Fix: Steam-nedlasting fast ved 0 byte / sek

Hvert spill som er tilstede på Steam er delt inn i biter på rundt 1 MB i størrelse. For hvert tilgjengelig spill er det et manifest tilgjengelig som forteller hvordan du kan samle disse bitene i spillfilene.

Når en oppdatering blir utgitt, analyserer Steam oppdateringen og beregner hvordan den kan lage filene fra biter som allerede er lagret i databasen. Hvis det er noe helt nå, deler det dem i nye biter.

Nå, når Steam blir kjent med at det er en oppdatering tilgjengelig for noen av spillene dine, sammenligner det det nye manifestet med det som allerede finnes på datamaskinen din. Den beregner hvilke filer som er endret og tildeler plass til dem. Den beregner hvilke filer den trenger for å laste ned, kopiere eller erstatte.

Hva skjer hvis alt er i orden og nedlastingshastigheten min fortsatt er lav?

Så hva har alt dette å gjøre med den lave nedlastningshastigheten? La oss anta at du har ti store filer. Deres totale størrelse er hver gigabyte, og i dem må du endre 2 MB filer. Når Steam bygger disse filene, må den laste ned 2 MB-filene og kopiere de resterende 1022 MB fra den eksisterende installasjonen per fil. Multipliser dette med ti (det er totalt ti filer). Det ville gi 20 MB nedlastbare filer og 10220 MB kopiering. Derfor bruker du mye tid på å vente på at disse kopiene skal skje; du er bundet av kopieringshastigheten.

Dette er grunnen til at nedlastingshastighet ikke er et problem når du installerer et spill fra bunnen av. Den laster ned alt fordi det ikke finnes noen eksisterende manifest / filer på datamaskinen din. Det er bare et problem når kopimengden er langt større enn mengden som skal lastes ned.

Et annet problem som øker frustrasjonen, er at Steam har tre fremdriftsteller, en er nedlasting av byte, en er byte gjenbrukt, og en er vellykket skrevet til nylig modifiserte filer. I brukergrensesnittet eksponerer den bare den første telleren, så det kan se ut til at nedlastingen har stoppet, mens kopieringen må skje i bakgrunnen.

Hvordan kan jeg bekrefte at nettverkstilkoblingen min eller andre problemer ikke er årsaken til 0 byte / sekund?

Det er en fil som heter “Steam / logs / content_log.txt”. Det finner du enkelt i Steam-katalogen din. Den inneholder alle detaljene angående byte for nedlasting, gjenbruk og kopiering. Bortsett fra å forbedre brukergrensesnittet, er det ikke mye som kan gjøres på Steams slutt. Kopiering er nødvendig fordi hvis det brukes annen algoritme, ville det være veldig ineffektivt og kan ødelegge filer veldig enkelt. For ikke å nevne, mye båndbredde vil bli brukt.

Løsning 1: Aktivering av automatisk oppdaging av innstillinger

Vi har allerede gitt deg et innblikk i hvordan Steam-nedlastingen foregår og hva som ligger bak mekanikken. Hvis du fremdeles føler at filene ikke kopieres og det er noe annet galt med Steam, kan du prøve å løse problemet ved hjelp av løsningene som er oppført nedenfor.

Først og fremst må du sørge for at mistenkelige søkemotorer blir avinstallert og at det ikke er noen “ekstra” programmer til stede på PC-en.

Metode 1: Chrome

 1. Åpne Chrome-nettleseren og klikk på Chrome-menyen (øverst til høyre) når du åpner den.

 1. Når rullegardinmenyen kommer, klikker du på Innstillinger .

 1. Når innstillingssiden er åpnet, skriver du inn “ proxy ” i dialogfeltet øverst.
 2. Fra søkeresultatene velger du resultatet som sier “ åpne proxy-innstillinger ”.

 1. Når innstillingene åpnes, klikker du på “ LAN-innstillinger ” i kategorien Tilkoblinger, til stede nederst.

 1. Fjern merket for linjen som sier “ Oppdag innstillinger automatisk ”. Lagre endringer og avslutt. Start Steam på nytt.

Metode 2: Gjennom nettverksinnstillinger

 1. Trykk på Windows + R-knappen for å hente Kjør-applikasjonen.
 2. Skriv “ inetcpl.cpl ” i dialogboksen .

 1. Internett-eiendommer åpnes. Naviger til kategorien Tilkoblinger og klikk på LAN-innstillinger.
 2. Når du er i LAN-innstillingene, fjerner du avmerkingen for linjen som sier “ Oppdag innstillinger automatisk” . Lagre endringer og avslutt for å starte Steam på nytt.

Løsning 2: Kontroller diskbruken din

Et annet problem du kanskje står overfor kan være at disken din kan være opptatt med å kopiere noe annet og har maksimal hastighet.

 1. Trykk på Windows + R for å få opp oppgavebehandling.
 2. Naviger til prosessfanen og sjekk prosentandelen av diskbruk . Hvis den ikke er full, dvs. 100%, betyr det at noe annet er problemet, og du kan fortsette med feilsøking.

 1. Hvis bruken er full , kan du se hvilket program som forårsaker opprøren. For det meste bruker Windows-oppdateringen mye RAM-minne, samt diskplass. Vi kan deaktivere det fra tjenestealternativet for å redusere forbruket.
 2. Trykk på Windows + R-knappen og skriv inn " services.msc " i dialogboksen .

 1. Et vindu åpnes og vil inneholde alle tjenestene som kjører eller kjører i Windows. Bla til slutten av den der du kan se tjenesten til " Windows Update ". Hvis Windows Update brukte mye av ressursene dine, betyr det at den er aktivert og kjører.

6. Klikk på tjenesten, så blir du omdirigert til egenskapene . Stopp tjenesten først ved å bruke alternativet.

 1. Når du har stoppet det, klikker du på alternativet " Oppstartstype ". Velg Deaktivert fra rullegardinboksen . Lagre endringer og avslutt.

 1. Start datamaskinen på nytt og start Steam på nytt slik at alle effektene finner sted.

Løsning 3: Flushing Steam-konfigurasjon og DNS

Vi kan prøve å tilbakestille internettinnstillingene og konfigurere for å se om problemet løses.

 1. Trykk på Windows + R for å hente Kjør-applikasjonen.
 2. Skriv “ steam: // flushconfig ” i dialogboksen .

 1. Steam vil dukke opp et lite vindu for å bekrefte handlingen din. Trykk OK . Merk at Steam etter denne handlingen vil be deg om å logge på igjen ved hjelp av legitimasjonen din. Ikke følg denne metoden hvis du ikke har tilgang til påloggingsinformasjonen din.

 1. Etter å ha utført handlingene ovenfor, trykk på Windows + R-knappen for å åpne Kjør-vinduet igjen. Skriv “ cmd ” i dialogboksen for å hente ledeteksten.

 1. Når du er i ledeteksten, skriver du inn “ ipconfig / flushdns ”. Trykk enter.

 1. Start PCen på nytt og start Steam på nytt for å se om problemet er løst.

Løsning 4: Deaktivering av diagnostikksporingstjeneste

Diagnostics tracking service er også kjent i konflikt med Steam-nedlastinger. Vi kan prøve å deaktivere den som vi deaktiverte Windows-oppdateringen og prøve å starte Steam igjen.

Metode 1 (Denne foretrekkes da den sletter Diagnostics permanent).

 1. Trykk på Windows + R- knappen for å hente Kjør-applikasjonen. I dialogboksen skriver du inn “ cmd ” for å få frem ledeteksten.
 2. En gang i ledeteksten, skriv “ sc stop DiagTrack ”. Du bør se et vindu som dette.

Hvis du støter på en feil og ledeteksten viser deg et vindu som det nedenfor, betyr det at du ikke har gitt administratorrettigheter til ledeteksten. I så fall avslutter du ledeteksten og kjører den som administrator.

 1. Etter trinn to, skriv " sc delete DiagTrack " i ledeteksten . Dette bør slette Diagnostics Tracking Service .

 1. Nå må vi åpne Oppgaveplanlegger og slette noen oppføringer. Klikk på Windows + R- knappen, og skriv inn " Taschchd.msc " i dialogboksen .

 1. En gang i oppgaveplanleggeren, naviger til Microsoft og deretter Windows . Her vil du få en veldig lang liste over mapper.

 1. Søk etter Application Experience og slett alt som finnes i mappen ved hjelp av Delete- knappen som er funnet på høyre side.

 1. Søk nå etter Autochk og slett alt som finnes i mappen på en lignende måte.

 1. På en lignende måte kan du søke etter forbedringsprogram for kundeopplevelse og slette alt innholdet i mappen.

 1. Søk nå etter Disk Diagnostic . Merk at du ikke trenger å slette alt i denne mappen . En gang i mappen, søk etter “ Microsoft-Windows-DiskDiagnosticDataCollector ”. Slett bare denne filen.

 1. Start Windows på nytt og start Steam på nytt for å laste ned spillene dine.

Metode 2 (Denne stopper tjenestene midlertidig)

 1. Klikk på Windows + R-knappen, og skriv inn " taskmgr " i dialogboksen for å få opp oppgavebehandling.
 2. En gang i oppgavebehandling, bla til fanen Tjenester . Når du er der, naviger til slutten av listen og søk etter DiagTrack . Klikk på den og velg Stopp .

 1. Nå vil du kanskje starte Steam på nytt og starte nedlastingen på nytt.

Løsning 5: Skanner etter skadelig programvare

Det kan være skadelig programvare på PC-en din, noe som kan gi deg nedlastingsproblemer. Selv om du kan bruke forskjellige antivirusprogrammer, kan du også bruke Malwarebytes. Vær oppmerksom på at vi bare lenker til andre nettsteder for å hjelpe brukerne våre. Vi er ikke ansvarlige for skader som PC-en din kan tåle.

Merk: Det anbefales også å deaktivere antivirusprogrammet ditt midlertidig og sjekke om det løser problemet ditt.

Løsning 6: Deaktivering av strømningskontroll av Ethernet

Hvis du bruker internett via Ethernet, kan vi deaktivere strømningskontrollen din for å se om det hjelper problemet. Ethernet-flytkontroll er en mekanisme utviklet for å stoppe datastrømmen. Det er mange mekanismer involvert, for eksempel den første flytkontrollmekanismen, og pauserammen osv. Målet med denne mekanismen er å sikre at det er totalt null tap under overbelastning, og det tillater også prioritering av tale over IP (VoIP). Dette betyr at hvis noen i nettverket ditt bruker det til å ringe / videosamtaler, vil de få prioritet over nettverket og du vil få lav båndbredde.

Det er også en pauseramme til stede som kan sende datamaskinen en pauseramme. Dette stopper overføring av data fra brukeren i en begrenset periode. Hvis nettverket blir overveldet, vil pauserammene fortsette å komme og dataoverføringen blir stoppet på ubestemt tid.

Vi kan prøve å deaktivere strømningskontrollen for Ethernet for å se om det er noen resultater. Senere, hvis du vil tilbakestille innstillingene, kan du med letthet.

 1. Trykk på Windows + R for å hente Kjør-applikasjonen. Skriv “ devmgmt.msc ” i dialogboksen . Dette starter datamaskinens enhetsbehandling.

 1. Når du er i enhetsbehandleren, søk etter Ethernet-nettverksadapteren din (den vil være under rullegardinmenyen Nettverkskort). Når du har funnet den, høyreklikker du på den og velger Egenskaper .

 1. Når egenskapene er åpnet, navigerer du til kategorien Avansert . Søk etter flytkontroll fra listen over alternativer, og klikk på Deaktivert fra rullegardinmenyen Verdi.

 1. Lagre endringer og avslutt enhetsbehandling. En omstart anbefales, og start også damp med "Kjør som administrator".

Løsning 7: Tømme nedlastingsbufferen

Hvis du tømmer nedlastingsbufferen for Steam, kan det løse problemer som kan føre til at klienten ikke svarer / kobler til. Denne prosessen påvirker ikke dine nåværende spill. Du må bare logge på igjen. Ikke bruk denne løsningen hvis du ikke har riktig påloggingsinformasjon for hånden.

 1. Åpne Steam-klienten din og naviger til Innstillinger. Dette ligger i menyen øverst til venstre.
 2. Finn nedlastinger i Innstillinger-panelet.
 3. Klikk på Fjern nedlastingsbuffer . Klikk OK for å bekrefte valget, og etter en stund vil Steam be om påloggingsinformasjonen din.

 1. Etter at du har logget på igjen, starter Steam som forventet.

Løsning 8: Start nettverksadapteren på nytt

I noen tilfeller løser problemet med Steam en enkel omstart av nettverkskortet etter fullstendig deaktivering av det. Derfor, i dette trinnet, vil vi først deaktivere adapteren og deretter aktivere den igjen. For det:

 1. Trykk på "Windows" + "R" for å åpne "Kjør ledeteksten".
 2. Klikk på alternativet "Vis som" og velg alternativet "Store ikoner" .
 3. Klikk på "Network and Sharing Center" og velg alternativet "Change Adapter Settings" .
 4. Høyreklikk på "Nettverksadapter" du bruker, og velg alternativet "Deaktiver" .
 5. Datamaskinen vil nå deaktivere nettverkskortet ditt.
 6. Høyreklikk på den igjen og velg alternativet "Aktiver" .
 7. Fortsett nedlastingen på steam og sjekk om problemet vedvarer.

Merk: Det anbefales også at du prøver å endre DNS-serveren.

Løsning 9: Endre nedlastingsregion

I visse tilfeller kan nedlastingsregionen du har valgt, møte trafikk som kan føre til at nedlastningskøen til serveren kan være fylt opp. Derfor vil vi i dette trinnet endre nedlastingsregionen vår og deretter sjekke om problemet er løst. For det:

 1. Start Steam og logg på kontoen din.
 2. Klikk på "Steam" -alternativet øverst til høyre og velg "Innstillinger" fra menyen.
 3. Klikk på alternativet "Nedlastinger" i venstre rute i vinduet som åpnes.
 4. Klikk på rullegardinmenyen "Last ned region" og velg en annen region enn den du valgte tidligere.
 5. Lagre innstillingene dine og sjekk om problemet fortsatt vedvarer.

Løsning 10: Tillat damp gjennom brannmuren

I visse tilfeller kan damp bli blokkert gjennom brannmuren som det står overfor et problem mens den tar kontakt med serverne. Derfor vil vi i dette trinnet tillate Steam gjennom brannmuren for både offentlige og private nettverk. For å gjøre det:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn "Control" og trykk deretter "Enter".
 3. Klikk på alternativet "Vis etter:" og velg "Store ikoner" fra listen.
 4. Velg alternativet "Windows Defender-brannmur" og klikk deretter på "Tillat en app eller funksjon gjennom brannmur" fra venstre rute.
 5. Klikk på “Endre innstillinger” og sjekk både Privat og Offentlig for Steam.
 6. Lagre innstillingene og start Steam.
 7. Etter at du har logget på, sjekk om problemet fortsatt vedvarer.

Konklusjon:

Etter å ha prøvd alle metodene som er oppført i denne artikkelen, kan du sjekke om det er et problem med internettforbindelsen, hvis nedlastningene dine fortsatt ikke blir løst. Koble til et annet nettverk (ikke nødvendigvis WiFi eller Ethernet, du kan også prøve 3G) og se om problemet blir løst.

Hvis nedlastningene er jevne i et annet nettverk, betyr det at det er et problem med Internett-leverandøren din. Du må kontakte kundepresentanten og fortelle ham om ditt spesifikke problem. Du kan også prøve å koble fra andre enheter i nettverket og starte internettmodemet på nytt. Du bør også sjekke om det er noen konflikt med antivirusprogrammet eller Windows-forsvareren. Noen ganger skaper utvidelsene i Chrome også problemer.

Hvis du har løst dette, kan du fremdeles møte problemer med langsom nedlastingshastighet på Steam.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det