Fix: Grafikkdriveren kunne ikke finne kompatibel maskinvareinstallatør for grafikk

Denne feilen er eksklusiv for NVIDIA-brukere, og den vises når du prøver å installere en ny grafikkortdriver på datamaskinen. Hele feilmeldingen går slik:

NVIDIA Installer kan ikke fortsette - grafikkdriveren kunne ikke finne kompatibel grafikkmaskinvare

Feilmeldingen høres ganske selvforklarende ut hvis du virkelig har lastet ned feil driver for grafikkortet ditt, men feilen vises ofte for brukere som har lastet ned riktig grafikkort og som vil installere den nyeste driveren. Sjekk ut metodene vi har utarbeidet nedenfor som skal ta vare på problemet!

Hva er årsaken til at grafikkdriveren ikke kunne finne kompatibel maskinvareinstallasjonsfeil for grafikk?

Listen over ting som forårsaker denne feilen er ikke lang, og problemet er ofte en teknisk feil gjort av NVIDIA. Det er to hovedårsaker til problemet:

  • Din Device ID er ikke oppført i de nødvendige filene levert av fører installasjon.
  • Den håndhevede førersigneringen kan forårsake et problem med denne driveren, så sørg for at du slår den av for nå!

Løsning 1: Opprett en enhets-ID for NVIDIA-grafikkortet

Dette problemet kan vises på grunn av at grafikkortets ID ikke er oppført i noen av 'infofilene driveren bruker til å gjenkjenne hvilket grafikkort du har på datamaskinen. Dette er en sjelden feil, og denne metoden vil definitivt kreve litt arbeid å gjøre.

Dette gjelder brukere som har bestemt seg for å laste ned driverens installasjonsfil manuelt fra NVIDIAs nettsted. Alle eksempler vil referere til en eksempelfil, og filen din vil variere i visse deler som vil bli nevnt nedenfor!

  1. Klikk Start og skriv Kjør. Velg Kjør, en dialogboks Kjør vises.
  2. Skriv inn " devmgmt.msc " i dialogboksen Kjør, og klikk på OK-knappen. Dette åpner Enhetsbehandling umiddelbart.
  1. I Enhetsbehandling utvider du kategorien Skjermkort ved å klikke på pilen ved siden av den og finne NVIDIA-grafikkortet. Forsikre deg om at du finner ut navnet på enheten din. Det burde ikke være tvil om at du ikke vil ende opp med å avinstallere feil enhet.
  2. Når du finner enheten, høyreklikker du på den og velger Egenskaper-alternativet fra hurtigmenyen.
  1. Naviger til kategorien Detaljer i vinduet Egenskaper og venstreklikk på menyen under Egenskapsteksten. Velg alternativet Enhetsforekomst , og under Verdi skal du se en tekst som skal se slik ut:
PCI \ VEN_10DE & DEV_0DD1 & SUBSYS_20421043 & REV_A1 \ 4 & 30DE1B
  1. Denne teksten inneholder informasjon om skjermkortprodusenten, brikkesettet og modellen. Hvis du har lastet ned driverfilen fra NVIDIAs nettsted, kjører du den, og du bør se den kjente meldingen "Denne grafikkdriveren kunne ikke finne kompatibel grafikkmaskinvare".
  2. Ikke bekymre deg for det ennå. Naviger til installasjonskatalogen. Standardstien skal se ut som eksemplene nedenfor:
C: \ NVIDIA \ DisplayDriver \\\ Engelsk \ Display.Driver \ C: \ NVIDIA \ DisplayDriver \\\ International \ Display.Driver \
  1. Det er den samme mappen du valgte i begynnelsen av installasjonen, så sørg for at du kjører den på nytt for å se hva den er hvis du ikke er sikker.
  1. Åpne filene med utvidelsen '.inf'. For eksempel kan du velge ' inf' fil. Ta en sikkerhetskopi av denne filen ved å høyreklikke på den og velge alternativet Kopier. Lim den andre steder.
  1. Høyreklikk på den samme filen som fremdeles ligger i NVIDIA-mappen og velg Åpne med >> Notisblokk (eller en hvilken som helst annen teksteditor).
  2. Rull ned til du ser linjer som ser slik ut:
[NVIDIA_Devices.NTx86.8.1] ( eller NVIDIA_SetA_Devices med liknende kombinasjoner )% NVIDIA_DEV.0405.01% = Section001, PCI \ VEN_10DE & DEV_0405 & SUBSYS_15D21043% NVIDIA_DEV.0405.02% = Section001, PCI \ VEN_10DE & DEV_0405 & SUBSYS_16341043% NVIDIA_DEV.0407.01% = Section001, PCI \ VEN_10DE & DEV_0407 & SUBSYS_080117FF% NVIDIA_DEV. 0407.02% = Section002, PCI \ VEN_10DE & DEV_0407 & SUBSYS_15881043

Merk : Hvis du ser flere deler av NVIDIA_SetA_Devices eller NVIDIA_Devices, gjenta prosessen for dem alle!

  1. Du vil se at disse linjene ser ganske ut som enheten Enhetsforekomst du noterte deg i Enhetsbehandling. Bla ned til du kommer til delen som ligner på brikkesettnummeret ditt (nummeret som vises etter DEV i Enhetsinstansbane).
  2. Nå kommer den vanskelige delen. Vi er i ferd med å lage en enhets-ID for grafikkortet du har installert på datamaskinen din! Du vil legge den inn midt på listen, ved siden av de samme utseende brikkesettnumrene.
  1. Den første delen er den samme for alle: '% NVIDIA_DEV' . Den neste delen er DEV-koden med fire tegn (vises etter DEV i Enhetsinstansbane). Hvis du merker at det allerede er samme DEV som din, må du øke den. For eksempel, hvis DEV er ODD1 og du ser en linje som starter slik:

% NVIDIA_DEV.0DD1.01%…, linjen din starter som % NVIDIA_DEV.0DD1.02%

  1. Den neste delen er seksjonen. Nummeret skal være samme avsnitt som det du setter det inn i, så bare sjekk nummeret ovenfor. Hvis linjen over starter slik:

% NVIDIA_DEV.ODD1.01% = Section042 ..., linjen din skal starte som % NVIDIA_DEV.ODD1.02% = Section042,

  1. Den siste delen skal bare samsvare med enhetens forekomstbane. Sett et komma etter seksjonsdelen og sett inn et mellomrom. Etter det kan du bare høyreklikke på Enhetsforekomst banen i Enhetsbehandling, velge kopier og lim den inn her. Til slutt skal linjen se slik ut:

% NVIDIA_DEV.ODD1.02% = Seksjon042, PCI \ VEN_10DE & DEV_0DEE & SUBSYS_15621043

  1. Bruk tastekombinasjonen Ctrl + S for å lagre endringene. Kjør installasjonsfilen manuelt fra NVIDIA-installasjonskatalogen. Det skal være den samme mappen der du har funnet '.inf' filen, og den skal hete 'setup.exe'.

Merk : Hvis du kjører filen du har lastet ned fra NVIDIAs nettsted, blir alt du har gjort overskrevet, og du vil bli tvunget til å starte på nytt!

  1. Sjekk om problemet er løst! Svaret kan være langt, men det fungerer!

Løsning 2: Deaktiver håndheving av førersignatur

Dette alternativet deaktiverer håndheving av førersignatur, noe som kan være en av grunnene til at sjåførene dine nekter å bli installert. Denne enkle løsningen har hjulpet mange mennesker, så sørg for at du prøver den.

  1. Klikk på Start-knappen og klikk på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger. Du kan også søke etter “Innstillinger” i søkefeltet.
  1. Rull ned til bunnen av Innstillinger-appen og klikk på Oppdatering og sikkerhet.
  2. Klikk på Gjenoppretting fra fanene på venstre side av oppdaterings- og sikkerhetsskjermen.
  1. Avansert oppstartsseksjon skal være plassert i dette alternativet, så finn den nederst i gjenopprettingsfanen. Klikk på Start på nytt nå. Avanserte oppstartsalternativer skal vises.

Merk : Hvis du bruker Windows 8, sveiper du fra høyre for å få tilgang til sjarmlinjen. Klikk på alternativet Endre PC-innstillinger og velg Oppdater og gjenoppretting fra listen. Klikk på Recovery og følg trinnene 4-6 fra løsningen ovenfor.

Etter at du har fått tilgang til de avanserte oppstartsalternativene, kan du nå fritt navigere til alternativet Oppstartsinnstillinger ved å følge instruksjonene nedenfor.

  1. Klikk på feilsøkingsalternativet rett under Fortsett-knappen.
  2. Du vil kunne se tre forskjellige alternativer: Oppdater PCen, Tilbakestill PCen og Avanserte alternativer. Klikk på knappen Avanserte alternativer .
  1. Under skjermbildet Avanserte alternativer, klikk på Oppstartsinnstillinger som åpner en liste over tilgjengelige oppstartsalternativer for deg.
  2. Alternativ nummer 7 skal hete Deaktiver håndheving av førersignatur . Klikk på tallet 7 på tastaturet eller bruk F7-funksjonstasten.
  1. Trykk på Enter for å gå tilbake til operativsystemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det