Fix: Stardew Valley-tilkoblingen mislyktes

Stardew Valley kan vise feil på tilkoblingsfeil på grunn av interferens fra antivirus- / brannmurapplikasjonene. Videre kan ødelagt eller manglende Visual C ++ -installasjon også føre til feilen som diskuteres.

Brukeren (enten han er vert for spillet eller blir med på det) støter på feilen når han prøver å gå inn i et flerspillerspill. I noen tilfeller har den berørte brukeren problemet med bare en spiller, mens han kan bli med / spille med andre spillere. Denne feilen rapporteres å forekomme på PC, Xbox og Mac.

Start systemet og nettverksutstyret ditt før du fortsetter feilsøkingsprosessen for å fikse Stardew Valley flerspiller . Prøv også å bruke invitasjonskoden til å bli med i spillet. Hvis du prøver å bruke den lokale LAN- festen, kan du prøve med den deaktiverte brannmuren til systemene, og i den nødvendige IP-adressen, bruk din lokale LAN-IP-adresse (ikke den som vises på internett). Forsikre deg om at du bruker en oppdatert versjon av Steam-klienten og spillet.

Løsning 1: Deaktiver midlertidig antivirus- / brannmurapplikasjonene dine

Antivirus- og brannmurapplikasjoner spiller en sentral rolle i sikkerheten til systemet ditt og dataene dine. Du kan støte på feilen ved hånden hvis antivirus- / brannmurapplikasjonene blokkerer ressurser / filer / tjenester som er viktige for driften av spillet. Avast antivirus er kjent for å blokkere bestemte filer i spillet som falskt positive og forårsaker problemet. I denne sammenheng kan midlertidig deaktivering av antivirus- / brannmurapplikasjoner løse problemet. Du kan velge å legge til unntak for filene i spillet i innstillingene til antivirus- / brannmurapplikasjonene dine.

Advarsel : Fortsett på egen risiko, da deaktivering (eller å legge til et unntak i innstillingene til) antivirus- / brannmurapplikasjoner kan utsette systemet ditt for trusler som virus, trojanere osv.

 1. Gå ut av spillet / Steam og drep alle relaterte prosesser gjennom Oppgavebehandling.
 2. Deaktiver antivirusprogrammet ditt midlertidig. Sjekk også karantene-filene til antivirusprogrammet ditt for filene som er relatert til spillet. Og hvis du finner noen, kan du gjenopprette filene til installasjonskatalogen for spillet.
 3. Slå av brannmurapplikasjonen din midlertidig. Du kan velge å legge til unntak for viktige spillfiler i innstillingene til antivirus / brannmur. Sjekk også om din router for brannmur , og hvis det er en, deaktiver det også.
 4. Nå, start Steam / game, og sjekk om spillet er klart for feilen.

Løsning 2: Deaktiver VPN-klienten din

Bruk av VPN er en vanlig norm i spillverdenen. Imidlertid er det kjent at Stardew Valley har problemer når det spilles gjennom en VPN. Det samme kan være årsaken til feilen som diskuteres. I denne sammenheng kan deaktivering av VPN-klienten løse problemet.

 1. Gå ut av spillet / Steam og drep alle relaterte prosesser gjennom Oppgavebehandling.
 2. deaktivere din VPN-klient og deretter lansering Steam / spill for å sjekke om spillet fungerer fint.

Løsning 3: Bytt til kablet internett

Du kan støte på feilen som diskuteres hvis signalstyrken til Wi-Fi-nettverket ikke er bra. Videre kan kommunikasjonsblokkering av spillet fra den trådløse ruteren også forårsake problemet som diskuteres. I dette scenariet kan bruk av kablet internett (via Ethernet-kabelen) løse problemet.

 1. Gå ut av spillet / Steam og drep alle relaterte prosesser gjennom Oppgavebehandling .
 2. Koble systemet fra Wi-Fi-nettverket.
 3. kobler systemet til kablet nettverk og deretter lansering Steam / spill for å sjekke om spillet fungerer fint.

Løsning 4: Bli med i Stardew Valley gjennom Steam

Det er en kjent feil i spillet som ikke lar brukere bli med i spillet gjennom spillgrensesnittet. Det samme kan være årsaken til problemet. Feilen kan fjernes ved å bli med i spillet via alternativet Bli med i vennens meny til Steam-klienten.

 1. Gå ut av spillet. Nå navigere til din venn liste i Steam.
 2. Finn og klikk på vennen som er vert for Stardew-spillet .
 3. Klikk nå på Join Game og sjekk om spillet fungerer bra.

Løsning 5: Last ned og installer (eller installer på nytt) Visual C ++ 2013

Visual C ++ 2013 er viktig for driften av spillet. Du kan støte på feilen ved installasjonen av Visual C ++ er ufullstendig (eller ikke er installert i det hele tatt). I denne sammenheng kan installering (eller installering) av Visual C ++ løse problemet.

 1. Gå ut av spillet / Steam og drep alle relaterte prosesser gjennom Oppgavebehandling.
 2. Klikk på Windows-søkeboksen på oppgavelinjen til systemet ditt og skriv Kontrollpanel . Klikk deretter på Kontrollpanel i søkeresultatene .
 3. Klikk deretter på Avinstaller et program .
 4. Høyreklikk nå på Visual C ++ 2013-installasjonen og klikk på Avinstaller .
 5. Deretter følger instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstalleringen og starte systemet.
 6. Last ned og installer Visual C ++ Redistribuerbare pakker for Visual Studio 2013 ved omstart .
 7. Start nå Steam / spill, og forhåpentligvis er problemet løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det