Hva CTFU betyr og hvor du skal bruke det?

Hjem / Lær / Hva CTFU betyr og hvor du kan bruke det?

Hva CTFU betyr og hvor du skal bruke det?

Av Habiba Rehman 15. februar 2020 3 minutter lest

CTFU står for 'Cracking the F *** Up'. Det er et internettjargong som brukes mest på nesten alle sosiale nettverk. Den brukes når du synes noe er super morsomt og ler så hardt at du 'knekker sammen'.

Å knekke her i dette akronymet CTFU er når noen bryter inn i latter som er så hard, og så langvarig at du begynner å få tårer i øynene.

Akkurat hvordan visse memer får deg og vennene dine til å knekke og le som galne mennesker av slike ting, vil den følelsen, hvis den kan beskrives med noen få ord, være CTFU, det vil si 'Cracking the F *** Up'. I utgangspunktet er det et tillegg til massevis av internetslanger som TFW, OTP, etc.

Når skal du bruke CTFU?

Å bruke akronymer på sosiale medier eller til og med teksting kan være litt forvirrende. For noen ganger bruker folk denne internettjargongen helt utenfor sammenheng. Så først og fremst, sørg for at noen du snakker med, sa eller viste noe "morsomt" nok til at du kan svare på dem med en CTFU. Hvis det ikke virkelig knekte deg, ikke send det bare for å bruke internett-slang.

CTFU gjenspeiler nivået av latteren din. Og å knekke er sannsynligvis det høyeste latternivået noensinne så vidt jeg vet. For når du knekker, ler du ukontrollert.

Når skal du IKKE bruke CTFU?

Du kan ikke bruke CTFU når du bare får en liten latter eller en latter. Hvis vitsen bare fikk deg til å fnise, skriver du et akronym som LOL. Som er en av de mest populære akronymer på sosiale medier. Folk bruker det når de ikke engang fniser.

Siden akronymet har F-ordet, kan du ikke bruke CTFU når du snakker med noen du trenger å ha en anstendig samtale med eller noen du ikke er ærlig med. For eksempel kan du ikke bruke CTFU i en jobbprat eller en jobb-e-post. Det vil gi et veldig uprofesjonelt inntrykk.

Og til slutt, ikke alle er et internettslanggeni. Så det er mer enn 50% sjanser for at ikke alle vet hva CTFU står for. Så i en situasjon hvor du føler at personen i mottakersiden ikke vil bli oppdatert om hva CTFU betyr, er det bedre å enten bruke hele skjemaet eller bruke et gammelt alternativ for forkortelsen.

La oss ta en titt på noen eksempler for CTFU.

Eksempler på CTFU

Eksempel 1

Situasjon: Beste vennen din merket deg nettopp i et fremmed meme på internett. Og du kan ikke slutte å le etter å ha sett det meme fordi det er så relatert. Så dette er hva svaret ditt til din beste venn ville være, for å vise at du smeller i latter.

'CTFU'

Ja, det er det. Du trenger ikke legge til setninger i det, fordi CTFU i seg selv er selvforklarende. Din beste venn vil føle seg fornøyd med at vitsen gjorde jobben sin med å få deg til å le så hardt at du begynner å gråte.

Eksempel 2

Situasjon: Du er på kontoret ditt, og vennen din sendte deg en veldig morsom kontorvits. Du begynte å le veldig hardt ut. Så mye at du bokstavelig talt hadde armene rundt magen. (Man føler vanligvis en slags smerte i magen når de ler veldig hardt)

Så for å vise vennen din et virtuelt bilde av hvordan du har det akkurat nå, kan du sende ham en enkelt melding som vil være nok til at de forstår svaret ditt. Det vil si CTFU.

Eksempel 3

Du: CTFU !!!

Venn: Hva skjedde?

Du: Sjefen min sendte meg en e-post ved en feiltakelse som var for noen andre. Og det er dødelig!

Her kan det til tider være morsomt å ha slike hendelser der du får en feilmelding eller en intens melding som skulle være for noen andre, men du på en eller annen måte mottok den. Det ville være et godt tidspunkt å bruke akronymet CTFU, men åpenbart vil du ikke sende det til personen som feilaktig sendte deg den meldingen.

Eksempel 4

Venn 1: CTFU

Venn 2: Fortell meg!

Venn 1: Mormor drakk bare en hel boks rød okse og nå har hun vinger!

Venn 2: Send meg en video akkurat nå.

Nå i dette eksemplet kan du bruke CTFU når du er vitne til noe ekstremt morsomt og vil dele det med menneskene du melder. Og disse live øyeblikkene er de morsomste. Enda morsommere enn memene.

Hvordan bruke CTFU?

Eksemplene som er delt ovenfor er bare noen få måter du kan bruke CTFU på. Men meldinger er ikke det eneste stedet du kan bruke dette akronymet. For eksempel kan du bruke bestemoreksemplet. Du laget en video av bestemoren din og lastet den opp på et hvilket som helst av de sosiale medieforumene, og bildetekst at bestemor fikk vinger med en hashtag 'CTFU'. På samme måte vil du også se folk som kommenterer g på den videoen CTFU.

Bruk den slik du vil ha den.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det