Hvordan flytte et spor i Audacity

Audacity er et gratis redigeringsprogram for lyd som er tilgjengelig på flere plattformer og som også har muligheten til å ta opp lyd. Den har vunnet mange priser for sitt enkle grensesnitt og utallige funksjoner. Mer enn 7 millioner mennesker har lastet ned applikasjonen. Mange brukere har bedt om en veiledning om hvordan du flytter et spor i applikasjonen, og det er akkurat det vi skal lære deg i dag.

Hvordan flytte et spor i Audacity?

Audacity har flere måter du kan flytte et spor på, noen er mer praktiske enn andre, mens andre er mer nøyaktige. Vi har samlet noen av de mest praktiske og populære og listet dem opp nedenfor.

Metode 1: Gjennom lydsporkonfigurasjoner

Denne metoden innebærer den mest grunnleggende måten å flytte et spor i Audacity på. Det inkluderer endring av lydsporekonfigurasjonen for det spesifikke sporet du vil flytte. For å gjøre det:

 1. Start Audacity og sørg for at du har lagt til alle sporene.
 2. Klikk på sporet du vil flytte på tidslinjen din .
 3. Klikk på “ Audio Track Name ” -alternativet i venstre rute og velg “ Move Track Up” eller “ Move Track Down ” for å flytte sporet
 4. Dette vil flytte sporet over tidslinjen avhengig av sporets posisjon

Metode 2: Dra sporet

Når du jobber med mange spor i samme tidslinje, blir det litt frustrerende å måtte konfigurere hvert spor gjennom innstillingene. Også det beveger det bare over tidslinjen med faktoren 1. Derfor vil vi i denne metoden vise deg en av de enkleste måtene å flytte sporet uten å måtte endre noen konfigurasjoner. For det:

 1. Åpne Audacity og sørg for at du har lagt til alle sporene.
 2. Klikk på sporet som må flyttes på tidslinjen din .
 3. I venstre rute klikker du på et tomt mellomrom og venter på at markøren blir til en hånd i stedet for en peker.
 4. Dra sporet over tidslinjen for å flytte det opp eller ned.

Ovennevnte to metoder indikerer måter å flytte hele spor over tidslinjen. Men hvis du vil flytte en bestemt del av sporet som krever et annet triks. Nedenfor er angitt metoden for å flytte en bestemt del av et spor over tidslinjen.

Metode 3: Gjennom tastekombinasjon

Vi kan bruke en bestemt tastekombinasjon på tastaturet vårt for å flytte en bestemt del av sporet over tidslinjen. Dette kan gjøres etter at du har valgt delen, og det hjelper med å få en bestemt del ut av sporet. For å gjøre det:

 1. Åpne Audacity og sørg for at alle sporene er lagt til.
 2. På tidslinjen din, velg sporet som du vil flytte ved å klikkehøyre - rute med markøren og deretter dra for å velge en del av sporet.
 3. Når delen av sporet er valgt, trykker duCtrl ” + “ Alt ” + “ I ” -tastene samtidig for å flytte den delen nedover tidslinjen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det