Hvordan fikse & lsquo; Feilsøking for oppdateringer & rsquo; Feil i Google Play-butikken?

Google Play Store er en av de viktigste applikasjonene som er forhåndsinstallert med nesten alle mobiltelefoner som kjører Android. Den inneholder tusenvis av applikasjoner som brukerne kan laste ned og installere på mobilen. Appen er også ansvarlig for å holde alle applikasjonene på mobilen oppdatert. Imidlertid har ganske nylig kommet mange rapporter der brukere ikke klarer å oppdatere applikasjonene på mobilen.

I følge rapportene mottas meldingen " Feilsøking for oppdateringer " hver gang en appoppdatering blir spurt. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene til at denne feilen utløses, og også informere deg om levedyktige løsninger for å utrydde den. Sørg for å følge instruksjonene nøye og i nøyaktig rekkefølge som de er representert i.

Hva forårsaker feilen "Feilsøking for oppdateringer" i Google Play-butikken?

Etter å ha mottatt flere rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger for å fikse helt. Vi så også på årsakene til at den ble utløst, og oppførte dem som følger.

 • Korrupt hurtigbuffer: Visse data blir hurtigbufret av alle applikasjoner for å øke ytelsen og redusere lastetiden. Disse dataene kan noen ganger bli ødelagt, noe som kan forhindre at visse funksjoner i applikasjonen fungerer som de skal.
 • Korrupte data: I noen tilfeller kan visse data relatert til appen bli ødelagt på grunn av denne feilen. Disse dataene regenereres vanligvis innimellom, så det er ikke noe datatap hvis du sletter dem.
 • Internett-tilkobling: Forsikre deg om at forbindelsen du bruker er stabil og at det ikke er en proxy eller VPN aktiv. Fordi, hvis forbindelsen oppdages som usikker, kan oppdateringsprosessen bli forsinket.
 • Lagringsplass: Oppdateringsprosessen kan også spores av hvis det ikke er nok plass på mobilen. Derfor anbefales det å frigjøre litt plass hvis det er mindre enn 200 MB ledig plass.
 • Korrupt SD-kort: I noen tilfeller kan SD-kortet inne i mobilen forhindre at oppdateringsprosessen fungerer som den skal. Derfor anbefales det å fjerne SD-kortet midlertidig og sjekke om det løser problemet.
 • Playstore-oppdateringer: Problemet kan også skyldes feil på en nylig installert oppdatering. Oppdateringen er kanskje ikke riktig installert, noe som kan ha ødelagt noen funksjoner i applikasjonen.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de leveres i for å unngå konflikt.

Løsning 1: Tømme hurtigbuffer

Hvis visse bufrede data er ødelagt, kan det forhindre at applikasjonene blir oppdatert. Derfor, i dette trinnet, vil vi fjerne disse hurtigbufrede dataene fra innstillingene. For det:

 1. Dra ned varslingspanelet og klikk på “innstillinger” -ikonet.
 2. Rull ned og klikk på "Programmer".
 3. Klikk på "Apps" og klikk på "Google Play Store" -appen fra listen.

  Merk: Hvis du ikke ser Google Play Store-appen, klikker du på de tre punktene øverst til høyre og klikker på “Vis systemapper”.

 4. Klikk på “Storage” og velg “Clear Cache” alternativ
 5. Vent til hurtigbufferen er ryddet, og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Tømme data

Hvis tømming av hurtigbufferen ikke løser problemet, vil vi i dette trinnet tømme dataene for Google Play Butikk-appen. Å slette disse dataene kan be deg om å logge på kontoen din igjen, men det vil ikke føre til noe annet viktig datatap. For å slette dataene, er det bare å gjenta prosessen som er angitt i den første metoden og velge alternativet " Fjern data " i stedet for " Fjern hurtigbuffer ".

Løsning 3: Avinstallere oppdateringer

Hvis en bestemt oppdatering ikke har blitt brukt riktig, kan det forhindre at noen viktige funksjoner i applikasjonen fungerer som de skal. Derfor vil vi i dette trinnet avinstallere alle oppdateringer til Google Play Store-applikasjonen. For det:

 1. Dra ned varslingspanelet og klikk på “innstillinger” -ikonet.
 2. Rull ned og klikk på "Programmer".
 3. Klikk på "Apps" og klikk på "Google Play Store" -appen fra listen.

  Merk: Hvis du ikke ser Google Play Store-appen, klikker du på de tre punktene øverst til høyre og klikker på “Vis systemapper”.

 4. Klikk på "Three Dots" i øverste høyre hjørne og velg alternativet "Avinstaller oppdateringer" .
 5. Sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det