Hvordan fikse opprinnelsesmappen eksisterer ikke feil på Windows?

Feilmeldingen “Mappen eksisterer ikke” vises når du prøver å oppdatere et spill ved hjelp av Origin. Etter at oppdateringen er initialisert i Origin, skal den automatisk gjenkjenne hvor spillet er installert og starte oppdateringen. Noen ganger er det imidlertid ikke i stand til å gjøre det, og det viser den nevnte feilmeldingen.

Brukere har kommet med forskjellige metoder som brukes for å løse dette problemet, og vi bestemte oss for å inkludere metodene som har hjulpet dem og gi trinnvise instruksjoner. Sørg for at du følger instruksjonene nøye, og problemet skal være borte på kort tid.

Hva forårsaker feilen "Mappen eksisterer ikke" i Origin Client?

Det er bare noen få kjente årsaker til dette problemet (og sannsynligvis mange ukjente), og vi har besluttet å presentere dem nedenfor i en liste. Å finne riktig årsak til problemet på datamaskinen din er det viktigste trinnet for å velge riktig metode for å løse det. Sjekk det ut nedenfor!

 • Administratortillatelser - Noen ganger har Origin ikke tilgang til riktige mapper på grunn av tillatelser, og du må gi Origin-kjørbar administratortilgang for å løse problemet.
 • Kundeproblemer - Hvis det er noen problemer med hvordan Origin håndterer spillbibliotekene for spillene du har lastet ned, kan du alltid tilbakestille alle innstillinger til standard i Origin-innstillingene.
 • Tillat at mappen er tilgjengelig - Å låse opp mappen for tilgang ved å gi tillatelser til ALLE APPLIKASJONSPAKKER kan hjelpe Origin med å få tilgang til den enkelt.

Løsning 1: Kjør Origin som administrator

Nylige Windows- eller Origin-oppdateringer kan ha endret noe angående tillatelsene for Origin-kjørbar, og det kan hende at den ikke får tilgang til alle mappene den har tilgang til før oppdateringene. Det er grunnen til at det å gi administratortillatelser til den eksekverbare Origin klarte å løse problemet for mange brukere, og vi anbefaler på det sterkeste at du prøver det før du går videre til andre løsninger!

 1. Først og fremst må du finne Origin-kjørbarheten på datamaskinen din. Hvis den ligger på skrivebordet som en snarvei, høyreklikker du bare snarveien og velger Egenskaper- alternativet fra hurtigmenyen som vises.
 2. Hvis ikke, må du finne installasjonsmappen på datamaskinen din. Hvis du har endret standardmappen under installasjonen, må du navigere til den. Hvis du har installert den i standardmappen, naviger til stedet nedenfor:
  C: \ Program Files (x86) \ Origin eller C: \ Program Files \ Origin
 3. Når du er inne, finn Origin- kjørbarheten, høyreklikk på oppføringen og velg Egenskaper fra menyen som vises.
 4. Forsikre deg om at du navigerer til kategorien Kompatibilitet i vinduet Egenskaper og sjekker Innstillinger Sett et hake i boksen ved siden av Kjør dette programmet som administratoralternativ .
 5. Bekreft endringene du har gjort ved å klikke på OK- knappen inne og sjekk om feilmappen “Mappen ikke eksisterer” fremdeles vises når du prøver å oppdatere et spill gjennom Origin!

Løsning 2: Velg ny mappe

Hvis problemet bare oppstår med et enkelt spill på datamaskinen din, kan det hende du må velge mappen manuelt der spillet er installert. Dette er mer en løsning, men problemet bør ikke vises lenger for spillet du har valgt å oppdatere. Sørg for at du følger trinnene nedenfor for å prøve denne metoden.

 1. Åpne Origin- klienten din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet . Hvis du ikke har en snarvei på skrivebordet, klikker du på Start-menyen eller Søk / Cortana- knappen nederst til venstre på skjermen og skriver " Origin " en gang inne. Venstreklikk på det første resultatet du vil åpne.
 1. Når Origin klienten åpnes, klikker du Games entry på menyen øverst i vinduet for å åpne listen over spill. Du kan også klikke på oppføringen Mitt spillbibliotek i menyen til venstre på startskjermen.
 2. Finn det problematiske spillet i listen over spill du har installert, høyreklikk på ikonet, og velg Oppdater spill fra hurtigmenyen som vises.
 1. Når feilen "Mappe ikke eksisterer" vises, klikker du på Velg ny mappe. Bla til mappen der spillet er installert, og velg det. Oppdateringen skal gå normalt og problemet er løst!

Løsning 3: Gjenopprett standardinnstillinger for spillbiblioteket

Det er et alternativ inne i Origin-klienten som lar deg tilbakestille innstillingene knyttet til spillbiblioteket. Dette burde være akkurat nok til at Origin gjenkjenner mappene der spillene dine er installert. Metoden er enkel nok, og den skal løse problemet ganske enkelt!

 1. Åpne Origin- klienten din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet . Hvis du ikke har en snarvei på skrivebordet, klikker du på Start-menyen eller Søk / Cortana- knappen nederst til venstre på skjermen og skriver "Origin" en gang inne. Venstreklikk på det første resultatet du vil åpne.
 2. Fra startskjermen til Origin-klienten, klikk på pilikonet nederst til venstre i vinduet, ved siden av brukernavnet ditt. Klikk på alternativet for applikasjonsinnstillinger fra menyen som vises.
 1. Naviger til fanen Installasjoner og lagrer i innstillingsskjermbildet som åpnes og sjekk delen På datamaskinen din nedenfor.
 2. Klikk på Gjenopprett standardknappen ved siden av alternativet for spillbibliotekets plassering , og bekreft eventuelle instruksjoner som kan vises for å bekrefte valget ditt.
 1. Start oppdateringen på nytt for Origin-spillene dine og sjekk om "Mappen ikke eksisterer" fremdeles vises i Origin-klienten.

Løsning 4: Gi tilstrekkelige tillatelser

Til slutt, hvis metodene ovenfor ikke har vært nyttige i ditt scenario, bør du vurdere å gi tilstrekkelige tillatelser til spillets installasjonsmappe. Spillet kan installeres i en utilgjengelig mappe uten å ha tilstrekkelige tillatelser. Denne metoden skal løse problemet "Mappen eksisterer ikke" på datamaskinen din, så sørg for at du sjekker den ut!

 1. Finn spillets installasjonsmappe på datamaskinen din. Det kan være en biblioteksmappe du har valgt, eller det kan være standard biblioteksmappe, det vil si Origin \ Games .
 2. Høyreklikk mappen der spillets installasjon er plassert (den er oppkalt etter spillet) og velg Egenskaper- oppføringen fra hurtigmenyen som vises.
 3. Når du er inne i vinduet Egenskaper, navigerer du til fanen Sikkerhet inne. Klikk på Avansert- knappen nederst på skjermen for å få tilgang til avanserte tillatelsesinnstillinger.
 4. I den nye mappen klikker du på Legg til- knappen for å legge til nye tillatelser. I det nye vinduet klikker du på Velg en hovedknapp øverst til venstre på skjermen.
 1. Under alternativet Angi objektnavnet for å velge , må du skrive “ ALLE APPLIKASJONSPAKKER ” før du klikker OK Kontroller at Type- alternativet er satt til Tillat, og at Gjelder alternativet er satt til Denne mappen, undermapper og filer .
 2. Under delen Grunnleggende tillatelser i vinduet setter du et hake ved siden av Full kontrolloppføring før du klikker på OK- knappen for å bruke endringene.
 1. Åpne Origin-klienten på nytt for å starte oppdateringen på nytt og sjekk om feilen "Mappen ikke eksisterer" fremdeles vises på datamaskinen din!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det