ikke har riktig påloggingsinformasjon for hånden.

 1. Åpne Steam-klienten din og naviger til Innstillinger . Dette ligger øverst til venstre i menyen.
 2. Finn nedlastinger i Innstillinger-panelet.
 3. Klikk på Fjern nedlastingsbuffer . Klikk OK for å bekrefte valget, og etter en stund vil Steam be om påloggingsinformasjonen din.
 4. Etter at du har logget på igjen, starter Steam som forventet.

Løsning 3: Matchende tidssone og tid

Feil samsvar mellom tidssone og tid kan også føre til at Steam dukker opp problemet. Løsningen for dette er ganske enkel. Følg trinnene nevnt nedenfor:

 1. Klikk på Windows-knappen og skriv " Kontrollpanel ". Åpne Kontrollpanel fra søkeresultatene.
 2. Velg " Dato og tid " fra listen over kategorier .
 3. Fra de tre fanene velger du " Internettid " og klikker på " Endre innstillinger ".
 4. Merk av i dialogboksen som sier “ Synkroniser med tidsserver på Internett ”. Klikk på Oppdater nå. Klikk på OK etter at tiden er oppdatert, og start Steam på nytt.

Løsning 4: Fjern avmerkingen Skrivebeskyttet

Det er tydelig at hvis Steam er låst i en skrivebeskyttet modus, vil den ikke kunne skrive filer i katalogen når den laster ned spill / oppdateringer. For å endre dette alternativet, følg trinnene nedenfor.

 1. Standardplasseringen for dampmappen din skal være " C: \ Program Files (x86) \ Steam ". Trykk på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal dukke opp Kjør-applikasjonen. Skriv “C: \ Program Files (x86) \ Steam” i dialogboksen. Eller hvis du installerte Steam i en annen katalog, kan du bla til den katalogen, og du kan fortsette med trinnene som er nevnt nedenfor.
 2. Finn Steam-klienten, dvs. Steam.exe
 3. Fjern merket for " Skrivebeskyttet " hvis det er merket av. Klikk på Bruk og lagre endringene. Start Steam på nytt etter at endringene er brukt.

Løsning 5: Stoppe uønskede prosesser som kjører i bakgrunnen

Et annet problem som brukere kan møte er at mange bakgrunnsprosesser kan være aktive; resulterer i ikke nok minne på RAM til at Steam kan fungere skikkelig. Det du kan gjøre er å åpne oppgavebehandling og avslutte alle unødvendige prosesser og starte Steam på nytt.

 1. Start Task Manager ved å trykke på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal dukke opp Kjør-applikasjonen. Skriv " taskmgr " i dialogboksen . Dette skal åpne oppgavelederen.
 2. Avslutt alle uønskede prosesser som Skype, nettleser, oppdaterere osv. Start Steam på nytt med Steam.exe, og forhåpentligvis vil det fungere som forventet.

Løsning 6: Deaktivering av antivirus

I mange situasjoner kan antivirusprogrammet ditt forårsake problemet. Det er ikke uvanlig at den merker Steam-filer som potensielle virus og setter dem i karantene. Nedenfor vises forskjellige måter å deaktivere antivirusprogrammet til du kan oppdatere spillet ditt.

McAfee Antivirus :

McAfee har ingen måte å ekskludere visse filer fra sanntidsskanning. Den eneste måten er å deaktivere antivirusprogrammet helt til spillet er oppdatert. For å gjøre dette, åpne McAfree og velg " Virus og spionvare beskyttelse ". Her finner du muligheten for “ Sanntidsskanning ”. Klikk på det alternativet og slå det av.

Følg deretter følgende instruksjon for å verifisere integriteten til spillfiler .

 1. Start datamaskinen på nytt og start Steam på nytt.
 2. Gå over til bibliotekseksjonen og høyreklikk på spillet som gir deg problemer.
 3. Klikk på egenskapene og velg kategorien lokale filer.
 4. Klikk på bekreft integriteten til spillfiler-knappen, og Steam bekrefter spillet i løpet av få minutter.

Forhåpentligvis, etter å ha utført trinnene ovenfor, vil Steam ikke gi noe problem.

ESET NOD32

NOD32 har en tendens til å markere noen applikasjonsfiler som ondsinnede og vil sannsynligvis sette dem i karantene. Dette resulterer ofte i feilen mens du oppdaterer et spill. Bla til din nåværende Steam-katalog og kopier adressen.

 1. Standardplasseringen for dampmappen din skal være " C: \ Program Files (x86) \ Steam ". Trykk på ⊞ Win + R-knappen. Dette skal dukke opp Kjør-applikasjonen. Skriv “C: \ Program Files (x86) \ Steam” i dialogboksen. Eller hvis du installerte Steam i en annen katalog, kan du bla til den katalogen, og du kan fortsette med trinnene som er nevnt nedenfor. Når du har kopiert adressen, åpner du ESET NOD32 og limer inn stedet i " ekskluder fra sanntidsskanning" . Følg metoden 'Bekreft integriteten til spillfiler' som er oppført ovenfor, så blir du god.

Kaspersky AV

Kaspersky kan noen ganger merke Steam som en inntrenger og deaktivere det fra å gjøre noen endringer på harddisken. For å fikse dette, gå over til ' trusler og eksklusjoner' . Naviger til ' klarert sone ' og legg til Steam.exe som et pålitelig program. Husk å endre innstillingene til Ikke begrens applikasjonsaktivitet så vel som ikke skann åpne filer.

Følg metoden 'Bekreft integriteten til spillfiler' som er oppført ovenfor, og start datamaskinen på nytt.

Løsning 7: Installere Steam på nytt

Hvis alle de andre metodene mislykkes, kan vi installere Steam på nytt og håpe at når prosessen er fullført, vil den kjøre som forventet.

Vær oppmerksom på at ethvert avbrudd under kopiprosessen vil ødelegge filene, og du må laste ned hele innholdet på nytt. Fortsett bare med denne løsningen hvis du er sikker på at datamaskinen ikke blir forstyrret.

 1. Naviger til Steam-katalogen . Standardplasseringen for katalogen din er  C: / Program Files (x86) / Steam.
 1. Finn følgende filer og mapper:
 • SteamApps                                  (mappe)
 • Brukerdata                                       (mappe)
 • Steam.exe                                     (applikasjon)
 • Ssfn                                                ( Tallrekkefølge )

 1. Slett alle andre filer / mapper og start datamaskinen på nytt.
 2. Start Steam på nytt, og forhåpentligvis begynner det å oppdatere seg selv. Etter at oppdateringen er fullført, vil den kjøre som forventet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det