Hvordan skrive et spørsmålstegn opp ned

Det opp-ned-spørsmålstegnet (¿) som engelsktalende og forfattere bare sjelden ser, er ikke en avvik eller det vanlige spørsmålstegnets onde tvilling. I virkeligheten er ¿spørsmålstegnet som brukes i skriftlig spansk og på noen få andre språk som har kulturelle bånd til det spanske språket. Opp-ned-spørsmålstegnet, på alle språkene det brukes på, brukes til å lage spørrende setninger, og i motsetning til motstykket - det vanlige spørsmålstegnet vi alle kjenner og elsker, blir spørsmålstegnet opp ned skrevet eller skrevet i starten av en spørrende setning i stedet for på slutten.

Siden det ikke er et skilletegn som tilhører det engelske språket, inkluderer nesten alle tastaturer for datamaskiner som er på engelsk ikke ¿. Det betyr imidlertid ikke at ¿ikke kan skrives på en datamaskin - å skrive ¿på en datamaskin er ikke bare mulig, men også ganske enkelt. Du kan alltid åpne tegnkartet på en Windows-datamaskin, søke etter " invertert spørsmålstegn ", klikke på ¿for å velge det og klikke på Kopier for å kopiere det, og deretter lime det inn der det er nødvendig, men ville det ikke være mye lettere hvis du bare kunne skrive et opp ned-spørsmålstegn alene?

På en hvilken som helst versjon av Windows-operativsystemet kan du skrive om et spørsmålstegn (¿) på tre forskjellige måter:

Metode 1: Skriv ¿ved hjelp av Alt-koden

På Windows-datamaskiner kan alle spesialtegn skrives inn ved hjelp av Alt-koder, og ¿er kategorisert som et spesialtegn. Når det er tilfelle, kan du skrive ¿ved hjelp av Alt-koden. For å gjøre dette må du:

  1. Flytt markøren til punktet på skjermen der du vil skrive ¿ .
  2. Forsikre deg om at tastaturets Num Lock er slått på, noe som betyr at du kan bruke talltastaturet.
  3. Trykk og hold nede Alt- tasten på tastaturet.
  4. Med Alt- tasten inne, skriv 168 , 0191 eller 6824 på talltastaturet (noen av de tre vil gjøre det bra).
  5. Slipp Alt- tasten. Så snart du slipper Alt- tasten, vises 168 der markøren din var.

Metode 2: Konfigurer datamaskinen til å bruke US-International tastaturoppsett

Datamaskiner støtter en rekke forskjellige tastaturoppsett, og en av disse tastaturoppsettene er US-International tastaturoppsett. Du kan også skrive ¿på en datamaskin hvis du konfigurerer den til å bruke US-International tastaturoppsett. Selv om denne metoden fungerer på datamaskiner som kjører på hvilken som helst versjon av Windows-operativsystemet, fungerer den også på datamaskiner som kjører på stort sett alle andre operativsystemer der ute.

Når du har konfigurert datamaskinen til å bruke US-International tastaturoppsett, kan du skrive ¿ ved å holde nede på Alt Gr (Grafikk) -tasten - det er hva Høyre Alt- tasten ( Alt- tasten til høyre for Mellomrom ) blir til når du bruker US-International tastaturoppsett - og skriver / mens du fortsatt holder nede på tasten, slipper du tasten etter å ha trykket på / .

Metode 3: Skriving ¿i Microsoft Word

Det finnes en bestemt metode som bare kan brukes til å skrive ¿på hvilken som helst versjon av Microsoft Word - den mest populære tekstbehandleren for Windows-operativsystemet. For å skrive ¿i Microsoft Word, må du:

  1. Flytt markøren til punktet på skjermen der du vil skrive ¿ .
  2. Trykk på Ctrl + Alt + Shift + / , og pass på at du trykker Ctrl + Alt før du trykker på Shift . Så snart du trykker på denne kombinasjonen av taster i riktig rekkefølge, vises et opp ned-spørsmålstegn ( ¿ ) på det punktet i Word-dokumentet du hadde markøren på.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det