De 5 beste programvarene for sjekkskriving som skal brukes i 2020

Hjem / Best of / De 5 beste programvarene for sjekk skriving å bruke i 2020

De 5 beste programvarene for sjekkskriving som skal brukes i 2020

Av Bill Wilson 4. januar 2020 4 minutter lest

Hater du ikke det når du må vente i flere dager på å få sjekken levert til deg av banken din? Vel, takket være programvaren for sjekkutskrift kan du nå effektivt skrive ut dine egne sjekker. Som vil komme som gode nyheter først og fremst for personer med flere kontonumre fordi de kjenner ubehaget ved å spore og administrere sjekkhefter fra forskjellige banker. Å skrive dine egne sjekker er også en utmerket måte å spare tid og penger på.

Selv om veksten av skyregnskapstjenester på en måte har undergravt bruken av programvaren for sjekkskriving, vil jeg likevel anbefale dem til noen, spesielt siden de tilbyr en sikrere løsning. Ja, siden de er plassert på PC-en din, er det mer sannsynlig at ondsinnede personer som er ute etter dine økonomiske data, får tilgang til dem.

Disse sjekkforfatterne vil også gjøre det mulig å lage sjekker som er mer spesifikke for merkevaren din ved å legge til forskjellige tilgjengelige logoer og signaturbilder. I tillegg har de råd til deg noen ekstra funksjoner som utskrift av panteseddel, bokføring og andre regnskapsfunksjoner.

Så hvilke som er den beste programvaren for sjekkskriving å bruke. Dette er hva vi vil se på i dette innlegget. Sammen med de forskjellige funksjonene som gjør dem til det ideelle valget. Rett videre til det.

1. Versacheck X1 sølv


Last ned nå

Versacheck er en flott programvare for sjekkutskrift som lar deg bli litt kreativ. Hvis du ikke liker bankens sjekkdesign, kan du lage personlige sjekker med et design som er mer etter din smak. Den leveres også med over 300 forhåndsdesignede sjekker som du kan gjøre mindre justeringer og bruke.

Versacheck har gått et steg høyere i å beskytte brukerne sine gjennom innføring av DNA-sikre kontroller. Det er en funksjon som lar deg gravere sikkerhetsmønstre på sjekkene dine slik at de er unike for deg. Denne funksjonen vil også se deg bli varslet når det er mistenkelig aktivitet i sjekkkontoen din. Og det stopper ikke der. Versacheck inkluderer også INKcrypt-teknologi som lar deg lage biologiske blekkmarkører på sjekken din som et middel til å forhindre svindel.

Butikkversjonen av programvaren kommer med spesielle versa-papirer som du kan bruke til å skrive ut sjekkene dine, men du har fortsatt muligheten til å bruke hvilken som helst annen type papir.

Noe annet du vil elske er hvor enkelt det er å lage en sjekk ved hjelp av denne programvaren. Bare pek, klikk og legg til nødvendig informasjon. Versacheck er kompatibel med alle versjoner av windows og fungerer med både blekkskrivere og laserskrivere.

2. Checksoft Home & Business


Last ned nå

Checksoft lar deg ikke bare lage dine egne sjekker, men er også et utmerket verktøy for å styre økonomien din. Den er også kompatibel med Quicken og Quick-bøker, og i den nyeste versjonen får du alle Quickbooks og Quicken-oppdateringene fritt i ett år.

Checksoft leveres med mer enn 100 sjekkmaler du kan tilpasse etter din personlige smak, og gir deg også over 1000 bakgrunnsbilder, logoer og grafikk for å krydre ting. Du har muligheten til å fylle sjekkene dine helt før du skriver ut, eller lage blanke sjekker som du kan fylle ut senere. Og det beste er at du ender opp med å spare omtrent 80% i sjekkpapirpenger.

Når det gjelder økonomistyring, lar Checksoft deg enkelt opprette kontroller, sparing og kredittkontoer og deretter spore alle transaksjonene dine. Du kan også laste ned bankdataene dine, og Checksofts avstemmingsveiviser vil bidra til å balansere dem for deg. Planleggeren er en annen høydepunktfunksjon som lar deg sette påminnelser for forfallne regninger.

Checksoft har en database der du kan lagre dataene til betalingsmottakere, leverandører og kunder. Du kan derfor enkelt få tilgang til denne informasjonen når du skriver sjekker, slik at du ikke trenger å fylle ut alle detaljene på nytt.

3. InstiCheck


Last ned nå

Insticheck er en brukervennlig programvare som har alle funksjonene du trenger for å skrive sjekker. Du kan åpne et ubegrenset antall sjekkkontoer, og hver konto kommer med et sjekkregister.

Insticheck kommer med mange sjekkformater som du kan jobbe med for å lage tilpassede sjekker, og er også kompatibel med Quickbooks-sjekker. Det er også et flott verktøy for kontoadministrasjon og vil balansere sjekkkontiene dine hver måned. Denne programvaren har en flott rapporteringsfunksjon som gir deg god innsikt i utgiftene dine, og vil også være ganske nyttig når du leverer selvangivelsen.

Sjekkskrivingsprosessen er veldig grei med Insticheck, da det bare innebærer å følge et sett med instruksjoner. For å tildele sjekkene dine noe unikt, lar Insticheck deg gravere en logo i dem. Du kan også legge til signaturen din digitalt.

4. EzCheckPrinting


Last ned nå

EzCheck er en programvare for sjekkskriving og utskrift som støtter både MICR og laserutskrift. Den kan brukes til å fylle fortrykt sjekker eller også lage dine egne sjekker. Denne programvaren lar deg skrive hvilken som helst type sjekk, inkludert topp-, midt-, bunn- og tradisjonelle 3-per-side-formater. Det har ingen grenser for antall kontoer du kan opprette, og er også kompatibel med Quickbooks og Quicken.

Denne programvaren lar deg legge til logo og signaturer slik at sjekkene dine er unike for deg eller ditt merke. Du vil være glad for å vite at EzCheck har en gratis versjon som gir alle funksjonene i premiumversjonen med bare en begrensning. Det gir gratis prøve vannmerker til sjekkene dine.

Denne programvaren er ganske enkel å bruke og tar bare noen minutter før du er ferdig med din første sjekk. Dette kan tilskrives det WYSIWYG-baserte redigeringssystemet som hovedsakelig innebærer pek-og-klikk-funksjoner.

EzCheck genererer også økonomiske rapporter som vil være bra for å holde oversikt over transaksjonene dine. Du trenger ikke å være koblet til internett for å bruke denne programvaren.

5. Skriftlig programvare for Goldenseal Check


Last ned nå

Goldenseal er en flott sjekkskrivingsprogramvare som vil være ideell for både personlig bruk og bruk i en liten bedrift. Ikke bare skriver denne programvaren sjekker, men er også en fullverdig regnskapsprogramvare. Det er et flott verktøy for å spore utgiftene dine, balansere bøkene dine og kan også brukes til å skrive lønn og lønnsslipp.

Goldenseal er kompatibel med alle skrivertyper du måtte ha, og kan brukes til å skrive ut forskjellige sjekkformater. Den kan også brukes til å skrive ut MICR-linjen nederst i sjekken din, som vil hjelpe bankene å verifisere informasjonen på sjekken digitalt.

Goldenseal leveres med brukerhåndbøker som hjelper deg med å mestre den raskt, og kan skryte av aktiv kundesupport som du fritt kan kontakte hvis du har noen problemer. Noen av de andre regnskapsfunksjonene inkluderer kontraktsutkast, prosjekt- og kundefakturering, varesporing og administrasjon av utleieeiendom.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det