Slik løser du Mislyktes med å initialisere BattlEye Service: Driver load error (1450)

BattlEye er en anti-cheat programvare som sørger for at det ikke er noe juks fra noen spiller under spillet. Hvis det oppdages noen form for juks, blir spilleren umiddelbart sparket ut og utestengt. Det er mange spill som PUBG, Arma, Rainbow siege, Insurgency etc. som bruker programvaren som deres forsvarsmekanisme.

Kunne ikke initialisere BattlEye Service: Driver load error (1450) i Windows 10

Nylig var det flere brukere som rapporterte at de mottok en tilfeldig feil ' Kunne ikke initialisere BattlEye Service: Driverbelastningsfeil (1450) ' mens de spilte et spill. Denne feilen betyr spesielt at enten driveren ikke er tilgjengelig for BattlEye på grunn av installasjonsproblemer, eller at antivirusprogramvaren forårsaker problemer.

Hva forårsaker BattlEye Service Error 'Driver load error (1450)'?

Denne feilmeldingen kan være forårsaket av flere forskjellige årsaker, fra Antivirus til driverprogramvareproblemer. Årsakene til denne feilen i mer utdyping er:

  • Antivirusprogramvare eller brannmur blokkerer BattlEye-tjenesten fra å utføre sine operasjoner fritt.
  • Driverprogramvaren er utdatert . Dette kan også forårsake potensielle problemer, siden hvis selve driveren ikke fungerer, hvordan vil BattlEye laste den inn.
  • Tredjeparts samarbeidsverktøy som Discord avbryter Battlyees tjeneste.

Før du går til løsningene, må du sørge for at du har en aktiv internettforbindelse og er logget på som administrator.

Løsning 1: Deaktivering av antivirus og brannmur

Antivirusprogramvare som Malwarebytes, Windows Defender, Cylance, Avira etc. er angivelig kjent for å forårsake problemer og begrense driverne til BattlEye. Dette er ikke en ny situasjon. BattlEye har en tendens til å løpe i bakgrunnen av spillet og overvåke alt inkludert brukerinngang, drivere, programvare etc. Dette er akkurat hva Antivirus-programvare ser etter, og som standard blokkerer den.

Deaktivering av Windows Defender i Windows 10

Du bør prøve å deaktivere antivirusprogramvaren på datamaskinen din. Du kan sjekke artikkelen vår om hvordan du slår av antivirusprogrammet ditt. Videre bør du også deaktivere alle brannmurer fra datamaskinen. Dette inkluderte Windows Defender og brannmur. Alle overvåkings- / beskyttelsesmekanismer bør være slått av før du fortsetter.

Merk:  Du bør også sørge for at alle andre applikasjoner (inkludert andre spill eller Discord) ikke kjører. Det ser ut til at de også er i konflikt med BattlEye-mekanismen. Du kan alltid aktivere dem igjen når spillet kjører problemfritt.

Løsning 2: Oppdater drivere gjennom GeForce Experience

Hvis deaktivering av Antivirus eller brannmur ikke fungerer i vårt tilfelle, må vi sjekke om det er noen driveroppdateringer tilgjengelig for maskinvaren din. Som nevnt før, er drivere de viktigste grensesnittmekanismene i ethvert datamaskinoppsett. Hvis de ikke fungerer som de skal eller er utdaterte, vil ikke ethvert program, inkludert BattlEye, kunne koble til det.

Hvis du har et GeForce-opplevelsesprogram (dette er hvis du bruker GeForce GTX-kort), åpner du det og ser etter driveroppdateringer ved å velge driverfanen øverst på skjermen.

Oppdaterer drivere - GeForce Experience

Hvis du har noen driver tilgjengelig, kan du laste den ned og installere den umiddelbart. Hvis du ikke bruker GeForce-opplevelse og har et vanlig kort, anbefaler vi at du utfører en Windows Update. Dette oppdaterer alle driverne på datamaskinen automatisk.

  1. Trykk på Windows + S, skriv inn " oppdatering " i dialogboksen, og åpne applikasjonen.
  2. Når du er i Windows Update, klikker du på knappen Søk etter oppdateringer . Nå vil datamaskinen koble seg til Microsoft-serverne og laste ned den nødvendige oppdateringen.
Oppdaterer Windows - Update manager

Hvis selv Windows-oppdateringen ikke fungerer, bør du prøve å oppdatere hver driver på datamaskinen din manuelt ved hjelp av enhetsbehandling. Vær oppmerksom på at du burde ha deaktivert antivirusprogramvaren din før du prøver den andre løsningen. I de fleste tilfeller er antivirusprogramvare problemet.

  1. Trykk Windows + R, skriv “ devmgmt.msc ” i dialogboksen og trykk Enter.
  2. En gang i enhetsbehandling, velg hver maskinvare en etter en, høyreklikk på den og velg Oppdater driver.
Oppdater driver - Enhetsbehandling
  1. Nå kan du velge ett av alternativene: Automatisk oppdatering (her søker Windows automatisk på internett etter de nyeste driverne) eller manuell oppdatering (her må du gi filen til Windows for at driveren skal installeres).
Automatisk / manuell oppdatering - Enhetsbehandling i Windows 10
  1. Start datamaskinen på nytt etter oppdatering av driverne, og sjekk om feilmeldingen er løst.

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, kan du prøve å implementere trinnene som er oppført i andre lignende løsninger som er til stede på slutten av denne artikkelen. Følg alle trinnene som er nevnt i dem, inkludert å installere BattlEye på nytt og verifisere filene. Uansett hva du gjør, må du sørge for at antivirusprogramvaren din er deaktivert, og at du har en administratorkonto.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det