Fix: Dark Souls 3 Stamming

Dark Souls III er et actionspill der spillerne får rollespill forskjellige helter og fullfører kampanjen i spillet. Spillet ble raskt populært og er tilgjengelig på forskjellige plattformer som Windows, Xbox One og Play Station 4.

Dark Souls 3

Den siste versjonen av Dark Souls-serien er kjent for å ha stammende problemer der FPS plutselig faller fra solide 60 til 1. Dette skjer tilfeldig under spilling og kan gjøre spillet uspillbart. Stammingen vil føles som skjermens piksler forvrengt, og handlingene dine kan virke feil når du spiller. Dette er et utbredt problem med utgivelsen med mange spillere som opplever det hver dag.

Hva får Dark Souls III til å stamme?

Spillstamming kommer alltid ned på en ting; inkompatibilitet for å kjøre og utføre kommandoer med hell med GPU eller CPU. Siden GPU og CPU er svært brede kategorier, kan problemet stamme fra hvilken som helst modul relatert til dem som brukes i spillet. Årsakene til at Dark Souls 3 stammer er, men er ikke begrenset til:

 • De drivere installert på datamaskinen, er enten ikke fungerer eller er skadet. Driverne bør også oppdateres til den siste versjonen, ettersom spillutviklere alltid optimaliserer spillet i henhold til den nyeste versjonen.
 • Det er en feil mellom Dark Souls 3 og Human Interface Devices på datamaskinen din. Det virker som en teknisk feil der kartleggingen ikke blir gjort riktig og det er en konflikt.
 • En kontroller koblet til datamaskinen for å spille spillet kan også være skyldige i problemet. Dette rapporteres også å være en feil med spillet.
 • Ekstra enheter som er oppført i enhetsbehandling, kan også være problemet. Dark Souls 3 ser ut til å komme i konflikt når den velger inngangsenheter fra flere av dem.
 • Tredjeparts grafikkalternativer passer kanskje ikke bra til spillet. Disse inkluderer grafikkforbedringsmoduler som trådoptimalisering etc.

Før vi går videre med løsningene, må du sørge for at du har en aktiv internettforbindelse og er logget på som administrator.

Løsning 1: Deaktivering av alle HID-klageenheter

HID (Human Interface Devices) er hovedsakelig inngangsenheter som er koblet til datamaskinen din. Når som helst har datamaskinen din flere HID-klageenheter oppført i enhetsbehandling, selv om du ikke har så mange eksterne enheter tilknyttet. Dette ser ut til å forstyrre Dark Souls (sannsynligvis en feil). Vi kan prøve å deaktivere alle disse enhetene og se om feilen er løst.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ devmgmt.msc ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i enhetsbehandling, utvider du kategorien Human Interface Devices og deaktiverer alle enheter med nøkkelordet ' HID-klage - '.
Deaktivering av alle HID-kompatible enheter
 1. Lagre endringer og avslutt. Start Dark Souls 3 igjen og se om problemet er løst.

Merk: Hvis dette ikke løser problemet, bør du vurdere å utføre de samme trinnene for USB-inngangsenheter .

Løsning 2: Avinstallere kontrolleren

Hvis du bruker en kontroller til å spille spillet ditt på datamaskinen din, kan det være årsaken til problemet. Dark Souls hadde tidligere flere problemer da en kontroller ble brukt i stedet for et tastatur. Det ser ut til at spillet ikke kan synkroniseres ordentlig med inngangen fra periferien og forårsaker problemer som stamming. Vi kan prøve å avinstallere kontrolleren din og se om dette løser problemet.

 1. Naviger til enhetsbehandling som gjort i forrige løsning.
 2. Utvid kategorien med Xbox 360-periferiutstyr (hvis du bruker en Xbox-kontroller), høyreklikk på kontrolleren og velg Avinstaller .
Avinstallerer kontrolleren - Enhetsbehandling
 1. Start Dark Souls igjen og se om stammingen fortsatt vedvarer.

Løsning 3: Deaktivering av grafikkoptimaliseringer

Flere tredjepartsleverandører (for eksempel NVIDIA) tilbyr grafiske optimaliseringer som gjør at brukerne kan oppleve bedre grafikk og forbedret videokvalitet i en avveining med andre ting (for eksempel prosessorbruk osv.). Disse alternativene er kjent for å forårsake problemer i Dark Souls, og i stedet for å gjøre ting bedre forverres de.

Deaktivering av grafikkoptimaliseringer

Du bør deaktivere alle disse forbedringene manuelt ved å navigere til kontrollpanelet på grafikkortet ditt (hvis du bruker dedikert grafikk, dvs. ikke innebygd Intel-grafikk). Et eksempel på disse alternativene er trådoptimalisering . Du kan sjekke spillet etter å ha deaktivert alternativene en etter en og diagnostisere hvilken som var skyldige.

Noen andre alternativer du kan sjekke er VR-gjengitte rammer og ytelsesinnstillinger .

I tillegg til løsningene ovenfor kan du også prøve:

 • Oppdaterer driverne dine til den siste tilgjengelige versjonen. Forsikre deg om at du har de nyeste ved å oppdatere hver enkelt manuelt.
 • Forsikre deg om at spillet ditt er oppdatert til den siste oppdateringen. Dark Souls 3-utviklere slipper stadig oppdateringer for å fikse feil og feil som denne.
 • Forsikre deg om at du har riktig versjon av skjermdrivere
 • Hvis du har problemer med lydstamming, kan du enten oppdatere driverne (hvis ikke oppdaterte) eller rulle tilbake til en forrige (hvis den nyere driveren forårsaker problemet).
 • Forsikre deg om at Windows også er oppdatert til den siste versjonen med den nyeste versjonen av DirectX.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det