Fix: Denne feilen ble utløst av Openloads anti-misbruksmekanisme

Flere brukere får angivelig “Embed blocked! Denne feilen ble utløst fra Openloads anti-misbruksmekanisme ” når de prøver å se eller laste ned noe via en innebygging. Problemet ser ikke ut til å være spesifikt for en bestemt nettleser, men mange brukere rapporterer om å møte det i Google Chrome.

Innebygging blokkert!  Denne feilen ble utløst fra Openloads mekanisme mot misbruk

Hva er årsaken til at innbyggingen er blokkert! feil

Vi undersøker problemet ved å replikere problemet og se på ulike brukerrapporter. Basert på hva vi samlet, er det et par scenarier som vil utløse innebyggingen blokkert! feil:

  • Feilen utløses av Adblock Plus eller lignende utvidelse - Adblock har en lang og smertefull historie med inkompatibilitetsproblemer med Openload-plattformen. Flere brukere har klart å løse problemet ved å deaktivere Adblocks nettleserutvidelse.
  • Feilen er forårsaket av PDF Viewer - Denne Chrome-utvidelsen (PDF VIewer) vil lure Åpen belastning til å tro at det er et innebyggingsbrudd. Dette vil føre til at plattformen blokkerer innebyggingen helt.

Hvis du for øyeblikket sliter med dette aktuelle problemet, vil denne artikkelen gi deg et par feilsøkingstrinn. Nedenfor har du et par metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst. Et av de to følgende scenariene som presenteres nedenfor, kommer sikkert til å gjelde for din situasjon, så følg metodene nedenfor i rekkefølge til du støter på en løsning som tar seg av problemet. La oss begynne!

Metode 1: Deaktiver PDF Viewer-utvidelse

Selv om det virker som en usannsynlig gjerningsmann, er det bekreftet at PDF Viewer Extension forårsaker dette problemet av mange brukere. Mange brukere som støter på den samme feilen, har klart å få den løst ved å deaktivere eller avinstallere PDF Viewer-utvidelsen fra nettleseren.

Husk at det er flere forskjellige PDF-visere, og bare en av dem produserer innebygd blokkert! feil. Du kan skille utvidelsen som forårsaker problemet fra resten av dem via ikonet. Den skyldige utvidelsen har en JS (JavaScript) inne i ikonet.

PDF Viewer JavaScript

Hvis du bruker nøyaktig samme utvidelse eller ikke er helt sikker, følger du trinnene nedenfor for å bli kvitt den helt eller erstatte den med en tilsvarende utvidelse:

  1. Åpne et nytt Google Chrome-vindu og lim inn " chrome: // extensions / " i navigasjonslinjen øverst.Utvidelsesside Chrome-adresse
  2. Deretter ruller du ned gjennom listen over Chrome-utvidelser for å finne PDF Viewer. Når du har gjort det, deaktiver du bryteren som er knyttet til den, for å deaktivere den.
  3. Last nå inn siden som tidligere viste at innebyggingen er blokkert! feil og se om feilen nå er håndtert. Hvis problemet skyldes PDF Viewer , bør du kunne få tilgang til innholdet uten problemer.
  4. Og siden du bekreftet at PDF Viewer forårsaket feilen, kan du fjerne den helt ved å gå tilbake til Extension-fanen via trinn 1 og trykke på Fjern- knappen som er tilknyttet den.

Hvis du var glad i PDF Viewer-utvidelsesfunksjonaliteten din, kan du erstatte den med en utvidelse med tilsvarende funksjonalitet. Her er to utvidelser som vi testet med imponerende resultater: Åpne i PDF Viewer og Xodo PDF Viewer & Editor .

Hvis denne første metoden ikke var aktuelt, fortsett ned til metode 2 hvor vi tar de nødvendige skritt for å takle en annen potensiell gjerningsmann for “Embed blocked!

Denne feilen ble utløst av feilen til Openloads anti-misbruksmekanisme .

Metode 2: Deaktivering av Adblocks utvidelse

En annen potensiell gjerningsmann som er kjent for å utløse dette spesielle problemet, er Adblock Plus-utvidelsen. Selv om Adblock ga ut flere oppdateringer for å takle inkompatibilitetsproblemer med Open Load-plattformen, rapporterer brukerne fortsatt om å få blokkeringen av innebyggingen! feil med visse iframes og andre typer innebygging.

Selv om det ikke er noen løsning som lar deg fortsette å bruke Adblock-utvidelsen mens du åpner Open load-innebygginger, har brukere klart å ta seg av problemet ved å deaktivere eller avinstallere Adblock-utvidelsen helt. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

  1. Åpne et nytt Google Chrome-vindu og skriv eller lim inn “ chrome: // extensions / ” i navigasjonsfeltet (omni bar).Utvidelsesside Chrome-adresse
  2. Deretter blar du gjennom listen over Chrome-utvidelser og finner Adblock Plus.
  3. Når du har funnet Adblock Plus-utvidelsen, fjerner du merket som er knyttet til den for å sette den til en deaktivert tilstand. Du kan også fjerne den helt ved å klikke på Fjern- knappen.Fjern eller deaktiver Adblock
  4. Med Adblock Plus-utvidelsen deaktivert, laster du inn siden som tidligere viste "Embed blocked!"

    Denne feilen ble utløst av feilen til Openloads anti-misbruksmekanisme . Du skal kunne laste inn innebyggingen normalt nå.

Husk at andre tilsvarende annonse-blokkerende utvidelser ikke rapporteres å skape de samme problemene. Hvis du vil bevare og annonse-blokkerende utvidelse, kan du bruke lite Adblock-versjonen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det