Hvordan forhindre at Chrome åpner gamle faner ved oppstart

Chrome er en av de mest brukte nettleserne der ute på grunn av sin raske hastighet og brukervennlige grensesnitt. Den har millioner av brukere, og oppdateringer blir gitt til nettleseren regelmessig. Imidlertid har det ganske nylig kommet mange rapporter der nettleseren åpner faner som er åpnet tidligere ved oppstart. Normalt åpner Chrome en ny fane ved oppstart, men i dette tilfellet åpner den alle fanene som ble lastet inn i forrige tilfelle av lanseringen.

Hva får Chrome til å laste inn gamle faner ved oppstart?

Etter å ha mottatt flere rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger som løste det for de fleste av våre brukere. Vi så også på årsakene til at dette problemet ble utløst, og listet dem nedenfor.

  • Nettleserkonfigurasjon: Det er mulig at nettleseren er konfigurert til å åpne et bestemt sett med sider eller faner ved oppstart. I noen tilfeller kan alternativet "fortsett der du slapp" kanskje være aktivert på grunn av at Chrome åpner opp tidligere lastede faner ved oppstart.
  • Bakgrunnsbruk: I noen tilfeller er Chrome konfigurert til å kjøre i bakgrunnen, selv når du lukker den fra "x" -merket øverst til høyre. Chrome fortsetter å kjøre i bakgrunnen og lastes opp fra der du slapp da du startet på nytt.
  • Fast Tab Feature: Utviklere hos Google eksperimenterer av og til med nye funksjoner for nettleserne. Noen ganger kan disse funksjonene forstyrre viktige elementer i nettleseren og forhindre at den fungerer som den skal. En slik funksjon som noen ganger kan fungere, er "Fast Tab" -funksjonen. Det kan forstyrre visse elementer i nettleseren og føre til at den laster opp gamle faner ved oppstart.
  • Chrome Flag Configurations: Chrome gir brukere mange alternativer for å konfigurere innstillinger i menyen. Men visse avanserte innstillinger er begrenset til "Flag" -området i krom. I dette området kan mange avanserte innstillinger konfigureres etter eget ønske. Endring av visse innstillinger kan imidlertid føre til at nettleseren åpner gamle faner ved oppstart.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de leveres i for å unngå konflikter.

Løsning 1: Endre oppstartskonfigurasjonen

Det er mulig at nettleseren er konfigurert til å åpne et bestemt sett med sider eller faner ved oppstart. I noen tilfeller kan nettleseren være konfigurert til å starte der du slapp. I dette trinnet konfigurerer vi nettleseren slik at den starter ved en ny fane. For det:

  1. Åpne Chrome og klikk på de tre vertikale prikkene øverst til høyre.
  2. Velg " Innstillinger " fra listen og bla ned til overskriften " Ved oppstart ".
  3. Velg den “ Åpne den nye Tab Page ” alternativet ved å klikke på “ Circle ” før det.
  4. Start nettleseren på nytt og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Forhindre bruk av bakgrunnen

Hvis Chrome er konfigurert til å kjøre i bakgrunnen, kan det åpne gamle faner ved oppstart. Derfor vil vi i dette trinnet lukke Chrome fra bakgrunnen og forhindre at den kjører i bakgrunnen igjen. For det:

  1. Åpne Chrome, og klikktre vertikale prikker i øvre høyre hjørne.
  2. Velg " Innstillinger " fra listen, bla ned og klikk på " Avansert ".
  3. Rull ned ytterligere til “ System ” overskriften og veksle “ Fortsett å kjøre bakgrunnsprogrammer når Google Chrome er lukket ” -knappen off.
  4. MinimerChrome ved å klikke på “ - ” øverst til høyre.
  5. Trykk på “ Windows ” + “ X ” -tastene samtidig og velgeTask Manager- ” fra listen.
  6. Klikk på " Detaljer " og klikk på " Chrome . exe ”i listen.
  7. Velg alternativet " Avslutt oppgave " for å lukke applikasjonen.
  8. Gjenta denne prosessen for alle tilfeller av “ Chrome . exe ”i listen for å lukke nettleseren helt.
  9. Åpne Chrome og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Deaktivering av funksjonen "raske faner"

Det er mulig at "Fast Tabs" -funksjonen i Chrome forstyrrer viktige elementer i nettleseren og får den til å åpne gamle faner ved oppstart. Derfor, i dette trinnet, vil vi deaktivere “Rask start” -funksjonen helt. For det:

  1. Åpne Chrome, lukk alle fanene og åpne en ny fane.
  2. Skriv inn følgende i adresselinjen og trykk “ Enter ”.
    krom: // flagg / # aktivere-rask-avlasting
  3. Klikk på rullegardinmenyen og velg " Deaktivert " fra listen.
  4. Klikk på alternativet “ Start på nytt ” for å starte nettleseren på nytt.
  5. Kontroller om problemet vedvarer etter at Chrome starter på nytt.

Løsning 4: Tilbakestille konfigurasjoner for Chrome-flagg

Det er mulig at i "Flag" -innstillingene er visse konfigurasjoner satt til å laste inn gamle faner ved oppstart. Derfor, i dette trinnet, vil vi fullstendig initialisere flaggkonfigurasjoner på nytt. For det:

  1. Åpne Chrome , lukk alle fanene og åpne en ny fane.
  2. Skriv inn " Chrome: // Flags " i " Adresse " -linjen og trykk " Enter ".
  3. Klikk på alternativet " Tilbakestill alt til standard ".
  4. Velg alternativet " Start på nytt nå ".
  5. Kontroller om problemet vedvarer etter at Chrome starter på nytt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det