Fix: Du krever tillatelse fra TrustedInstaller

Windows har en NTService \ TrustedInstaller-konto i Windows 10. Denne kontoen eier viktige filer og hindrer dem i å bli fjernet. Derfor, hvis du prøver å endre noen av disse filene, vil du få en melding "Du trenger tillatelse fra TrustedInstaller", og du vil bli stoppet fra å fortsette.

Den eneste måten å fortsatt endre disse filene er å endre eierskap. Eierskap garanterer at du kan lese / skrive / utføre filer og mapper uten hindringer. Hvis du har fullført handlingen du utfører, anbefales det på det sterkeste at du endrer eierskapet tilbake til TrustedInstaller for å forhindre at det endres på nytt.

Tar eierskap fra TrustedInstaller

  1. Høyreklikk på filen / mappen og velg " Egenskaper " fra rullegardinmenyen.

  1. Naviger til "Sikkerhet" -fanen og klikk på " Avansert " til stede nederst på skjermen. Som du ser, er det ingen riktige tillatelser for kontoen din i dette tilfellet.

  1. Klikk på " Endre " -knappen som er tilstede på forrige skjermbilde. Det vil være rett foran eierens verdi. Her vil vi endre eieren av denne mappen fra TrustedInstaller til datamaskinkontoen din. Forsikre deg om at du er logget på som administrator.

  1. Skriv inn brukernavnet ditt i det tomme rommet, og klikk på " Kontroller navn" . Windows vil automatisk liste opp alle kontoene som er en hit med dette navnet.

Hvis du ikke finner kontonavnet ditt ved hjelp av denne metoden, kan du prøve å velge det manuelt fra listen over tilgjengelige brukergrupper. Klikk på “Avansert”, og når det nye vinduet kommer frem, klikk på “Finn nå”. En liste fylles ut nederst på skjermen som består av alle brukergruppene på datamaskinen din. Velg kontoen din og trykk “OK”. Når du er tilbake til det mindre vinduet, trykker du på “OK” igjen.

  1. sjekke linjen “ Erstatt eier av underbeholdere og objekter ”. Dette vil sikre at alle mappene / filene i mappen også endrer eierskap. På denne måten trenger du ikke å fortsette med alle prosessene igjen og igjen for eventuelle underkataloger. Du kan også merke av for "Erstatt alle oppføringer for underordnede tillatelser med arvbare oppføringer fra dette objektet" i henhold til dine preferanser.

  1. Lukk nå vinduet Egenskaper etter å ha klikket på " Bruk " og åpne det igjen etterpå. Naviger til sikkerhetsfanen og klikk " Avansert ".
  2. I tillatelsesvinduet klikker du på “ Legg til ” til stede nederst på skjermen.

  1. Klikk på “ Velg prinsipp ”. Et lignende vindu vil dukke opp som det gjorde i trinn 4. Gjenta trinn 4 igjen når det gjør det. Sjekk nå all tillatelse (gi full kontroll) og trykk “ OK ”.

  1. Sjekk linjen “ Erstatt alle oppføringer for underordnede tillatelser med arvbare oppføringer fra dette objektet ” og trykk Bruk.

  1. Nå kan du trygt endre / slette objektet uten hindringer. Hvis du får en feil om at den er åpen et annet sted, kan du åpne oppgavebehandling og avslutte alle prosesser knyttet til den.

Merk: Det anbefales at du bare utfører denne operasjonen på filene du kjenner til. Slette systemfiler kan skade PCen. Etter endring eller implementering av endringer, bør du også endre eierskapet for å sikre at PCen din er sikrere.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det