Fix: Nedlasting & hellip; Ikke slå av målet

Sitter du fast i nedlastingsmodus? "Nedlasting .. Ikke slå av målet !!" er en feilmelding som hovedsakelig vises på Samsung og noen Nexus-enheter. De fleste brukere rapporterer at enheten uventet startet om til en svart skjerm med bildeteksten "Nedlasting ... Ikke slå av målet" .

Ved et første øyekast kan det se ut som om meldingen vil være borte etter at telefonen har lastet ned noen filer, men mesteparten av tiden er det ikke tilfelle. Vanligvis er det et tegn på at firmware på enheten din er blitt manipulert, men det er ikke den eneste årsaken.

Denne feilmeldingen vises bare i nedlastingsmodus . Nedlastingsmodus er en del av Samsungs eksklusive måte å blinke på ( Odin ), men den brukes også på noen Nexus-modeller. For det meste tjener den rotformål eller brukes til å gjenopprette en enhet til lagerversjonen. Hvis du har en rotfestet enhet med en tilpasset ROM, kan du støte på den på andre merker.

Det er flere måter som vil føre deg til denne feilmeldingen. Den desidert største hendelsen jeg har sett er brukere som ønsker å komme seg i gjenopprettingsmodus og blande knappekombinasjonen. På de fleste Nexus og Samsung-enheter, tastekombinasjonen for Recovery Mode er strømknappen + Hjem-knappen + Volum opp-knappen . Hvis du blander Volum opp- knappen med Volum ned , i stedet for å gå inn i gjenopprettingsmodus, blir du ført til nedlastingsmodus som viser "Nedlasting ... Ikke slå av målet". Hvis du kom inn i nedlastingsmodus med feil tastekombinasjon, er løsningen veldig enkel, les nedenfor.

En annen vanlig årsak som vil forårsake denne meldingen er en programvarefeil. Men det forsvinner vanligvis uten for mye problemer.

En mer seriøs måte å komme inn i nedlastingsmodus er å ødelegge enhetens sensitive filer så dårlig at den ikke kan starte opp lenger. Hvis den interne partisjonen har blitt ødelagt eller noen data i EFS-mappen mangler, er enheten din programmert til å starte rett inn i feilmeldingen vi har snakket om ovenfor.

Nå som vi vet årsakene, la oss komme til fikseringsdelen. Gå gjennom følgende metoder i rekkefølge til du finner en løsning som får feilen til å forsvinne.

Metode 1: Avslutt nedlastingsmodus (kun Samsung)

Hvis du gikk inn i nedlastingsmodus ved en feiltakelse, kunne ikke reparasjonen være enklere. Dette er bekreftet for å fungere på Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S7. Med mindre smarttelefonen din har mer alvorlige problemer, vil følgende metode få feilmeldingen til å forsvinne:

 1. Forsikre deg om at du er på skjermen med " Nedlasting ... Ikke slå av målet ".

 2. Trykk og hold samtidig Av / på-knapp + Hjem-knapp + Volum ned- knapp. Det er viktig å trykke på dem samtidig.
 3. Hold dem nede til skjermen blir svart, og slipp deretter alle knappene.
 4. Hvis enheten ikke starter på nytt automatisk, trykker du på av / på-knappen selv.

Hvis telefonen fremdeles ikke klarer å starte opp, går du til metode 2 .

Metode 2: Tvinge en ren omstart

Hvis du har dette problemet på en Nexus, eller hvis den første metoden ikke fikk Samsung-enheten til å starte opp normalt, la oss prøve å tvinge en omstart og tømme kondensatorene før du prøver å starte opp igjen.

 1. Hold av / på -knappen til enheten er slått av. Hvis det ikke svarer, flytt til trinn to.
 2. Ta ut dekselet bak og ta ut batteriet.

  Merk: Hvis du har en Galaxy S6 eller en annen enhet med et ikke-flyttbart batteri, trykk og hold inne strømknappen i 15-20 sekunder for å tvinge en omstart. Hvis det ikke fungerer, trykker du på og holder nede Volum ned-knappen + Av / på-knappen i 10-20 sekunder. Dette vil utføre en " simulert batterikobling " - det tilsvarer fysisk å koble fra batteriet.

 3. Ta ut SIM-kortet og SD-kortet ditt hvis du har noe.
 4. Når batteriet er fjernet, trykker du på og holder inne av / på-knappen i minst 20 sekunder. Dette vil avlaste eventuell venstre elektrisitet fra kondensatorene og noen interne komponenter.
 5. Slå på enheten igjen og se om den starter opp normalt.

Metode 3: Tørke cachepartisjonen

Hvis de to metodene ovenfor ikke fikk feilen " Nedlasting ... Ikke slå av mål ", kan det hende at telefonen lider av en firmwarefeil. Disse tingene er ganske kompliserte å takle, da den skyldige kan være alt fra en OTA-oppdatering til en dårlig re-flash.

Hvis denne feilen begynte å vises etter at telefonen mottok en OS-oppdatering, eller du nylig har flashet lager-ROM-en din på nytt, kan det være mulig å kvitte deg med potensielle konflikter ved å slette tørkecachepartisjonen. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Slå av enheten helt. Hvis du ikke holder nede strømknappen, kan du ta ut batteriet fysisk eller utføre en simulert frakobling av batteriet ved å holde nede Volum ned-knappen + Av / på-knappen til skjermen slås av.
 2. Trykk på Volum opp-tasten + Hjem-knappen + Av / på-knappen samtidig og hold dem nede.
 3. Når enheten vibrerer og skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du alle knappene.

 4. Bruk Volum ned-tasten for å navigere nedover og markere tørk cache-partisjonen .

 5. Trykk på av / på-knappen for å velge den, og trykk på den igjen for å bekrefte.
 6. Vent til prosessen er fullført.
 7. Når prosessen er fullført, bruker du volumtastene til å velge Start systemet på nytt nå og trykk på Av / på -knappen for å starte enheten på nytt.

 8. Hvis enheten ikke starter opp normalt, går du til den endelige metoden.

Metode 4: Utføre en master reset

Hvis metodene ovenfor ikke var vellykkede, er det en ting til du kan prøve før du sender enheten til en sertifisert tekniker. En hovedtilbakestilling vil slette alle dine personlige data (bilder, videoer, musikk, kontakter, appdata) som ikke er tilstede på SD-kortet.

Siden det ikke garanteres å utføre en hovedtilbakestilling vil feilen " Nedlasting ... Ikke slå av mål " forsvinne, vi skal beskytte mot tap av data ved å starte opp i sikkermodus og ta en sikkerhetskopi først.

Sikkerhetskopiering i sikkermodus

Bortsett fra å sikkerhetskopiere viktige personlige data, vil oppstart i sikkermodus fortelle oss om telefonen fremdeles er i stand til å starte opp. Hvis Safe Mode fungerer helt fint, er det klart at vi har å gjøre med en firmware / programvarekonflikt, og vi bør følge opp med en hovedtilbakestilling. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Forsikre deg om at enheten din er helt slått av. Hvis enheten ikke reagerer når du holder inne strømknappen , tar du ut batteriet eller utfører en simulert frakobling av batteriet .
 2. Trykk og hold inne av / på-knappen for å slå på telefonen.
 3. Rett etter at startskjermen vises, slipper du av / på-knappen og holder nede Volum ned-tasten .
 4. Fortsett å holde volumet nede til enheten starter på nytt og begynner å starte opp.
 5. Når du ser ikonet Sikker modus nederst i venstre hjørne, slipper du Volum ned- tasten .

 6. Hvis telefonen din har startet opp i sikkermodus , går du til Innstillinger> Avanserte innstillinger> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling og trykker på Sikkerhetskopier dataene mine .

 7. Når sikkerhetskopieringen er fullført, slår du av enheten.

Utføre en master-tilbakestilling (tilbakestilling av fabrikk)

Nå som dine personlige data er trygt gjemt bort, la oss gå tilbake til standard fabrikkinnstillinger og se om feilen forsvinner. Dette er hvordan:

 1. Slå av enheten helt.
 2. Trykk og hold nede Volum opp-tasten + Hjem-knapp + Av / på-knapp samtidig.
 3. Når telefonen vibrerer og du ser den første Android-skjermen, slipper du av / på-knappen, men fortsett å holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten .
 4. Når du ser Android-gjenopprettingsmenyen, slipper du begge tastene.

 5. Bruk Volum ned-tasten for å navigere nedover og markere slettingsdata / tilbakestilling av fabrikken .

 6. Trykk på av / på-knappen for å velge slette data / tilbakestilling av fabrikken, og bruk Volum ned-tasten for å markere Ja - slett alle brukerdata .
 7. Trykk på strømknappen for å starte tilbakestillingen til fabrikken. Avhengig av lagringsplass og spesifikasjoner, kan det ta mindre eller mer enn 15 minutter.
 8. Når prosessen er fullført, trykker du på strømknappen for å starte enheten på nytt.

Hvis alle metodene ovenfor har mislyktes, er det på tide å ta telefonen til reparasjon. Hvis du har en levedyktig garanti, ikke nøl med å sende den inn. Hvis du er forbi garantiperioden, bør du ta den til en telefontekniker og be om et nytt blits.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det