Slik løser du & lsquo; com.apple.mobilephonefeil 1035 & rsquo; på iPhone

Flere brukere får feilmeldingen " com.apple.mobilephone 1035 " på den visuelle taleposten når de prøver å oppdatere eller sette opp sine visuelle taleposthilsener. Visuell telefonsvarer lar deg se talemeldingen du mottar. Taleposthilsen er meldingen som innringere vil høre før de får muligheten til å legge igjen en melding. Denne feilen vil imidlertid hindre brukerne i å sette opp hilsener. Den fullstendige feilmeldingen vil være " Operasjonen kunne ikke fullføres (com.apple.mobilephonefeil 1035) ".

Hva forårsaker problemet med 'com.apple.mobilphone error 1035'?

Vi klarte å oppdage noen av de vanligste årsakene som vil utløse dette problemet. Vi har gjort dette ved å se på forskjellige brukerrapporter og reparasjonsstrategiene de brukte for å få problemet løst. Her er en kortliste med vanlige scenarier som har sjansen til å utløse denne spesielle feilmeldingen:

  • Nettverksinnstillinger er feil - I noen tilfeller oppstår dette problemet på grunn av nettverksinnstillingene på telefonen din, som ikke lar taleposten fungere som den skal. Flere brukere som befinner seg i en lignende situasjon, har rapportert at de klarte å løse problemet ved å tilbakestille nettverksinnstillingene.
  • Bruke WiFi over mobildata - Som det viser seg kan dette problemet også oppstå hvis enheten du prøver å bruke talepost på; bruker WiFi-tilkobling. Hvis dette scenariet gjelder, kan du løse problemet ved å slå av WiFi og bruke mobildata.
  • Talepost er ikke satt opp - Et annet potensielt tilfelle der denne feilen oppstår, er når du ikke har konfigurert telefonsvareren din via operatørmetoden. Dette gjelder også de som ikke klarer å sette opp telefonsvarer via telefoninnstillinger.
  • Mobiltjeneste er feil - Noen ganger kan tilkoblingen til operatøren din bli feil på grunn av flere forskjellige årsaker. De fleste brukere klarte å løse dette ved å koble telefonen fra all tilgjengelig mobiltjeneste gjennom flymodus.

Denne artikkelen vil hjelpe deg med forskjellige metoder for å løse “ com.apple.mobilephonefeil 1035 “. Vi starter fra den vanligste og mest enkle metoden til den detaljerte.

Metode 1: Slå på flymodus

Mesteparten av tiden skyldes denne feilen tilkoblingen til telefonen din til et mobilnettverk eller WiFi-tilkobling. Den enkleste måten å løse dette problemet på er å slå flymodus . På hovedskjermen på telefonen kan du bytte ned varslingsfeltet og trykke på alternativet Flymodus . Når den er PÅ, blir alle tilkoblinger til telefonen slått av. Du kan vente på 30 sekunder , og deretter slå den på igjen OFFved å bruke samme metode. Dette alternativet kan variere avhengig av enheten du bruker. For noen enheter må du gå til innstillinger eller bruke av / på-knappen på telefonen for å komme til flymodus. Etter å ha brukt denne metoden, kan du nå prøve å oppdatere eller sette opp taleposthilsenen på telefonen.

Metode 2: Endring fra WiFi til mobildata

Det er en mulig sjanse for at WiFi er årsaken til at du ikke klarer å sette opp hilsener for telefonsvarer. Mange brukere løste problemet ved å endre nettverket fra WiFi til mobildata. Operatøren din gir mobildata, og det kan være et bedre valg for innstillinger for telefonsvarer.

  1. Først slår OFFWiFi på telefonen hvis den er på.
  2. Gå til telefonens innstillinger og åpne Cellular alternativ .
  3. Trykk nå på bryteren for Cellular Data- alternativet.
  4. Prøv å bruke telefonsvareren din og se om problemet fortsatt eksisterer.

Metode 3: Konfigurer visuell telefonsvarer

Hvis du ikke klarer å konfigurere telefonsvareren din via telefoninnstillinger, kan du prøve å konfigurere den via operatøren din. Talepost er relatert til operatøren din, og det er best å gjøre det på denne måten. Dette fungerer kanskje ikke for alle slags transportører. Du kan enkelt bruke denne metoden ved å følge trinnene nedenfor:

  1. Først må du slå AV din WiFi hvis det er PÅ.
  2. Trykk på telefonikonet på iPhone-startskjermen.
  3. Trykk og hold 1 på tastaturet for å angi innstillingene for talepost.
  4. Skriv inn ditt nåværende passord for talepost og konfigurer taleposten.
  5. Legg på oppsettet og start telefonen på nytt.
  6. Gå til telefonsvareren din og sjekk om du fremdeles ser en feil.

Metode 4: Tilbakestill nettverksinnstillinger

Nettverket ditt kan være den skyldige som forårsaker problemet for applikasjonen. Noen ganger kan nettverket blokkere applikasjonsbruken på telefonen din. Flere brukere løste dette problemet ved å tilbakestille nettverksinnstillingene. Tilbakestilling av nettverksinnstillinger vil fornye all informasjon relatert til nettverket du bruker på telefonen. Du kan tilbakestille nettverksinnstillingene ved å følge trinnene nedenfor:

  1. Gå til telefonens innstillinger og åpne Generelt alternativet.
  2. Rull ned og trykk på Tilbakestill- alternativet.
  3. Trykk nå på Tilbakestill nettverksinnstillinger og gi PIN-koden for å bekrefte.
  4. Telefonen din vil starte på nytt, og etter det kan du prøve å oppdatere eller sette opp taleposthilsener.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det