Fix: Razer Synapse oppdager ikke enheter

Razer Synapse er den medfølgende programvaren med Razer-produkter som lar brukerne tilpasse sine Razer-produkter ved å endre belysningen, legge til makroer, endre funksjoner osv. Synapse regnes også som "go-to" -programvaren for å sjekke ektheten til Razer-produktet ditt. .

Razer Synapse tastaturprofiler

Problemer med å ikke koble til Razer-enheter ved hjelp av Synapse er svært vanlige og ikke sjeldne i det hele tatt. Disse problemene er til stede siden programvaren ble lansert, og de dukker alle opp igjen nå og da når Windows eller Synapse oppdateres eller en ny funksjon legges til.

Før du fortsetter med løsningen, må du imidlertid sørge for at du har et ekte Razer-produkt som du prøver å koble til. Hvis du har en kopi eller en lookalike, vil du ikke kunne koble den til Synapse uansett hva.

Hva får Razer Synapse til ikke å oppdage enheter?

Å få gjenkjent alle eksterne enheter på datamaskinen uavhengig av operativsystemet og Synapse-versjonen er ingen enkel oppgave. Derfor er årsakene til at enheten din kanskje ikke blir gjenkjent ganske forskjellige:

 • Du kjører en eldre versjon av Windows 7 . Som rapportert av flere brukere, støtter ikke Windows 7 hjemme og utdanning Synapse ordentlig. Alle senere versjoner av Windows støttes.
 • Den USB-drivere som du skal koble musen er ikke oppdatert eller inneholder noen avvik.
 • Synapse-programvaren er i en feiltilstand . Dette skjer oftere, og en enkel ominstallering løser problemet.
 • Du installerer kanskje eldre drivere for Razer-produktene dine fra CD-en i stedet for de siste tilgjengelige.
 • Noen ganger kan nye, men ustabile drivere forhindre at det oppdager enheter, og de kan også utløse høy CPU-bruk av Razer Synapse ..
 • Forsikre deg om at Windows er oppdatert til den nyeste versjonen fordi det har vært kjent at noen versjoner av Windows forårsaker problemer der appen ikke oppdager enheter riktig eller der den ikke åpnes.

Før du går inn i detaljene om hvordan du løser dette problemet, må du sørge for at du har administratorrettigheter og en aktiv internettforbindelse på datamaskinen din.

Grunnleggende feilsøkingstips:

Før vi går inn på spesifikke løsninger, bør du prøve de grunnleggende feilsøkingstipsene og se om noen av tilfellene gjelder deg. Dette kan hjelpe oss med å utelukke et maskinvareproblem uten å legge ned mye arbeid.

 • Prøv å koble eksterne enheter til en annen USB-port . Det er flere tilfeller der USB-porttype utgjør en forskjell, dvs. USB 2.0 og USB 3.0.
 • Prøv å koble enhetene dine til en annen datamaskin med Razer Synapse installert. Hvis de blir oppdaget der, betyr det at det er noe galt med datamaskinen din og kan gå videre for å fikse programvarespesifikke problemer. Hvis det ikke blir oppdaget, kan dette være et advarselsskilt om fysiske problemer med enheten din.

Løsning 1: Installere Synapse på nytt

En av de viktigste årsakene til at Razer-enheten din ikke klarer å koble til Synapse, er fordi Synapse enten har foreldede installerte moduler, eller noen av dem er korrupte / mangler. Dette kan skje hele tiden, og en enkel ominstallering løser feilen. Forsikre deg om at du har kontoinformasjonen din for hånden, fordi du blir bedt om å angi dem på nytt.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ appwiz.cpl ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. En gang i applikasjonsbehandling, søk etter oppføringen av Razer Synapse, høyreklikk på den og velg Avinstaller . Avinstaller også Razer Core og alle andre underprogrammer. Videre kan du til og med gjøre det samme ved å bruke Innstillinger som vist nedenfor.
Avinstallerer Razer
 1. Trykk nå på Windows + E og naviger til følgende baner en etter en og slett alt som finnes i dem. Du kan klippe dem inn på et annet sted i tilfelle du trenger å bruke dem på nytt.
C: \ Program Files (x86) \ Razer C: \ ProgramData \ Razer kataloger
Laster ned siste versjon av Synapse
 1. Gå nå til den offisielle nettsiden til Razer og last ned den siste lanserte Synapse-versjonen. Start datamaskinen på nytt etter installasjonen. Når datamaskinen starter på nytt, kobler du til Razer-periferiutstyret.
 2. Når datamaskinen åpnes ordentlig, setter du dem inn igjen og starter Synapse. Sjekk om alle enhetene dine lett blir gjenkjent.

Løsning 2: Installere drivere på nytt

Hvis reinstallering av programvaren ikke går bra i ditt tilfelle, kan vi prøve å installere alle driverne på nytt til den nyeste versjonen. For det første vil vi ikke bare avinstallere Razer-drivere, men alle HID-kompatible inndataenheter. Dette var nøkkelen for de fleste brukere for å løse problemene sine. Deretter vil vi enten prøve å oppdatere automatisk. Hvis automatiske oppdateringer ikke er tilgjengelige, kan vi sørge for at den nyeste versjonen er installert ved å navigere til produsentens nettsted.

 1. Før du avinstallerer enhetene, må du sørge for at du følger løsning 1 og avinstallerer Synapse før du fortsetter.
 2. Trykk på Windows + R, skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter.
 3. Når du er i enhetsbehandling, utvider du delen av tastatur og mus og andre pekeenheter . Høyreklikk på hver oppføring og velg Avinstaller enhet . Forsikre deg om at du merker av for " Slett enhetsdrivere " når du avinstallerer enheten.
Avinstallerer driverne for mus og tastatur
 1. Start datamaskinen på nytt helt og start Synapse. Se om eksterne enheter blir gjenkjent og de nyeste driverne installert automatisk. Hvis du har den nyeste versjonen av Synapse og en internettforbindelse, bør programvaren automatisk installere de nyeste driverne.

Hvis du ikke klarer å oppdage enhetene dine av Synapse, kan du prøve å installere alle driverne manuelt fra hovedkortet / produsentens nettsted. Noen ganger blir ikke USB-portene oppdatert eller har ødelagte drivere.

 1. Naviger til enhetsbehandling som vi gjorde tidligere, og åpne kategorien Universal Serial Bus-kontrollere .
 2. Høyreklikk på hver oppføring og velg Oppdater driver .
Oppdaterer USB-drivere - Enhetsbehandling
 1. Velg det første alternativet Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare . Nå vil Windows koble til Windows-oppdateringen og installere de nyeste driverne automatisk. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.
Oppdaterer drivere ved hjelp av Windows Update
 1. Du kan også navigere til produsentens offisielle nettside og laste ned de siste driverne som er tilgjengelige. Pakk ut alle pakkene og installer dem en etter en. Ikke glem å starte datamaskinen på nytt før du sjekker om Synapse ble løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det