Fix: Razer Kraken Mic fungerer ikke

Kraken-headsettet er et av flaggskipets headset produsert av spillindustriens gigant Razer. Det er stort, og når vi snakker stort, mener vi rundt 27 centimeter når de er i arbeid. Den har et virtuelt surroundsystem innebygd så vel som overlegen lydkvalitet. Det er et av de mest populære hodetelefonene i markedet akkurat nå.

Til tross for å være så populær og førsteklasses, står Kraken nå overfor et mikrofonproblem i en god stund nå. Mange brukere rapporterer at de ikke kan snakke i spillet så vel som i andre applikasjoner som Skype. En fremtredende spillplattform der dette problemet oppleves er Steam. Det er en rekke forskjellige grunner til at denne oppførselen kan spille inn; feil drivere kan være installert, eller du har kanskje ikke valgt Kraken som standard lydenhet. Unity har offisielt erkjent dette problemet og jobber med en løsning. Inntil da, prøv gjerne løsningene våre.

Løsning 1: Rullende Realtek High Definition Audio

Realtek er kjent for å tilby lydløsninger til store dataprodusenter og er kjent for å tilby gode lydenheter. Imidlertid er det rapportert om mange tilfeller der de nyeste driverne for lydenheten gjorde Kraken mic ubrukelig. I dette tilfellet kan vi prøve å rulle føreren tilbake og se om dette gjør susen for oss.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i enhetsbehandleren, utvider du kategorien " Audio inputs and outputs " og klikker på Realtek Digital Output og velger " Properties ".

 1. Når egenskapene er åpnet, klikker du på "Driver" -fanen og velger Rull tilbake driver hvis den er synlig. Hvis det er, betyr det at driveren ble oppdatert, og det kan være på grunn av dette at mikrofonen ikke fungerer. Hvis den ikke er nedtonet, kan du laste ned en annen versjon fra internett og klikke på Oppdater driver og prøve å oppdatere manuelt.

 1. Etter oppdatering av driveren, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet ble løst.
 2. Hvis denne metoden ikke fungerer, kan du navigere til samme kategori i enhetsbehandling, høyreklikke på Kraken-headsettet og velge "Avinstaller". Dette vil avinstallere hodetelefonene helt fra systemet ditt. Koble nå hodetelefonene og koble dem til igjen og installer driverne på nytt.

Løsning 2: Avinstaller all Razer-relatert programvare

Det er mange tilfeller der programvare utgitt av produsenten selv er i konflikt med produktet. Dette skjer vanligvis etter at en oppdatering til Windows er installert på datamaskinen. Det vi kan gjøre er å prøve å avinstallere programvaren og se om dette gjør noe triks.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter. Her vil alle programmene som er installert på datamaskinen din vises. Høyreklikk på all Razer-programvaren og avinstaller dem en etter en.

Etter at du har avinstallert all programvare, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet ved hånden ble løst. En bestemt programvare som var kjent for å forårsake problemer, kalles “Razer Synapse”.

Løsning 3: Kontrollerer om riktig mikrofon er aktiv

Hvis begge metodene ovenfor ikke fungerer, betyr det sannsynligvis at riktig mikrofon ikke er valgt som den gjeldende mikrofonenheten på datamaskinen din. Hvis det er flere mikrofoner tilgjengelig, kan operativsystemet velge en annen mikrofon som standard. Du kan sjekke egenskapene til hodesettet og sørge for at de er satt riktig.

 1. Høyreklikk på “ lyd ” -ikonet på oppgavelinjen og velg “ Egenskaper ”.
 2. Velg nå “opptak” -fanen. Her blir alle opptaksenhetene på datamaskinen din oppført. Velg Razer Kraken fra listen over alternativer, høyreklikk på den og sett den som standard enhet . Deaktiver nå alle de andre mikrofonene fra datamaskinen din.

 1. Trykk på Bruk for å lagre endringene. Høyreklikk nå på mikrofonen og velg “Egenskaper”.
 2. Naviger til kategorien Avansert, og velg det laveste tilgjengelige standardformatet. Det vil trolig være “2 kanaler, 16 bit, 44100 Hz (CD-kvalitet)” .
 1. Etter å ha gjort alle endringene, start datamaskinen på nytt, koble til hodetelefonene og sjekk om problemet ved hånden er løst.

Løsning 4: Kjører applikasjonen i forhøyet modus

Det er ikke nytt å vite at Window's brukertilgangskontroll har sin andel av feil og feil. Før du begynner å diagnostisere maskinvareproblemer, er det lurt å prøve å kjøre programmet i administratormodus. På denne måten vil applikasjonen ha tilgang til all tilkoblet maskinvare.

 1. Naviger til katalogen til applikasjonen. I tilfelle damp kan katalogen se ut som følgende.

  “C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \ Comedy Night"

 2. Klikk nå på kategorien Kompatibilitet og sjekk linjen Kjør dette programmet som administrator .

 1. Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte. Start datamaskinen på nytt, koble til hodetelefonene og se om du har tilgang til mikrofonen.

Løsning 5: Kontrollere porter og maskinvare

Nå hvis alle de ovennevnte løsningene mislyktes, betyr det sannsynligvis at det er en maskinvarefeil. En maskinvarefeil dekker ikke bare portene dine, men inkluderer også mikrofonens kontakter. Du kan spille rundt ved å koble kontakten til noen andre lydporter. Du bør også sørge for at jekken er i god stand.

Du kan også fjerne USB-delen og erstatte den med en ledning som har lydkontakter. Dette vil sikre at all maskinvaren fungerer som forventet, og at det ikke er noen problemer involvert.

Løsning 6: Velge passende mikrofon i Realtek Audio Manager

I noen tilfeller kan det hende at mikrofonen ikke er valgt riktig i Realtek Audio Manager. Derfor vil vi i dette trinnet velge den som mikrofon. For det:

 1. Åpne Realtek Audio Manager og klikk på "Mikrofon" -fanen.
 2. Klikk på rullegardinmenyen og velg mikrofonen din fra listen.
 3. Lagre endringene og sjekk om problemet vedvarer.

Du bør også åpne programmets innstillinger og se om riktig mikrofon er valgt der. I tillegg til det kan du prøve å koble til hodetelefonene uten splitter for å sjekke om det løser problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det