Hvordan sette Outlook som standard e-postklient

Etter at du har installert Outlook (spiller ingen rolle hvilken versjon), er sjansen stor for at den ikke blir anerkjent som standardklient. I stedet for å måtte hoppe til flere e-postprogrammer når du håndterer e-postoppgavene dine, hvorfor ikke gjøre Outlook til standardstopp for sending og mottak av e-post?

Hvis du bruker Window 10, har du allerede lagt merke til at den bruker en ny Mail-app som den nye standard e-postklienten. Sjansen er stor for at du ikke er en stor fan av den nye standard e-postappen, så det kan bli irriterende å bli rettet mot den hver gang du klikker på en e-postkobling (MailTo).

Hvis Outlook ikke blir gjenkjent som standard e-postklient, har vi utarbeidet to forskjellige metoder som gjør at du kan angi den som standard e-postklient. Begge metodene vil oppnå nøyaktig samme ting, så følg den som virker mer bekvem for deg.

Metode 1: Angi Outlook som standard e-postklient fra Kontrollpanel

  1. Trykk på Windows-tasten + R og skriv " kontrollpanel" . Trykk Enter for å åpne den.

  2. Bruk søkefeltet øverst til høyre for å søke etter “ standardprogrammer ”. Dobbeltklikk deretter på Standardprogrammer .

  3. Klikk på e- postikonet under E- post .

  4. Velg Outlook-programmet ditt fra listen, og gjør det til ditt standardvalg.

  5. Klikk på Knytt en filtype eller protokoll til et program .

  6. Forsikre deg om at Standardapper er valgt fra menyen under Apper (venstre side). Rull helt ned og klikk på Velg standardapper etter protokoll .

  7. Rull ned i listen over protokoller til du finner en MAILTO- oppføring. Dobbeltklikk den deretter for å velge mellom flere alternativer.

  8. Velg Outlook-programmet fra lokalmenyen.

Det er det! Outlook er nå konfigurert til å være standard e-postklient. Nå, når du klikker på en e-postkobling (MailTo), åpnes den automatisk i Outlook.

Metode 2: Angi Outlook som standard e-postklient via Innstillinger

Avhengig av Outlook-versjonen din, kan følgende trinn være litt forskjellige. Vi brukte Outlook 2016, men hvis du bruker en eldre versjon, se avsnittene Merk for den nøyaktige banen.

  1. Åpne Outlook og få tilgang til filen, og klikk deretter Alternativer.

    Merk: I Outlook 2017, gå til Verktøy> Alternativer, og klikk deretter på Annen- fanen.

  2. Forsikre deg om at kategorien Generelt er valgt, og deretter merke av i boksen ved siden av Gjør Outlook til standardprogrammet for e-post, kontakter og kalender (under oppstartsalternativer ).

    Merk: I Outlook 2010 er det ingen kategori Generelt. Du bør kunne finne oppstartsalternativer så snart du åpner alternativvinduet .

  3. Klikk Ok for å lagre endringen.

Det er det. Outlook er nå konfigurert til å håndtere alle dine e-poster, kontakter og kalendere.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det