Fix: Comcast Status Code 225

Comcast-statuskoden 225-feilen er ganske vanlig blant folk som bruker TV-kabel hjemme. Du vil ikke kunne se alle eller noen få kabelkanaler, og du vil se statuskoden 225-feilen på skjermen i stedet for kabelen. Problemet er ganske vanlig blant Comcast Xfinity-kabelbrukere.

Statuskoden 225 vises når det er et avbrudd i signalet. Signalet kan bli avbrutt på grunn av mange ting. Kabelsignalet kan ikke være i stand til å nå deg på grunn av noen problemer i Comcast-backend, det kan være på grunn av ledningene til huset ditt, det kan være på grunn av ledninger utenfor huset etc.

Siden det er mange grunner til dette problemet, er det flere ting du kan gjøre for å løse dette problemet. Så start fra metode 1 og fortsett videre til problemet ditt er løst.

Metode 1: Kontakt kundestøtte

Det første du må gjøre er å kontakte Comcast kundesupport. Dette vil hjelpe deg med å få en ide om problemet er fra slutten eller slutten. Comcast kan sende et nytt signal mot deg for å avgjøre om signalet når deg eller ikke. De kan også sjekke mange andre ting fra slutten, noe som vil hjelpe deg med å løse problemet veldig raskt.

Metode 2: Full omstart av Comcast Box

Noen ganger kan det løse problemet å gjøre en omstart av hele Comcast-boksen.

  1. Koble strømkabelen til Comcast-boksen
  2. Vent i 10 sekunder
  3. Sett inn strømkabelen til Comcast-boksen igjen

Sjekk nå om problemet fortsatt er der eller ikke.

Metode 3: Kontroller kabler og ledninger

Siden feilen skyldes et avbrudd i signalet, kan defekte kabler og utvendige ledninger også være et problem, spesielt hvis du bor i et ekstremt miljø, eller det er lenge siden du byttet ledningene.

Du kan kontakte Comcast for å få en tekniker til huset ditt, eller du kan bare få en egen tekniker til å sjekke kablene og ledningene. Hvis det er et problem i linjene, må du kanskje erstatte det.

Metode 4: Prøv et annet utsalgssted

I sjeldne tilfeller kan uttaket ditt være problemet. Prøv å koble Comcast-boksen til et annet uttak for å se om problemet fortsatt er der.

Metode 5: Comcast Tech

Den siste utveien er å få en Comcast-tekniker til å besøke huset ditt og utføre en full sjekk av alt. De vil kontrollere din interne ledninger, Comcast-boksen, tilkoblinger og eksterne ledninger også.

Noen ganger kan problemet være i hovedboksen til Comcast som gir signalet til hele blokken / området. Be Comcast-teknikeren sjekke det også.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det