Fix: NVIDIA Code 43 (Windows har stoppet denne enheten fordi den har rapportert problemer)

Kode 43 betyr vanligvis at den nødvendige enheten ikke kan identifiseres. Datamaskinen prøver å få tilgang til og synkronisere riktig med enheten, men klarer ikke å gjøre det. Dette skjer vanligvis når du installerer en ny driver, installerer en ny oppdatering eller kjører Lucid Virtu MVP.

Vi starter med å sjekke om grafikkortet er satt riktig inn i sporet. Deretter vil vi gå videre til programvareløsninger, inkludert avinstallering av enheten og installere standarddriverne. I den siste fasen vil vi oppdatere BIOS på datamaskinen din, og finjustere rundt Windows Update.

Løsning 1: Kontrollerer om grafikkortet er satt inn riktig

Før vi går videre til å diagnostisere problemet gjennom programvareløsninger, bør du først sjekke om grafikkortet er satt riktig inn i sporet. Trykk den fast og sørg for at alle pinnene er satt ordentlig inn. Hvis du har en bærbar datamaskin, er det bare å utføre strømforsyningen som forklart nedenfor.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ devmgmt.msc ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i enhetsbehandling, utvider du kategorien " Skjermkort ", høyreklikker på enheten og klikker " Deaktiver ".

 1. slår av din datamaskin . Ta ut batteriet (i tilfelle en bærbar PC) eller ta ut hovedstrømkabelen (i tilfelle en PC).

Hvis du har en PC, må du åpne lokket og sørge for at grafikkortet er satt perfekt inn i pinnene.

 1. Etter å ha utført trinnene ovenfor, start datamaskinen din tilbake, aktiver maskinvaren på samme måte som vi deaktiverte den, og sjekk om den fungerer som den skal.

Løsning 2: Avinstallere Lucid VIRTU MVP-programvare

Etter den siste Windows-oppdateringen utstedte NVIDIA en offisiell uttalelse om at programvaren Lucid VIRTU MVP ikke er kompatibel med NVIDIA-enheter og forårsaker avvik som resulterer i forskjellige problemer, inkludert den vi opplever. Denne programvaren lar deg primært veksle mellom den innebygde grafikken og det diskrete grafikkortet. Det er et veldig nyttig verktøy, men det ser ut til at det ikke fungerer med NVIDIA-programvare.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ appwiz.cpl ” og trykk Enter.
 2. Du vil se alle programmene som er installert på datamaskinen foran deg. Søk gjennom dem etter "Lucid MVP" -programvare, høyreklikk på den og velg " Avinstaller ".

 1. Etter å ha avinstallert applikasjonen, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst. Hvis maskinvaren fremdeles gir en feil 43-kode, kan du prøve å deaktivere den og deretter aktivere den på nytt.

Merk: Sørg også for å avinstallere “UPSilon 2000” -programvaren eller andre applikasjoner som du installerte før du fikk denne feilen.

Løsning 3: Installere siste Windows Update

Windows lanserer viktige oppdateringer som er rettet mot feilrettinger i operativsystemet. En av feilene i vårt tilfelle; NVIDIA-maskinvare som gir feilmeldingen. Hvis du holder tilbake og ikke installerer Windows-oppdateringen, anbefaler vi på det sterkeste at du gjør det. Windows 10 er det nyeste Windows-operativsystemet, og nye operativsystemer tar mye tid å bli perfekte i alle henseender.

 1. Trykk på Windows + S- knappen for å starte startmenyens søkefelt. Skriv “ Windows update ” i dialogboksen . Klikk på det første søkeresultatet som kommer frem.

 1. Når du er i oppdateringsinnstillingene, klikker du på knappen som sier " Se etter oppdateringer ". Nå vil Windows automatisk sjekke for tilgjengelige oppdateringer og installere dem. Det kan til og med be deg om en omstart.

 1. Start datamaskinen på nytt etter oppdatering og sjekk om problemet ditt ble løst.

Løsning 4: Installere standard grafikkdrivere

Defekte grafikkdrivere er også kjent for å være en årsak til dette problemet. Drivere er den viktigste drivkraften bak maskinvare som er koblet til datamaskinen. Hvis de er korrupte eller utdaterte, kan det føre til at feilen dukker opp igjen og igjen.

Vi starter datamaskinen din i sikkermodus og sletter de nåværende installerte driverne for skjermkortet. Ved omstart vil standard skjermdrivere automatisk installeres ved oppdagelsen av skjermmaskinvaren.

 1. Følg instruksjonene i artikkelen om hvordan du starter datamaskinen i sikker modus.
 2. Når du har startet opp i sikker modus, høyreklikker du på Windows-tasten og velger Enhetsbehandling fra listen over tilgjengelige alternativer.

En annen måte å starte enhetsbehandleren på er ved å trykke Windows + R for å starte Run-applikasjonen og skrive “devmgmt.msc”.

 1. Når du er i enhetsbehandling, utvider du delen Skjermkort og høyreklikker på skjermmaskinvaren. Velg alternativet Avinstaller enhet . Windows åpner en dialogboks for å bekrefte handlingene dine, trykk Ok og fortsett.

Start enheten på nytt. Sjekk nå om feilen er løst.

Løsning 5: Oppdatering / rullering av drivere

Hvis alle løsningene ovenfor ikke fungerer, kan vi prøve å oppdatere grafikkdriveren. Det kan være mulig at grafikkdriveren ikke er riktig konfigurert eller er utdatert. Vi må slette alle driverfilene helt før vi installerer den nye driveren, derfor må vi bruke verktøyet Display Driver Uninstaller. Du kan enkelt laste ned verktøyet over internett.

 1. Etter å ha installert Display Driver Uninstaller (DDU) , start datamaskinen i sikker modus . Du kan lære hvordan du starter datamaskinen i sikker modus ved å lese artikkelen om den.
 2. Etter at du har startet datamaskinen i sikker modus, start applikasjonen som nettopp var installert. Velg alternativet Sikker modus .

 1. Etter å ha startet applikasjonen, velg det første alternativet “ Rengjør og start på nytt ”. Programmet avinstallerer deretter de installerte driverne automatisk og starter datamaskinen på nytt i samsvar med dette.

 1. Start datamaskinen i normal modus og start applikasjonen. Start GeForce-applikasjonen, åpne kategorien " Drivere " og klikk på knappen " Last ned driver ". Skriv inn spesifikasjonen din på høyre side av skjermen og klikk " Start søk " for applikasjonen for å søke etter de optimale driverne for datamaskinen.

 1. Etter at driveren er oppdatert, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Hvis installering av de nyeste driverne ikke fungerer (som i mange tilfeller), bør du utføre følgende trinn for å sikre at driverne ikke oppdateres automatisk av Windows Update og installere en driver av en tidligere versjon.

 1. Trykk på Windows + S for å starte søkemenyen på startlinjen. Skriv “ system ” i dialogboksen og velg det første elementet som returnerer i resultatet.

 1. Når du er i systemet, klikker du på " Avanserte systeminnstillinger " til stede på venstre side av skjermen.

 1. Naviger til kategorien Maskinvare og klikk på “ Installasjonsinnstillinger for enhet ”.

 1. Velg alternativet “ Nei (enheten din fungerer kanskje ikke som forventet) ”. Trykk på Lagre endringer og avslutt. Dette vil deaktivere Windows-oppdateringen fra å oppdatere grafikkdriverne automatisk.

 1. Trykk nå Windows + X for å starte hurtigstartmenyen og velg “ Enhetsbehandling ” fra listen over tilgjengelige alternativer.
 2. Når du er i Enhetsbehandling, utvider du kategorien " Skjermkort ". Høyreklikk på maskinvaren og velg “ Oppdater driverprogramvare… ”.

 1. Velg det andre alternativet " Bla gjennom datamaskinen min for driverprogramvare ". Gå nå til stedet der du lastet ned driverpakken, og installer den.

 1. Etter å ha installert den, start datamaskinen på nytt helt og sjekk om problemet ved hånden ble løst.

Løsning 6: Oppdatere BIOS

BIOS står for Basic input / output System, og det er en fastvare som brukes til å utføre maskinvareinitialisering under oppstart av datamaskinen. BIOS-systemet er forhåndsinstallert på datamaskinen av produsenten din, og det er den første programvaren som kjører når datamaskinen startes opp. Det er mer som en nøkkel som starter alle andre prosesser på datamaskinen din.

BIOS er også ansvarlig for å teste maskinvarekomponenter på PCen din og sørge for at de fungerer som de skal uten feil. Det meste av BIOS er designet spesielt for å fungere med en bestemt modell eller hovedkort. Tradisjonelt ble BIOS skrevet i ROM, og maskinvare måtte byttes ut når du oppdaterte BIOS. I moderne datasystemer lagres BIOS i flashminne, slik at det kan skrives om uten trusselen om å bytte ut maskinvaren.

Det var mange rapporter om at oppdatering av BIOS på datamaskinen løste problemet umiddelbart, men vi holdt det er en siste utvei, siden det er veldig teknisk. Sikkerhetskopier dataene dine helt før du bruker denne løsningen. Vurder også å installere BIOS på nytt, selv om den er oppdatert til den siste versjonen. Vi har en rekke forskjellige artikler som retter seg mot hvordan du kan oppdatere bios på maskinen din (søk på dette nettstedet for bios-oppdatering).

Løsning 7: Kontrollere ektheten av grafikkortet

I noen tilfeller kan grafikkortet du bruker, være falskt eller en dud. For å verifisere ektheten, noter deg derfor nøyaktig merke og modell på grafikkortet ditt og sjekk online for normale hastigheter. Last ned GPU Z og kjør den kjørbare filen for å installere den. Etter installasjon, sjekk om kortet ditt er originalt eller ikke. Hvis den ikke er original, og bare en tilpasset BIOS har blitt blinket på den, kan du returnere den til stedet der du kjøpte den og få en ny.

Merk: Det anbefales også at du prøver å rense GPUen og installere den termiske forbindelsen på nytt, da det ifølge noen rapporter har hjulpet noen brukere med å løse dette problemet.

Løsning 8: Installer siste Java-versjon

I noen situasjoner er det mulig at Java-versjonen på datamaskinen din kan være utdatert. Dette problemet blir utløst når Nvidia prøver å se etter maskinvaren din. Sørg derfor for å laste ned og installere den nyeste versjonen av Java herfra.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det