Fix: Power Kernel BSOD (70368744177664), (2)

Noen brukere har hatt en kritisk Power Kernel BSOD (Blue Screen of Death) krasj der systemet automatisk starter på nytt uten advarsel. De fleste berørte brukere rapporterer at problemet oppstår når de spiller et spill eller gjør noe som tømmer mange systemressurser. Etter å ha undersøkt problemet har noen berørte brukere oppdaget tilbakevendende kritisk kjernekraftfeil i Event Viewer. I de fleste rapporterte tilfeller oppstår problemet på Windows 10 og Windows 8.

Hva forårsaker Power Kernel BSOD (70368744177664) feilen?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på forskjellige brukerrapporter og reparasjonsstrategier som ofte brukes til å løse denne spesielle Event Viewer-feilen. Basert på våre undersøkelser er det flere vanlige scenarier som er kjent for å utløse Power Kernel BSOD (70368744177664) feil:

 • Rask oppstart er aktivert - Flere brukere som har opplevd denne spesielle BSOD mens datamaskinen var inaktiv, rapporterte at problemet ikke lenger oppstod etter at de deaktiverte rask oppstart.
 • BSOD er ​​forårsaket av sviktende RAM - Som flere brukere har rapportert, kan dette problemet skyldes en sviktende RAM-pinne. Hvis dette scenariet gjelder, kan du løse problemet ved å investere i en ny RAM-pinne eller ved å underklokke RAM-frekvensen.
 • Automatisk feilsikker utløses - De fleste hovedkortmodeller inkluderer en feilsikker som automatisk starter på nytt eller stenger når visse temperaturer nås. Dette gjøres for å unngå permanent skade på komponentene. I dette tilfellet kan det løse problemet å bruke et temperaturovervåkningsprogram og kjøpe ettermarkedskjøler (om nødvendig).
 • BIOS men - Som det viser seg, kan dette spesielle problemet også utløses av en BIOS-feil som ofte oppstår på MSI- og ASUS-hovedkort. Feilen var allerede lappet, slik at du kan løse problemet (hvis dette scenariet gjelder) ved å oppdatere BIOS til den siste tilgjengelige versjonen.
 • Utilstrekkelig PSU - Hvis krasj skjer under ressursdreneringsoppgaver, kan problemet skyldes de tilfellene der strømforsyningsenheten ikke er i stand til å levere nok strøm. I dette tilfellet kan du enten fjerne noen uvesentlige komponenter eller oppgradere til en kraftigere PSU.

Hvis du for øyeblikket leter etter måter å forhindre at Kernel BSOD (70368744177664) feil oppstår igjen, vil denne artikkelen gi deg flere feilsøkingstrinn. Nedenfor finner du en samling metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å omgå eller løse denne spesielle feilmeldingen.

For de beste resultatene, følg de potensielle løsningene i den rekkefølgen de presenteres i. En av dem løser problemet i ditt spesielle scenario.

Metode 1: Deaktivere rask oppstart

Hvis du støter på tilfeldige Kernel BSOD (70368744177664) -system krasjer og du ikke gjør noe for krevende mens dette problemet oppstår (CPUen din er inaktiv), kan dette problemet være forårsaket av Windows 10s hurtigstartfunksjon .

Vi har funnet over et dusin rapporter med brukere om at vi ikke lenger støter på Kernel BSOD (70368744177664) etter at de deaktiverte rask oppstart fra menyen Strømalternativer . Dette ser ut til å peke mot et scenario der problemet skyldes en feil eller feil med Fast Startup- funksjonen.

Inntil Microsoft bestemmer seg for å lappe dette problemet, kan du forhindre ytterligere Kernel BSOD (70368744177664) systemkrasj ved å deaktivere hurtigstartfunksjonen fra strømalternativmenyen. Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “powercfg.cpl” og trykk Enter for å åpne menyen Strømalternativer .
 2. I menyen Strømalternativer , bruk menyen til venstre for å klikke på Velg hva strømknappene gjør .
 3. På menyen Systeminnstillinger klikker du på Endre innstillinger som for øyeblikket ikke er tilgjengelige .
 4. Fjern deretter avkrysningsruten knyttet til Slå på rask oppstart (anbefalt) og klikk Lagre endringer (nederst i dette vinduet).
 5. Start datamaskinen på nytt og se om problemet fortsatt oppstår etter at neste oppstart er fullført.

Hvis problemet fremdeles ikke ble løst, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Redusere GPU / CPU-overklokkingsfrekvenser

En annen vanlig årsak til at andre berørte brukere opplevde Kernel BSOD (70368744177664) -feilen, er en overklokket CPU eller GPU som utløser ustabilitet. I de fleste tilfeller blir BSOD-krasj utløst av overoppheting av komponenter.

Et par berørte brukere har rapportert at problemet ikke lenger oppstod etter at de reduserte overklokkingsfrekvensene (CPU og / eller GPU). Hvis du jobber med tilpassede frekvenser og spenninger for GPU eller CPU, kan du prøve å gå tilbake til standardverdiene (selv om systemet ser stabilt ut mens det er full belastning).

Merk: Det kan også være lurt å sjekke fansen din, bruke termisk forbindelse på nytt på CPU, støv og luftstrøm for å krysse dem av din potensielle skyldige liste.

Prøv å bruke systemet med standard frekvenser og spenningsverdi en stund og se om Kernel BSOD (70368744177664) feilen kommer tilbake. Hvis BSOD-krasj ikke kommer tilbake, øker du verdiene gradvis (hvis du ønsker å overklokke igjen) til og vær forsiktig med å unngå å gå utenfor den stabile tilstanden.

Metode 3: Skifte PSU

En annen populær årsak til at denne feilen oppstår, skyldes utilstrekkelig strøm som kan leveres av PSU (strømforsyningsenhet). Hvis du jobber med en underdrevet PSU og du merker at datamaskinen krasjer med Kernel BSOD (70368744177664) -feilen når den har til oppgave å gjøre noe ressurskrevende, er en mulig årsak til dette at systemet ditt trenger mer strøm enn PSU-en din. er i stand til å levere.

Du kan teste ut denne teorien ved å fjerne enheter som ikke er viktige (optisk stasjon, ekstra harddisk, ikke-kritisk periferiutstyr osv.). Det hjelper også å underklokke frekvenser fra GPU, RAM eller CPU (hvis du tidligere overklokket).

Hvis du la merke til at problemet ikke lenger oppstår etter at du har lette byrden på PSU-en, må du investere i en kraftigere enhet hvis du vil imøtekomme alle PC-komponentene.

Metode 4: Oppdatering av hovedkortets BIOS

Noen brukere har rapportert at problemet ikke lenger oppstod etter at de oppdaterte BIOS på hovedkortet. Dette antyder at problemet også kan være forårsaket av en BIOS, men som ender med å krasje systemet.

Men husk at trinnene for oppdatering av BIOS-versjonen din vil være spesifikke for hovedkortmodellen du har å gjøre med. De fleste produsenter vil ha proprietær programvare som må brukes til å oppdatere BIOS - Asus har EZ-flash, MSI har MFlash og så videre.

For å oppdatere BIOS-versjonen på hovedkortet, må du se etter spesifikke trinn relatert til din spesielle modell. Og hvis du ikke har gjort dette før, anbefaler vi at du outsourcer denne oppgaven til en IT-tekniker, da denne prosedyren kan ende opp med å murere systemet ditt.

Metode 5: Håndterer sviktende RAM

Som det viser seg, kan dette spesielle problemet også utløses av en sviktende RAM-pinne eller av en tilpasset frekvens eller spenning som er høyere enn RAM-pinnen din er i stand til å opprettholde i full belastning. Flere berørte brukere som vi sliter med å løse Kernel BSOD (70368744177664) -feilen, har rapportert at problemet endelig ble løst etter at de enten byttet ut sin nåværende RAM-pinne med en ny eller tilbakestilte de tilpassede spenningene og frekvensene til standard.

Hvis du for øyeblikket overklokkerer RAM-spenningene og frekvensene dine, kan du prøve å gå tilbake til standardverdiene og se om problemet fortsatt oppstår. Du bør også vurdere å bruke et program som HWmonitor for å holde øye med spenningene og de totale temperaturene mens datamaskinen din er i full belastning.

Hvis du fant ut at systemstabiliteten din har blitt bedre når du har tilbakestilt RAM-en til standard spennings- og frekvensverdier, har du to valg:

 • Hold deg til standard spenning og frekvens.
 • Kjøp overlegen RAM som tåler høyere frekvenser og spenninger.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det