Korriger: Feil 910 på Google Play kan ikke installere app & rsquo;

The ' feilkode 910 ' er vanligvis oppstått når brukeren prøver å installere, oppdatere eller avinstallere en app fra Google Play-butikken på en Android-enhet. Dette er vanligvis kjent for å oppstå hvis brukeren tidligere avinstallerte forhåndsinstallerte oppdateringer for samme app. Problemet er hovedsakelig rapportert å forekomme på Lollipop (5.x), Marshmallow (6.x), Nougat og Oreo.

Hva forårsaker problemet med 'Feilkode 910'?

Vi klarte å oppdage noen av de vanligste årsakene som vil utløse dette problemet. Vi har gjort dette ved å se på ulike brukerrapporter og reparasjonsstrategiene de brukte for å få problemet løst. Her er en kortliste med vanlige scenarier som har sjansen til å utløse denne spesielle feilmeldingen:

 • Korrupte data som sitter fast i hurtigbuffermappen - Det er bekreftet at problemet kan oppstå på grunn av dårlig bufrede data i installasjonsmappen. Flere brukere som støter på denne spesielle feilkoden har klart å få den sortert ved å tømme hurtigbufferen og applikasjonsdataene til Google Play Store-appen.
 • Glitched Google-konto - Denne spesielle feilen kan dukke opp hvis du har å gjøre med en ødelagt Google-konto. Det er kjent at disse tingene skjer uten tilsynelatende utløser. Men heldigvis kan du rette på de fleste problemer relatert til Google-kontoen din ved å logge av og på den.
 • Data som er tilstede på SD-kortet er utilgjengelig - Frekvensen til denne feilkoden er mye høyere på Android-enheter som bruker et SD-kort for ekstra minne. Det er ingen offisiell forklaring på hvorfor dette skjer, men noen brukere spekulerer i at det sannsynligvis er relatert til det faktum at SD-kortet er formatert med et annet filsystem. I dette tilfellet vil du kunne løse problemet ved å flytte appen til den interne lagringen og oppdatere den mens den er der.
 • Korrupte data på SD-kortet - Det er et scenario der feilkoden oppstår på grunn av korrupsjon på SD-kortet. Flere berørte brukere har klart å få dette løst ved fysisk eller praktisk talt å løse ut SD-kortet før de prøver å oppdatere appen.
 • Google Play Store forhindrer at oppdateringen fullføres - En annen mulig årsak som vil utløse denne feilkoden er en inkompatibilitet mellom enhetsmodellen og applikasjonen. Google Play-butikken er ansvarlig for å bestemme det, slik at du sannsynligvis kan omgå denne ulempen ved å laste appen på siden fra et eksternt APK-nettsted.
 • Blackberry Launcher har ikke administratorrettigheter - Dette scenariet er eksklusivt for Blackberry Priv-enheter som kjører Android 6.0+. Som det viser seg, kan en systemfeil kutte privilegiene til Blackberry Launcher når Google Pay er aktivert på enheten. I dette tilfellet kan du løse problemet ved å deaktivere administratortilgangen til Google Pay og aktivere administratortilgangen til Blackberry Launcher.
 • Alvorlig appkorrupsjon - Dette scenariet vil ikke oppstå med mindre du laster appen på nytt, prøver å feilsøke den eller forstyrre filene. Men hvis du har gjort dette og ikke klarer å oppdatere eller installere applikasjonen, er den eneste veien fremover å bruke ADB-verktøyet til å fjerne applikasjonspakken manuelt.

Hvis du sliter med å finne noen feilsøkingstrinn som løser feilkoden 910 , vil denne artikkelen være til hjelp. Nedenfor vil du oppdage flere bekreftede metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst.

Vi har ordnet de potensielle løsningene nedenfor etter effektivitet og alvorlighetsgrad. Så hvis du leter etter den mest effektive tilnærmingen, følg metodene nedenfor i den rekkefølgen de presenteres.

Metode 1: Tømme hurtigbufferen til Google Play Store

Følgende metode er en av de mest populære måtene å løse ' Feilkode 910 ' på Android-enheter. Hvis problemet oppstår på grunn av dårlig bufrede data som ender med å forhindre at applikasjonen oppdateres, vil problemet løses permanent når du sletter de bufrede dataene i Google Play Store-applikasjonen. Trinnene nedenfor ble bekreftet å være effektive av mange brukere som sliter med å løse den samme feilkoden:

Slik fjerner du hurtigbufrede data fra Google Play Store-applikasjonen på en Android-enhet:

Merk: Android-riket omfatter et veldig fragmentert marked. Eldre Android-versjoner ser ut og oppfører seg annerledes, for ikke å nevne at du kanskje har å gjøre med en tilpasset ROM, avhengig av produsent. På grunn av dette kan noen trinn være litt annerledes enn det du ser på skjermene våre. Men du burde ikke ha noe problem med å replikere dem på enheten din.

 1. Trykk på Innstillinger- menyen på startskjermen til Android-enheten . På Innstillinger- menyen klikker du på Apper og varsler .

  Merk: Hvis du ikke blir ført direkte til listen over apper, kan du også klikke på Apper eller Appliste .

 2. Bla gjennom listen over apper og finn Google Play Store . Når du ser det, trykker du på det åpent.
 3. Fra Info-menyen i Google Play Store, trykk på Lagring for å nå alternativet om å slette data.
 4. Inne i lagringsalternativet, klikk på Fjern cache . Når prosessen er fullført, følger du gjennom ved å klikke på Fjern data .

  Etter at du har ryddet dataene i Google Play Store, start datamaskinen på nytt og prøv å oppdatere eller laste ned appen som forårsaket problemet igjen.

Hvis du fremdeles støter på den samme feilmeldingen ( 'Feilkode 910'), flytt ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Koble Google-kontoen din på nytt

Denne prosedyren er en av de første som er nevnt av den offisielle Google-dokumentasjonen når det gjelder denne spesielle feilkoden. Enda mer, mange berørte brukere har bekreftet at innlogging og utlogging av Google-kontoen deres løste problemet og tillot dem å installere eller oppdatere programmet som tidligere sviktet med feilkoden 910.

Her er trinnene for å fjerne Google-kontoen din fra enheten og legge den til på nytt for å løse feilkoden 910:

 1. Åpne Innstillinger- appen på Android-telefonen din og gå til Konton- menyen.
 2. Inne på bruker- og kontoskjermen (kontoer) , finn Google-kontoen din og trykk på den. Når du er inne i Google-kontoinnstillingene, blar du ned til bunnen av skjermen og klikker på Fjern.

 3. Når Google-kontoen er fjernet, går du tilbake til skjermbildet Bruker og kontoer (Kontoer) , blar ned til bunnen av skjermen og klikker på Legg til konto .
 4. Trykk deretter på Google fra vinduet Legg til en konto og følg instruksjonene på skjermen for å legge til Google-kontoen din på nytt.
 5. Når du kobler til Google-kontoen din igjen ved å sette inn påloggingsinformasjonen på nytt, må du starte datamaskinen på nytt og prøve å oppdatere eller laste ned appen ved neste oppstart.

Hvis du fremdeles støter på den samme feilmeldingen, kan du gå videre til neste metode nedenfor.

Metode 3: Flytte appen fra SD til Intern

En annen populær løsning for å komme rundt Feil 910 når du prøver å oppdatere et allerede installert program, er å flytte appen fra din eksterne SD-lagring til intern lagring. Sjansen er at appen oppdateres normalt etter at den er flyttet på intern lagring. Etter at oppdateringen er fullført, kan du flytte den tilbake til utgangspunktet (eksternt SD-kort). Flere brukere som sliter med å løse denne feilen har bekreftet at trinnene nedenfor fungerte som en permanent løsning for dem.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Åpne Innstillinger- menyen og gå til Apper og varsler . Trykk deretter på Apps (Application List) for å se alle de installerte programmene dine.
 2. I listen over installerte applikasjoner, finn appen som nekter å installere, og trykk på den for å utvide menyen.
 3. Trykk på Lagring, og trykk deretter på Endre lagringsplassering og flytt appen til Intern lagring .
 4. Når appen har blitt flyttet til intern lagring, oppdaterer du applikasjonen på nytt og ser om prosedyren fullføres uten problemer.

  Merk: Hvis du fremdeles får den samme feilkoden ( 'Feilkode 910' ), hopp rett til metode 4 .

 5. Hvis du klarer å oppdatere appen mens den er flyttet til Intern lagring, kan du flytte den tilbake til SD-kortet når prosedyren er fullført.

Hvis denne metoden ikke løste feilen i ditt spesielle scenario, flytt ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Løse ut SD-kortet fra Innstillinger-menyen

Tidlig inn i etterforskningsfasen observerte vi at de fleste brukere som vi støter på denne spesielle feilen, brukte et SD-kort. Enda mer, noen berørte brukere har klart å løse dette problemet ved ganske enkelt å "kaste ut" SD-kortet via Android-innstillingsmenyen.

Denne prosedyren krever ikke at du fysisk tar SD-kortet ut av telefonen - Android har en innebygd funksjon som vil virtualisere dette scenariet. Her er hva du trenger å gjøre for å nesten løse ut SD-kortet og løse 'Feilkode 910':

 1. Åpne Innstillinger- menyen på Android-enheten din og trykk på Lagring.
 2. Inne på lagringsskjermen, trykk på Demonter SD-kort og bekreft for å tvinge Android til å late som om SD-kortet er fysisk fjernet.
 3. Åpne Google Play Butikk igjen og last ned / oppdater appen som tidligere viste feilmeldingen.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kan du gå videre til neste metode nedenfor.

Metode 5: Last ned og installer APK fra et tredjeparts nettsted

Hvis ingen av de potensielle løsningene ovenfor virket for deg, vil du kanskje vurdere muligheten for å bruke en tredjepartstjeneste for å installere eller oppdatere programmet som feiler med feilkoden 910. Denne prosedyren vil være effektiv i de scenariene der problemet skyldes en slags inkompatibilitet, eller fordi din nåværende Android-versjon ikke støtter den siste applikasjonsoppdateringen.

I dette tilfellet kan sidelading av appen omgå noen begrensninger som håndheves av Google Play Store. Slik laster du ned og installerer applikasjonens APK fra et tredjeparts nettsted:

 1. Besøk et tredjepartsnettsted med APK-er. Det er mange sketchy nettsteder som er kjent for å inneholde mye adware, så hold deg unna uklare steder. Vi anbefaler APK pure ( her ).
 2. Bruk søkefunksjonen til å finne den nyeste versjonen av applikasjonen du sliter med å installere, og trykk på den.
 3. Trykk på Last ned APK- knappen og vent til nedlastingen er fullført. Trykk Ok ved sikkerhetsmeldingen for å starte nedlastingen.

  Merk: Hvis du ikke har installert APK-er før, vil du bli varslet om at enheten din blokkerer installasjonen av apper fra ukjente kilder. I dette tilfellet, må du gå til Innstillinger> Sikkerhet og personvern og endre standard Installer ukjent apps atferd for å bli tillatt i henhold til nettleseren din.

 4. Når APK-en er lastet ned, åpner du den og følger instruksjonene på skjermen for å installere applikasjonen eller oppdatere. Hvis du prøver å installere en oppdatering, blir du bedt om å bekrefte om du vil installere en oppdatering over den eksisterende appen din. Trykk i så fall på Installer for å starte prosessen.

Ved å bruke denne prosessen, bør du ikke lenger støte på 'Feilkode 910'. Men i tilfelle du fortsatt gjør det, gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 6: Deaktivering av Google Pay-administrator og aktivering av Blackberry Launcher-administrator (kun Blackberry Priv)

Hvis du støter på dette spesielle problemet på en Blackberry Priv-enhet, er løsningen litt mer eksotisk. Et par brukere som sliter med å løse dette problemet på en Blackberry-enhet, har klart å eliminere feilkoden 910 ved å deaktivere administratortilgangen til Google Pay og aktivere administratortilgangen til Blackberry Launcher. Etter å ha logget av og på kontoen, ble problemet løst, og de var i stand til å fullføre installasjonen / oppdateringen.

Merk: Hvis du ikke bruker en Blackberry Priv-enhet, kan du gå videre til neste metode nedenfor.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Gå til Innstillinger> Personlig> Sikkerhet> Enhetsadministratorer på Blackberry Priv-enheten . Når du kommer dit, deaktiver administratortilgangen til Google Pay . Kontroller deretter at administratortilgang er aktivert for Blackberry Launcher .
 2. Gå deretter til Innstillinger> Enhet> Brukere og velg Gjest for å logge av kontoen din. Vent et par sekunder, velg deretter Meg selv og følg instruksjonene for å logge på igjen.
 3. Gå tilbake til Google Play> Mine apper og spill og fortsett med oppdateringen / installasjonen. Du skal nå kunne fullføre den uten problemer.

Hvis denne metoden ikke gjaldt for ditt spesielle scenario, kan du gå videre til neste metode nedenfor.

Metode 7: Bruke ADB for å avinstallere appen

Hvis du befinner deg i en situasjon der appen ikke kan oppdateres, installeres på nytt eller avinstalleres, er ditt siste valg (bortsett fra å tilbakestille fabrikken) å bruke ADB til å fjerne applikasjonspakken med kraft. Denne prosedyren er litt avansert og vil kreve at du gjør noe innledende oppsett på både Android og datamaskin, men det vil gjøre jobben gjort.

Hvis du ikke visste om det, er ADB (Android Debug Bridge) et veldig allsidig kommandolinjeverktøy som lar deg utføre forskjellige operasjoner på Android-enheten din. Det letter mange enhetshandlinger, inkludert installering og feilsøking av apper, noe som er akkurat det vi trenger i dette tilfellet.

Her er en rask guide til bruk av ADB for å avinstallere appen kraftig og løse 'Feilkode 910':

 1. Første ting først må vi installere ADB-miljøet. Du vil allerede ha dette installert hvis du tidligere har installert Android Studio. Hvis ikke, last ned den nyeste versjonen av Minimal ADB Fastboot fra denne lenken ( her ).
 2. Når nedlastingen er fullført, bruker du et verktøy som Winzip eller 7Zip for å trekke ut innholdet i minimal_adb_fastboot.
 3. Bare kjør den kjørbare filen og følg instruksjonene på skjermen for å installere Minimal ADB og Fastboot på datamaskinen.
 4. Når installasjonen er fullført, flytt til Android-telefonen din og gå til Innstillinger> System> Om telefonen . Når du kommer dit, begynner å trykke på Build nummer . Når du har trykket på den for 7. gang, får du en suksessmelding som forteller deg at du nå er utvikler.

  Merk: Avhengig av sikkerhetsmetoden din, kan du bli bedt om å sette inn passordet eller nålen for å fullføre prosedyren.

 5. Det vi egentlig gjorde ovenfor var å aktivere fanen Alternativer for utviklere . Deretter skal vi la ADB få tilgang til innholdet på telefonen. for å gjøre dette, gå til Innstillinger> Utvikleralternativer og aktiver USB-feilsøking (under Feilsøking ).
 6. Koble Android-telefonen din til PC-en via en USB-kabel og vent til tilkoblingen er opprettet. Du må kanskje tillate det igjen fra Android-telefonen din.
 7. Når Android er koblet til PCen din via USB-kabelen, åpner du Minimal ADB og Fastboot. Først skriver du inn “ adb-enheter ” og trykker Enter for å se om enheten er riktig tilkoblet.
 8. Gå over til telefonen og trykk på Ja i autorisasjonsleddet som dukket opp på skjermen.
 9. I samme Minimal ADB-vindu skriver du inn følgende kommando for å avinstallere den ødelagte appen:
  ADB avinstallere 

  Merk: Bytt Package Navn med pakken navn som tilhører den applikasjonen du ønsker å installere. Hvis du ikke vet pakkenavnet på applikasjonen, utfører du " pm list Packages -f " i Minimal ADB-vinduet, så får du en fullstendig liste over installerte applikasjoner.

 10. Koble Android fra USB-kabelen og start den mobile enheten på nytt. Når neste oppstartssekvens er fullført, installerer du programmet på nytt. Du burde ikke ha noen problemer med å gjøre det.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det