Hva er InstallShield Installasjonsinformasjon og kan den slettes?

Hvis du har stukket rundt systemstasjonen din, har du kanskje lagt merke til en skjult mappe som er inne i 'Program Files (x86)' eller 'Program Files' som heter ' InstallShield Installation Information '. Størrelsen på mappen kan variere avhengig av antall applikasjoner du har installert på datamaskinen.

Så hva er InstallShield Installasjonsinformasjon ? InstallShield er et verktøy for å lage programvarepakker eller installatører. Den brukes også i Windows-plattformer for å installere programvare ved hjelp av tjenestepakken. InstallShield brukes hovedsakelig av Windows for å installere aksjeapplikasjoner på datamaskinen, men det brukes også av andre tredjepartsapplikasjoner for å installere seg selv.

Hver gang InstallShield brukes til å installere en pakke på maskinen din, oppdaterer den posten. Alle postene oppbevares i mappen ' InstallShield Installation Information '. Postmappen består av ytterligere mapper med heksadesimale tall. Disse tilsvarer hvert program du har installert på datamaskinen din ved hjelp av InstallShield.

Hvorfor føres det journal?

Hvis et program bruker InstallShield for å installere komponentene på datamaskinen din, vil det også bruke samme plattform når du skal avinstallere det. Tjenesten som installerer et program er den samme tjenesten som avinstallerer det. med mindre du selvfølgelig sletter applikasjonsmappen manuelt. Hvis du sletter mappene manuelt, vil ikke operativsystemet vurdere applikasjonen som avinstallert, da den fremdeles vil være til stede i registeret og registrene. For å avinstallere et program helt, må alle relaterte poster, registre, brukerkontoer etc. fjernes. Alt dette gjøres av den samme tjenesten som installerte applikasjonen i utgangspunktet.

Kan jeg slette InstallShield Installasjonsinformasjon?

Svaret er ja, du kan slette mappen manuelt, men skal du virkelig slette mappen? Svaret er nei. Slette InstallShield Installasjonsinformasjon fjerner muligheten til å avinstallere applikasjonen ved hjelp av Legg til / fjern programmer Windows.

Trykk Windows + R, skriv “appwiz.cpl” i dialogboksen og trykk Enter. Du vil se alle de installerte programmene på systemet ditt. Nå hvis noen av dem brukte InstallShield for å installere seg selv, og du sletter mappen InstallShield Installasjonsinformasjon , vil du ikke kunne avinstallere applikasjonen herfra. Hvis du gjør det, vil datamaskinen be om en feil, da den ikke kan finne de nødvendige komponentene for å avinstallere programmet. Du må fjerne alle registrene som er involvert manuelt og fjerne alle brukerkontoer etter å ha slettet programmets mappe.

Hvis InstallShield Installasjonsinformasjon tar opp rundt 200-400Mb, la det være. Hvis du fjerner den for å øke diskplass, vil det gjøre mer skade enn godt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det