Fix: avast Blocking League of Legends

League of Legends er et komplekst spill med en kompleks klient, og du kan alltid forvente at det har noen problemer angående datamaskinen din. Spillets utviklere har gjort en god jobb med å gjøre spillet på en måte at du sjelden vil oppleve krasj og feil, og det viktigste for deg å vurdere er å holde internettforbindelsen din så stabil som mulig fordi spillet er uspillbart med høy ventetid. Noen av programmene og innstillingene på datamaskinen din kan imidlertid forårsake ytelsesproblemer med League of Legends, men de er ganske enkle å løse.

League of Legends lanseres ikke når Avast installeres

Antivirusprogrammer kan generelt føre til inkompatibilitetsproblemer med mange forskjellige videospill, og League of Legends er ikke et unntak. Spesielt Avast antivirus er et program som mange spillere har klaget over at det forårsaker mange problemer. Dette problemet førte til at League of Legends ikke startet fordi Avast ved et uhell satt flere LoL-relaterte filer i karantene og trodde de var virus, men det viste seg å være falskt positivt. Du kan imidlertid angre skaden ved å følge flere enkle trinn:

Åpne Avast Antivirus

Du bør kunne få tilgang til antivirusprogrammet ditt enkelt. Hvis den allerede er åpen, kan du finne den på oppgavelinjen, høyreklikke på den og velge åpen. Hvis Avast ikke lastes ved oppstart, kan du alltid starte det manuelt ved å finne det i Start. Windows 10 vil umiddelbart vise deg listen over alle programmene på datamaskinen din sortert alfabetisk, slik at Avast skal være der øverst. Klikk på den og vent til den lastes inn siden prosessen vil ta litt tid. Du kan også åpne snarveien på skrivebordet hvis du har det.

Finne League of Legends Files

Det er fullt mulig at Avast feilaktig har satt karantene

d noen av kjernen League of Legends-filer trodde de var virus, og det er en mulig årsak til at du ikke er i stand til å starte spillets klient. Heldigvis kan du fikse det enkelt ved å velge Skann >> Søk etter virus >> Karantene (viruskiste). Karantene-knappen ligger et sted nederst på siden. Når du åpner karantenen, bør du legge merke til noen LoL-relaterte filer. Gjenopprett disse filene og klikk "Legg til unntak". Hvis noen av disse filene allerede er generert av spillet, klikker du på Overskriv for å erstatte disse nye filene med de originale filene som er satt i karantene og starter spillet.

En annen løsning

Hvis dette ikke løste problemet ditt, eller hvis du ikke fant noen League of Legends-relaterte filer i karantene-delen av Avast antivirus, kan det være en annen måte som Avast påvirker spillet ditt. Det er mulig at Avast fremdeles mottar falske positive relatert til spillet, men det tok fortsatt ingen handlinger angående dem som karantene, men det hindrer dem fortsatt i å starte. Det er en løsning for dette også.

Åpne Avast-antivirusprogrammet ditt på noen av måtene vi nevnte tidligere. Deretter går du til Innstillinger >> Ekskluderinger. Det er her brukerne kan sette filer som ikke skal passes på og som ikke skal skannes eller registreres som en trussel. Ikke gjør dette med filer som det er tvil om at de er virus for. Legg til League of Legends-mappen fra Riot Games for å ekskludere den fra skanning. Deretter lukker du Avast-vinduet og høyreklikker på Avast-ikonet på verktøylinjen. Tilbakestill skjoldene ved å slå dem på og av, og problemet ditt skal løses.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det