Fix: Kan ikke oppdatere Minecraft Native Launcher

Minecraft er et veldig populært spill som mange virkelig liker å spille. Nylig klager mange brukere på problemet som forhindrer dem i å oppdatere og / eller spille spillet. Dette problemet oppstår når du prøver å installere de nyeste Minecraft-oppdateringene via Minecraft-bæreraketten. Brukerne ser feilmeldingen (gitt nedenfor) under eller på slutten av oppdateringen. Når denne feilen vises, starter oppdateringen enten på nytt eller setter seg fast. På den annen side er noen brukere det

Hva er årsaken til at jeg ikke kan oppdatere Minecraft native launcher-feilen?

Listen over ting som kan forårsake dette problemet er gitt nedenfor

 • New Launcher: Hovedproblemet som forårsaker dette problemet er den nye launcheren. Den nylige Minecraft Launcher har vanskelig for å laste ned filene fra internett. Det er en feil i startprogrammet som forhindrer at den laster ned filene. Denne feilen blir også verre med langsom internethastighet. Den vanlige løsningen for dette er å bare laste ned Minecraft.exe-filen manuelt fra nettstedet i stedet for å vente på at bæreraketten gjør det for deg.
 • Antivirus: Antivirusapplikasjoner kan forhindre at applikasjoner kommer i gang, og Epic Games Launcher er ikke noe unntak. Så hvis du har et antivirusprogram installert, kan det forhindre at bæreraketten kommer i gang.

Metode 1: Reparer Minecraft

Noen ganger begynner applikasjoner å gi en feil på grunn av noen korrupte eller ødelagte filer. Det er ganske vanlig at filer blir korrupte med tiden. Heldigvis er det et alternativ i Avinstaller programmer-listen over Windows som lar deg reparere applikasjonen. Så følg trinnene nedenfor for å reparere Minecraft, og alt skal fungere bra etterpå.

 1. Hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv appwiz.cpl og trykk Enter
 1. Finn Minecraft fra programlisten
 2. Høyreklikkpå Minecraft og velg reparasjon . Følg eventuelle tilleggsinstruksjoner på skjermen, og det er det

Metode 2: Last ned Minecraft fra Minecraft.net

Nedlasting av en ny kopi direkte fra Minecraft.net har bidratt til å løse problemet for mange brukere. Dette er fordi den nye lanseringen kan ha noen problemer med å laste ned filene for deg, spesielt hvis Internett er tregt. Så alt du trenger å gjøre er å laste ned filen selv. Følg trinnene nedenfor for detaljerte instruksjoner om hvordan du laster ned fra nettstedet

 1. Klikk her for å gå til minecraft.net nedlastingsside
 2. Klikk på Prøv en alternativ nedlasting. Denne lenken skal være rett under den store nedlastningsknappen.
 1. Last ned minecraft.exe fra denne siden og kjør filen

Dette bør løse problemet.

Merk: Hvis problemet ikke er løst, følg trinnene nedenfor

 1. Hold Windows-tasten og trykk E for å åpne File Explorer
 2. Skriv % Appdata% i adressefeltet og trykk Enter
 3. Finn Minecraft-mappen og høyreklikk Velg Slett . I utgangspunktet må du slette alle Minecraft-relaterte filer, slik at den nylig nedlastede installasjonsfilen kan få en ny start.
 4. Prøv å starte den nedlastede filen (som du lastet ned fra trinnene ovenfor) og sjekk om den fungerer.

Metode 3: Deaktiver antivirus

Hvis du har et antivirusprogram installert på systemet ditt, begynner du med å deaktivere applikasjonen. Antivirusprogrammer er kjent for å blokkere andre applikasjoner. I dette spesifikke tilfellet kan antivirusprogrammet ditt blokkere Minecraft fra å koble til Mojang-serverne. Den gode tingen er at nesten alle større antivirusprogrammer kommer med et deaktiveringsalternativ i dag, slik at du ikke trenger å avinstallere det helt. Følg trinnene nedenfor for å deaktivere antivirusprogrammet

 1. Høyreklikk på antivirusikonet ditt fra systemstatusfeltet
 2. Velg Avast Shield-kontroll (dette alternativet vil variere avhengig av antivirusprogrammet ditt)
 3. Velg riktig tidsalternativ for å deaktivere antivirusprogrammet

Hvis alt begynner å fungere bra etter at du har deaktivert antivirusprogrammet, er problemet med antivirusprogrammet ditt. Du kan enten avinstallere antivirusprogrammet eller legge til lanseringsprogrammet på hvitelisten. Begge disse alternativene fungerer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det