Fix: Den eksterne datamaskinen krever nettverksautentisering

Brukere rapporterer en feil angitt nedenfor på domenekoblede systemer når de prøver å få tilgang til datasystemer eksternt. Dette skjer selv når nettverksnivåautentisering (eller NLA) er aktivert på datamaskinen. Det er enkle løsninger til stede for å løse dette problemet. Enten kan du deaktivere alternativet direkte ved hjelp av egenskaper, eller du kan gjøre noen endringer i registeret og prøve å starte systemet på nytt.

Den eksterne datamaskinen som du prøver å koble til, krever nettverksgodkjenning (NLA), men Windows-domenekontroller kan ikke kontaktes for å utføre NLA. Hvis du er administrator på den eksterne datamaskinen, kan du deaktivere NLA ved å bruke alternativene i den eksterne fanen i dialogboksen Systemegenskaper.

Eller dette kan også skje:

Den eksterne datamaskinen krever nettverksautentisering, som datamaskinen ikke støtter. Kontakt systemadministratoren eller teknisk støtte for hjelp.

Merk: Før du følger disse løsningene, er det viktig at du sikkerhetskopierer dataene dine og lager en kopi av registret på forhånd. Forsikre deg om at det ikke er pågående oppgaver på begge datamaskiner før du fortsetter.

Løsning 1: Deaktivering av NLA ved bruk av egenskaper

Autentisering på nettverksnivå er bra. Det gir ekstra sikkerhet og hjelper deg som nettverksadministrator å kontrollere hvem som kan logge på hvilket system ved å bare merke av i en enkelt rute. Hvis du velger dette, må du sørge for at RDP-klienten din er oppdatert og at målet er domeneautentifisert. Du bør også kunne se en domenekontroller.

Vi vil gå gjennom ruten Remote Desktop Setting og holde ting enkelt i starten. Hvis dette ikke fungerer, har vi også dekket andre løsninger etter denne.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ sysdm.cpl ” og trykk Enter. Du vil være i systemegenskapene.
 2. Klikk på fjernkontrollfanen og fjern merket for " Tillat bare tilkoblinger fra datamaskiner som kjører eksternt skrivebord med nettverksgodkjenning (anbefales) ".

 1. Trykk på Bruk for å lagre til endringer og avslutte. Prøv nå å logge på den eksterne datamaskinen igjen og sjekk om problemet er løst.

Løsning 2: Deaktivering av NLA ved hjelp av registeret

Denne metoden fungerer også hvis du av en eller annen grunn ikke klarer å utføre den første. Vær imidlertid oppmerksom på at dette krever at du starter datamaskinen på nytt helt og kan bety noe nedetid hvis du har en produksjonsserver som kjører. Sørg for at du lagrer alt arbeidet ditt og forplikter deg hvis noe fortsatt er igjen i iscenesettelsesmiljøet.

 1. Trykk Windows + R, skriv " regedit " i dialogboksen og trykk Enter for å starte registerredigereren.
 2. Når du er i registereditoren, klikker du på File> Connect Network Registry . Skriv inn detaljene til den eksterne datamaskinen, og prøv å koble til.

 1. Når du er koblet til, naviger til følgende filsti:

HKLM> SYSTEM> CurrentControlSet> Kontroll> Terminal Server> WinStations> RDP-Tcp

 1. Endre nå følgende verdier til 0.
SecurityLayer UserAuthentication
 1. Gå nå til PowerShell og utfør kommandoen
start datamaskinen på nytt

Løsning 3: Deaktivering ved bruk av PowerShell

En av mine favorittmetoder for å deaktivere NLA uten å komme inn på mye spesifikk er å deaktivere den ved hjelp av PowerShell-kommandoen eksternt. PowerShell lar deg trykke på den eksterne datamaskinen, og etter å ha målrettet mot maskinen kan vi utføre kommandoene for å deaktivere NLA.

 1. Start PowerShell på datamaskinen din ved å trykke på Windows + S, skriv "powershell" i dialogboksen, høyreklikk på resultatet og velg "Kjør som administrator".
 2. En gang i PowerShell, utfør følgende kommando:
$ TargetMachine = “Target-Machine-Name” (Get-WmiObject -class “Win32_TSGeneralSetting” -Namespace root \ cimv2 \ terminalservices -ComputerName $ TargetMachine -Filter “TerminalName = 'RDP-tcp'”). SetUserAuthenticationRequired (0)

Her er "Target-Machine-Name" navnet på maskinen du målretter mot.

I eksemplet ovenfor er navnet på serveren "medlems-server".

Løsning 4: Bruke redigeringsprogram for gruppepolicy

En annen måte å deaktivere NLA på er å bruke gruppepolicyredigereren. Dette er nyttig hvis du deaktiverer teppet. Vær oppmerksom på at gruppepolicyeditor er et kraftig verktøy og endring av verdier som du ikke aner om kan gjøre datamaskinen ubrukelig. Forsikre deg om at du sikkerhetskopierer alle verdiene før du fortsetter.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ gpedit. msc ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. En gang i gruppepolicyredigereren, naviger til følgende bane:

Datamaskinkonfigurasjon> Administrative maler> Windows-komponenter> Remote Desktop Services> Remote Desktop Session Host> Security

 1. Søk nå etter ' Krev brukerautentisering for eksterne tilkoblinger ved hjelp av nettverksnivåautentisering ' og sett den til deaktivert .

 1. Etter dette trinnet, sjekk om feilen er løst.

Merk: Hvis du ikke klarer å koble til etter alle disse trinnene, kan du prøve å fjerne maskinen fra domenet ditt og deretter lese den. Dette vil initialisere alle konfigurasjonene på nytt og gjøre det riktig for deg.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det