Hvordan tilbakestille NVIDIA-drivere

Brukere av NVIDIA-grafikkort møter ofte problemer som krever at de på det tidspunktet går tilbake til forrige installasjon. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du går tilbake til tidligere versjoner av NVIDIA-grafikkortdrivere for å avverge eventuelle problemer du har med den nåværende driveren.

Det er hovedsakelig to metoder for å rulle tilbake NVIDIA-drivere - ved å bruke Display Driver Utility (DDU) og hente tidligere builds fra NVIDIA-nettstedet, og til slutt å rulle tilbake med Windows Enhetsbehandling.

En hvilken som helst av de to metodene i denne artikkelen skal føre deg tilbake til den siste versjonen av grafikkdriveren.

Metode 1: Bruke Display Driver Utility

  1. Last ned den siste arbeidsversjonen av NVIDIA-driveren for PC-en din herfra. Søk etter grafikkortdrivere under Alternativ 1: Finn drivere manuelt . Du må oppgi grafikkorttype, operativsystem og annen nødvendig informasjon og deretter klikke på Søk. Du får en liste over drivere og deres versjoner, velg den mest passende versjonen for tilbakestilling og last den ned.
  2. Fjern alle eksisterende og tidligere NVIDIA Graphics-drivere og relatert programvare ved hjelp av Display Driver Uninstall Utility (DDU). Det anbefales å utføre denne handlingen i sikker modus også (se metode 1)

  3. Installer driverne du lastet ned fra første trinn. Gjør dette ved å starte den kjørbare filen, og mens du installerer, velger du Egendefinert (Avansert) og velger Utfør en ren installasjon . Dette vil videre tørke tidligere installasjoner og deretter installere den nyeste arbeidsversjonen.

  4. Start PCen på nytt for å fullføre installasjonen, og prøv deretter å utføre de tidligere handlingene som du har opplevd problemer med.

Metode 2: Bruke Device Management Console

Du kan også bruke det innebygde Windows-verktøyet til å tilbakestille feil drivere ved å følge disse trinnene.

  1. Trykk på Windows + R- tastene, skriv devmgmt. msc . Dette åpner Device Management Console. I Windows 8 og nyere trykker du på Windows + X- tastene og velger Enhetsbehandling .

  2. I Enhetsbehandling utvider du skjermkortene , høyreklikker på NVIDIA-adapteren din under denne kategorien, klikker Egenskaper og klikker deretter Driver- fanen.

  3. I Driver- fanen klikker du Rull tilbake driver .

  4. Hvis bekreftelsesdialogen kommer opp, klikker du Ja for å bekrefte tilbakeføringen. Etter at denne prosessen er fullført, start datamaskinen på nytt for å fullføre endringene.

  5. Prøv å utføre de tidligere handlingene som du har opplevd problemer for å bekrefte om tilbakeføringen virkelig fungerte.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det