Fix: Google Chrome krasjer ved høyreklikk

Hvis du er en Google Chrome-bruker, kan du oppleve problemet med at Google Chrome krasjer. Mange brukere merker at Google Chrome krasjer hver gang de høyreklikker på nettleseren. Selv om flertallet av brukerne opplevde krasj bare ved å høyreklikke, la noen brukere merke til at deres Google Chrome krasjet også. Det er andre tilfeller der Chrome krasjer på bestemte oppgaver som å åpne eller navigere i bokmerkene, men den vanligste tiden for krasj var under høyreklikk-hendelsen.

Hva får Google Chrome til å krasje?

  • Avast: Avast (eller andre antivirusprogrammer) er de vanligste årsakene til dette krasj. Avasts spillmodus kan forårsake dette problemet, spesielt hvis du opplever problemet mens spillet ditt er minimert i bakgrunnen.

Metode 1: Deaktiver eller avinstaller Antivirus

Dette problemet kan skyldes antivirusprogrammet ditt. Spesielt skyldes problemet når antivirusprogrammet ditt er på. Denne modusen er designet for å gjøre spilløktene dine mye jevnere ved å deaktivere varsler og forskjellige andre funksjoner, men det krasjer i sin tur også Google Chrome. Nesten alle brukere som opplevde dette problemet hadde Avast Antivirus installert, men hvis du har et annet antivirusprogram, kan det også forårsake dette problemet. Så løsningen er å enten deaktivere spillmodus eller avinstallere antivirusprogrammet. Vi vil gi trinn for dem begge, men du trenger bare å gjøre en ting. Imidlertid, hvis du ikke løser problemet ved å slå av spillmodus, bør du prøve å deaktivere eller avinstallere applikasjonen og se om det løser problemet.

Slå av spillmodus

  1. Åpne Avast brukerpanel. Du kan åpne den ved å dobbeltklikke på Avast-applikasjonen eller fra å dobbeltklikke på Avast-ikonet fra ikonfeltet
  2. Klikk Ytelse
  3. Velg spillmodus
  1. Slå av spillmodus

Avinstaller Antivirus

  1. Hold Windows-tasten og trykk på R
  2. Skriv appwiz.cpl og trykk Enter
  1. Finn Avast fra programmets liste og velg den
  2. Klikk Avinstaller og følg instruksjonene på skjermen
  1. Start på nytt når antivirusprogrammet er avinstallert

Problemet bør forsvinne når du er ferdig.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det