Fix: Outlook kan ikke logge på. Bekreft at du er koblet til nettverket og bruker riktig server- og postkassenavn

Outlook kan ikke logge på. Bekreft at du er koblet til nettverket og bruker riktig server- og postkassenavn. Mailbox Exchange-informasjonsserveren i profilen din mangler nødvendig informasjon. Endre profilen din for å sikre at du bruker riktig Microsoft Exchange-informasjonstjeneste. Skjer fordi rotdomeneserveren svarer på forespørselen om automatisk gjenkjenning , og du vil ikke kunne åpne Outlook eller bruke kontoen din med den for den saks skyld. Dette skjer på grunn av at Microsoft kontinuerlig oppdaterer og oppgraderer tjenestene sine, og ofte, i et forsøk på å få brukerne til å følge sine nye tjenester, oppdaterer ikke konfigurasjonene for brukerne.

Mange brukere får denne feilen, både for Outlook og Exchange, og den generelle konklusjonen er at Microsoft har skylden. Dette problemet skjer vanligvis med Outlook 2016, men kan også skje med andre versjoner. Meldingen vil føre deg til å tro at du trenger å oppdatere informasjon i profilen din, noe som er umulig å gjøre siden Outlook nekter å åpne og du ikke kan gjøre noe med det.

Imidlertid er det noen få ting du kan gjøre, for eksempel å endre registeret eller opprette en .xml-fil som tar seg av problemene med autodiscover. Les videre for å se hva du kan gjøre med dette problemet.

outlook-kan ikke logge på-verifisere-du-er-koblet-til-nettverket-og-bruker-riktig-server-og-postboksnavn

Metode 1: Bruk kommandoen / resetnavpane

De resetnavpane bryter Clears og regenererer navigasjonsruten for gjeldende brukerprofil. Det fjerner også alle favorittmapper og snarveier, og gjør det samme som å slette profilename.xml ville gjort.

 1. Trykk Windows- tasten og R samtidig på tastaturet for å åpne Kjør- dialogboksen.
 2. Skriv inn følgende kommando i dialogboksen, og trykk Enter på tastaturet, eller klikk
Outlook.exe / resetnavpane

Merk at det er et mellomrom mellom “Outlook.exe” og “/ resetnavpane”. Dette skal hjelpe deg med å løse problemet med Outlook, og du kan fortsette å bruke det igjen.

2016-11-01_202105

Metode 2: Slett nøklene i profilene til Outlook, via Registerredigering

Hvis du sletter en bestemt mappe fra Registerredigering, vil Outlook begynne å befolke OST-dataene på nytt. OST-dataene brukes når du har en byttekonto, og du vil bruke hurtigbufret Exchange-modus eller bare ønsker å jobbe frakoblet. Etterpå kan du fortsette å bruke Outlook som vanlig. Du kan til og med legge ved en PST også, som brukes til IMAP-, POP3- og nettbaserte e-postkontoer, hvis du vil eller trenger.

 1. Trykk og hold nede Windows- og R-tastene på tastaturet.
 2. I dialogboksen Kjør skriver du inn regedit og trykker Enter , og klikker ok
 3. Nå som du er i registereditoren, bruk navigasjonsruten til venstre for å gå til følgende mappe: Merk at 16.0 er for Office 2016 (Outlook 2016). Hvis du bruker en eldre eller nyere versjon, vil tallet være et annet nummer, som følger:
Outlook 2007 = \ 12 \ Outlook 2010 = \ 14 \ Outlook 2013 = \ 15 \ Outlook 2016 = \ 16 \

HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Office \ 16.0 \ Outlook \ Profiles \ Outlook

 1. Slett tastene i mappen.

Metode 3: Be Outlook ikke svare på AutoDiscover, men domenet ditt i stedet

Problemet i spørsmålet skjer fordi rotdomeneserveren svarer på forespørselen om automatisk gjenkjenning, og Outlook gjør det ikke engang til AutoDiscover. [Domain.com]. Hvis du legger til registeroppføringen nedenfor, ber du Outlook om å ignorere rotdomenet, og gå til neste alternativ på listen.

Alternativ 1: Via Registerredigering

 1. Bruk trinn 1 til 3 i forrige metode, men stopp etter \ 16.0 \ Outlook, og ikke åpne mappen Profiler , men klikk på AutoDiscover en i stedet.
 2. Høyreklikk på høyre side, velg Ny og velg DWORD (32-bit) verdi.
 3. Navngi verdien ExcludeHttpsRootDomain
 4. Etter å ha lagt til, dobbeltklikker du på verdien og setter verdidataene til 1, og lar basen være heksadesimal
 5. Lukk Registerredigering-vinduet, og Outlook skal fungere som det skal igjen.

Alternativ 2: Via en .xml-fil

 1. Lag en tekstfil som inneholder teksten nedenfor, og lagre den som test. Xml. Du kan opprette en tekstfil ved å høyreklikke hvor som helst på skrivebordet, gå til Ny og velge Tekstdokument.
   e-post    omdirigeringUrl    //YOUR_CAS_SERVER_NAME_HERE/autodiscover/autodiscover.xml
 1. Lagre denne filen med et navn og et sted du kjenner, og du vet at du ikke senere sletter den ved et uhell.
 2. Følg det første trinnet i alternativ 1 for å komme til AutoDiscover
 3. Opprett en ny strengverdi , og navngi den uansett hvilket e-postdomenenavn du har, for eksempel com .
 4. Dobbeltklikk på den nye verdien, og skriv inn stien til .xml-filen du nettopp opprettet.
 5. Opprett en DWORD-verdi, gi den navnet PreferLocalXML
 6. Dobbeltklikk på den, og gi den verdien 1.
 7. Lukk Registerredigering, og prøv Outlook på nytt.

Metode 4: Slett profilen din og opprett en ny

Dette er den siste utveien, siden den sletter Outlook-profilen din fullstendig, og du må opprette en ny og konfigurere forbindelsen på nytt. Selv om trinnene er oppført nedenfor, men hvis du vil ha en bildeguide, kan du se ( her ).

 1. Trykk på Windows- knappen, og skriv Kontrollpanel, og åpne deretter resultatet hvis du bruker Windows 8 eller nyere. Eldre utgaver vil ha kontrollpanelet i Start- menyen - åpne det direkte derfra.
 2. Bytt til ikonvisningen , stor eller liten, og åpne
 3. Klikk Mail -> Profiler , og velg Outlook
 4. Klikk Fjern for å slette det.
 5. Klikk for å legge til en ny profil, gi den navnet Outlook1.
 6. Følg instruksjonene for å konfigurere kontoen din på nytt.

Når du er ferdig, vil du ha opprettet kontoen / profilen igjen, bare denne gangen konfigurert slik Windows liker det, og du vil ikke ha noen problemer med det.

På slutten av dagen skjer dette, sammen med en rekke andre problemer, på grunn av det faktum at Microsoft kontinuerlig oppgraderer og utvikler Windows, og ikke alle nye funksjoner er kompatible med sine eldre kolleger. Imidlertid, hvis du bare følger noen av metodene ovenfor, vil Outlook-kontoen din kjøre igjen på kort tid.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det