Slik løser du Netflix-feilkoder M7353 og M7363-1260-00000026

De Netflix Feilkoder M7353 og M7363-1260-00000016 er vanligvis knyttet til nettleserens problemer på datamaskinen. Det kan være avvik i de lokale dataene som er lagret, ellers kan brukerprofilen din være den viktigste årsaken til denne feilen.

Netflix Feilkoder M7353

Disse feilmeldingene har vært der i ganske lang tid, og som med de tidligere feilene, har disse også blitt dokumentert på det offisielle Netflix-nettstedet. Det har vært veldig få tilfeller der feilmeldingene er relatert til serverproblemer i backend. I dette scenariet er det ikke mye du kan gjøre bortsett fra å vente.

Hva forårsaker Netflix feilkoder M7353 og M7363-1260-00000026?

Som nevnt før, er disse feilmeldingene relatert til flere forskjellige årsaker. Noen av dem er oppført nedenfor:

  • Du bruker privat surfing, eller siden må oppdateres .
  • Du har ikke tilstrekkelig lagringsplass på datamaskinen. Netflix bruker lagring på datamaskinen din midlertidig for å laste inn videoer og deretter streame i nettleseren din. Hvis det ikke er mye lagringsplass, fungerer ikke avspillingen.
  • Den Widevine innhold Dekryptering Moduler er ikke oppdatert eller er deaktivert.
  • De komponenter i Chrome er ikke oppdatert til den siste versjonen tilgjengelig der ute.

Før du går videre med løsningene som er oppført, må du sørge for at du har en aktiv internettforbindelse og har administratortilgang på datamaskinen din.

Løsning 1: Tømme nettleserens lokale lagring

Den viktigste grunnen til at plattformen genererer disse feilmeldingene, er problemer med din lokale lagring på datamaskinen. Som nevnt tidligere krever Netflix litt plass på harddisken din for å holde videostreamingen i gang. Hvis du ikke har ekstra plass, vil den ikke streame noen form for video.

I tillegg til å rengjøre ledig plass på stasjonen, kan du fjerne ved å utføre en diskopprydding. Etter rengjøring av disken, start datamaskinen på nytt og prøv å starte plattformen igjen.

  1. Trykk Windows + E for å åpne filutforskeren, klikk på Denne PC-en og velg stasjonen du vil rengjøre.
  2. Høyreklikk på den og velg Egenskaper .
  3. En gang i egenskapene, velg kategorien Generelt og klikk Diskopprydding .
Rengjøringsdisk i Windows 10
  1. Etter rengjøring av disken, start datamaskinen på nytt og sjekk om feilmeldingen er løst.

Løsning 2: Tømning av hurtigbuffer og data i nettleseren

Hvis du har nok lokal lagring på datamaskinen din, men fortsatt mottar feilmeldingen, bør du prøve å rense hurtigbufferen og dataene i nettleseren. Nettleseren er den primære plattformen som streamer Netflix, og hvis den har dårlige informasjonskapsler eller nettleserdata, vil du ikke kunne spille noen filmer. Vi vil fjerne disse dårlige dataene og deretter prøve igjen.

Fjern nettlesingsdata i Google Chrome

Du kan følge trinnene som er oppført i artikkelen Slik løser du Netflix-feil M7703-1003 og tømmer alle nettleserkonfigurasjonene dine. Start datamaskinen på nytt etter å ha utført trinnene og sjekk om feilmeldingen er løst.

Løsning 3: Fjern brukerprofil

Hvis følgende to metoder ikke fungerer, kan du prøve å fjerne brukerprofilen fra Chrome-nettleseren. Dette trinnet er kjent for å løse problemer fordi det er flere tilfeller der nettleserprofilen din er relatert til å få streaming til å fungere. Hvis denne informasjonen er noe dårlig, vil du ikke kunne streame.

Fjerner brukerprofil i Chrome

Du kan følge trinnene som er oppført i artikkelen Slik løser du Netflix-feil M7703-10 og tømmer brukerprofilen din på Chrome. Det beste alternativet er imidlertid å avinstallere nettleseren din, og etter at du har lastet ned den siste, installerer du den deretter. Sørg også for at du sletter lokale Chrome-data fra harddisken før du installerer.

Merk: Hvis disse metodene ikke fungerer, kan du også prøve å bruke Netflix-applikasjonen for Windows og se om du er i stand til å streame videoer der. Normalt er det ingen problemer i applikasjonen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det