5 beste skriftvisere for Windows 10

Hjem / Best Of / 5 beste fontvisere for Windows 10

5 beste skriftvisere for Windows 10

Av Ayesha Sajid 30. juli 2019 5 minutter lest

En skrift er definert som en digital fil som består av forskjellige tegn, symboler, tegn osv. Som datamaskinbruker må du ha hørt denne terminologien ganske ofte, for før du begynner å skrive noe på datasystemene våre, setter vi vanligvis ønsket skrift. Ved å sette ønsket skrift, mener vi at vi setter de forskjellige parametrene til karakterene våre, for eksempel størrelse , vekt , stil osv. Disse parametrene bestemmer hvordan teksten vår faktisk vil se ut.

En Font Viewer er en programvare som du kan vise og administrere alle skriftene som er installert på datasystemet ditt. Bortsett fra det, forhindrer det også utilsiktet sletting av visse skrifter. Alle av oss vet at et stort antall skrifter vanligvis er installert på datasystemene våre. Har du noen gang tenkt på maskinens ytelse hvis alle disse skriftene skal aktiveres samtidig? Definitivt vil ytelsen til din PC forverres på grunn av aktivering av unødvendige skrifttyper.

Nå, hva en fontviser gjør, er at den grupperer fontene dine i forskjellige kategorier, avhengig av bruken, og deretter aktiverer den bare en bestemt gruppe skrifter når det er nødvendig. Dette sparer mye av systemressursene dine. I tillegg til dette, håndterer en fontviser mange andre skriftrelaterte problemer som vi skal diskutere senere i denne artikkelen. Nå, uten ytterligere overdrivelse, vil vi dele med deg vår liste over de 5 beste fontviserne . La oss sjekke det ut sammen om de er verdt å bruke eller ikke.

1. FontBase


Prøv nå

FontBase er en fantastisk gratis fontviser designet for Windows- , Mac- og Linux- operativsystemene. Den har et veldig vennlig brukergrensesnitt som lar en ny bruker komme veldig godt overens med denne programvaren. Denne programvaren hevder å støtte det største antallet OpenType- funksjoner for enhver font. Det lar deg også kopiere og vise tegn på hvilket som helst språk og hvilken som helst skrift. Du kan enkelt justere høyden, størrelsen, stilen osv. På skriftene dine ved hjelp av Styling- funksjonen i FontBase. den Supersøk funksjonen til denne programvaren hjelper deg med å søke etter forskjellige skrifttyper basert på egenskapene som høyde, bredde osv.

Denne fontvisningen gjør det lettere for deg å bruke noen av skriftene fra Googles personlige samling, akkurat som om den var lokalt installert på datasystemet ditt. Du kan bruke styling til forskjellige deler av siden din for å se om det passer dine behov ved hjelp av eksperimentfunksjonen i FontBase. Denne programvaren gir deg også en prøveside der du kan se alle skriftene sammen, og du kan til og med prøve ut kombinasjonene deres. The Font Aktivering funksjon i denne font viewer er så effektiv at den har evnen til å aktivere en font selv uten behov for å installere den.

Du kan også lage samlinger av forskjellige skrifttyper og deretter aktivere dem alle sammen bare ved hjelp av et enkelt klikk ved hjelp av Collections- funksjonen i FontBase. Denne fontviseren gir til og med funksjonen Nestede mapper . Derfor kan du alltid holde alle filene dine perfekt organisert. De automatiske oppdateringene i denne fontvisningen frigjør hele byrden din for å oppdatere den manuelt. Sist, men ikke minst, hvis du vil oppta mer skjermplass ved å se skriftene dine i form av et rutenett, kan du bruke funksjonen Flere visninger i FontBase.

2. AMP Font Viewer


Prøv nå

AMP Font Viewer er en gratis fontbehandling designet av AMPsoft for Windows- operativsystemet. Denne fontviseren støtter både TrueType- og OpenType- skriftene. Ved hjelp av denne programvaren kan du se de installerte og avinstallerte skriftene på datasystemet ditt. Den har evnen til å organisere skriftene dine i forskjellige kategorier. Det lar deg installere skrifttyper fra en mappe enten en etter en eller i form av en komplett liste. Det kan også midlertidig installere skriftene når det trengs av et bestemt program, og avinstallerer dem så snart det aktuelle programmet er lukket.

Denne programvaren lar deg organisere listen over alle de installerte skriftene mens du ser på dem. Du kan også skrive ut listen over alle installerte skrifttyper sammen med et eksempel på hver for å se hvordan en bestemt font ser ut. Hvis du vil teste en skrift før du bruker den, kan du gjøre det ved å velge den skrifttypen og bruke Scratchpad Area for å skrive alt du vil og finne ut om det er det du virkelig trenger. Videre er denne fontviseren tilgjengelig på engelsk så vel som på spansk, noe som betyr at hvis du er en spansktalende, selv da kan du enkelt bruke AMP Font Viewer.

3. NexusFont


Prøv nå

NexusFont er et veldig grunnleggende nivå gratis font viewer med et minimalistisk sett med funksjoner designet for Windows- operativsystemet. Denne programvaren er best for de designere som elsker å leke med skrifter. Det lar deg administrere , sammenligne og velge hvilken som helst av dine ønskede skrifter veldig enkelt. Det beste med denne fontvisningen er at du ikke engang trenger å installere alle skriftene mens du arbeider med den, men du kan ganske enkelt laste de du vil jobbe med. Det er veldig enkelt og enkelt å bruke denne programvaren. Dessuten, siden denne fontviseren er gratis for alle, kan du til og med bruke den i store bedrifter uten å bekymre deg for noe.

4. Avansert fontvisning


Prøv nå

Advanced Font Viewer er en programvare som er designet av Styopkin Software for Windows- operativsystemet. Denne programvaren hjelper deg med å velge de beste skriftene for hva du gjør på datasystemet ditt. Den samtidige Browsing av skrifter viser alle skriftene som er installert på din datamaskin sammen med en som du bruker for øyeblikket, slik at du enkelt kan bytte til en annen font som helst du vil. Den utskrift funksjonen i denne font viewer kan du skrive ut alle skriftene sammen med sine prøver, slik at du kan trekke en sammenligning mellom dem og deretter velge en font i henhold til dine egne krav.

Denne programvaren er ansvarlig for håndtering av installasjon og avinstallering av alle skriftene dine. Den Tegnkart funksjon i Advanced Font Viewer lar deg zoome inn tegnene du skrev mens du bruker en bestemt font, slik at du kan ta en nærmere titt på alle detaljene. Den har også en funksjon kjent som Informasjon om skriften som du kan bruke når du vil vite alle de forskjellige parametrene som er knyttet til en bestemt skrift. Advanced Font Viewer tilbyr oss en gratis versjon med et begrenset sett med funksjoner, mens den fullstendige betalte lisensen er verdt $ 39 per enkelt bruker.

5. Typograf


Prøv nå

Typograf er en allsidig fontviser designet av Neuber Software for Windows- operativsystemet. Den lar deg vise alle OpenType- , TrueType- og Type 1- skriftene. Du kan se all informasjon om skriftene ved hjelp av funksjonen Vis alle skriftegenskaper i denne fontviseren. Det lar deg sammenligne og skrive ut alle skriftene for å velge den beste fonten for arbeidet ditt. Typograf lar deg også gruppere skriftene dine i form av sett ved hjelp av sine Manage Fonts in Setsfunksjonen slik at du enkelt kan laste inn et bestemt skriftsett i henhold til kravene til et bestemt program.

Denne fontviseren fremmer en enklere deling av skriftsett over et nettverk ved hjelp av nettverks- / serverfunksjonen , og det beste er at du ikke engang trenger å installere denne programvaren på hver enkelt datamaskin for å dele skriftsettene. Den Database funksjonen i Typograf lar deg katalogisere alle skrifter. Det Installerer og Avinstallerer en bestemt skrifttype ved å gjøre bruk av sin effektive Font Ledelse funksjonen. Denne fontviseren tilbyr oss en gratis versjon som umiddelbart kan lastes ned fra nettstedet, mens den betalte versjonen koster $ 35 med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det