Slik løser du Black Ops 2 Unhandled Unntatt fanget problem

Call of Duty: Black Ops 2 er en moderne førstepersonsskytespill og en del av den mest vellykkede FPS-serien Call of Duty. Spillet blir rost som et av de beste fra franchisen, men mange brukere lider av alvorlige krasjproblemer som gjør spillet nesten uspillbart.

Black Ops 2 - Uhåndtert unntak fanget

Krasj er et stort problem, og det viser følgende melding: "Feil under initialisering - Uhåndtert unntak fanget". Feilen vises i forskjellige versjoner av Windows, og det er også mange årsaker til det. Vi har utarbeidet flere arbeidsmetoder, så sørg for at du følger instruksjonene!

Hva forårsaker Black Ops 2 Unhandled Exception fanget?

De vanligste årsakene til denne feilen er feil installerte viktige biblioteker som Visual C one og DirectX. Brukere hopper ofte over disse installasjonene under den første installasjonsprosessen, men det er mulig at spillet fungerer best når det er installert egne biblioteker.

Også nye Windows 10-oppdateringer setter det lenger tilbake fra å være fullt kompatibelt med eldre spill, så det er mulig at du kjører spillet i kompatibilitetsmodus for eldre versjoner av Windows, kan løse problemet.

Løsning 1: Installer de riktige Visual C-bibliotekene og DirectX-versjonene

Spillet vil tilby å installere disse bibliotekene, men mange brukere hopper over dette under installasjoner ettersom andre spill også installerer dem. Imidlertid er det en grunn til at spillet leveres med den versjonen av verktøy som Visual C ++ og DirectX-installasjoner. Prøv å installere dem på nytt fra spillets rotmappe, og sjekk om det hjelper.

 1. Forsikre deg om at du starter Steam ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen. Bytt til underseksjonen Bibliotek, og finn Black Ops 2 i listen over spill du eier i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på oppføringen og velg Egenskaper. Naviger til kategorien Lokale filer og klikk på Bla gjennom lokale filer.
Steam - Bla gjennom lokale filer
 1. Hvis du har den frittstående versjonen av spillet, kan du finne spillets installasjonsmappe manuelt hvis du høyreklikker på spillets snarvei på skrivebordet eller et annet sted og velger Åpne filplassering fra menyen.
 2. Uansett, når du er inne i rotmappen, finn og åpne "redist" -mappen ved å dobbeltklikke på den. Innvendig bør du kunne se en fil med navnet 'vcredist_x86.exe'. Åpne denne filen og følg instruksjonene på skjermen for å installere Visual C.

 1. Inne i den samme 'omfordelingsmappen', bør du se en fil som heter 'dxsetup.exe', så sørg for at du også kjører den og installerer DirectX ved å følge instruksjonene på skjermen. Sjekk om spillet viser den samme meldingen "Unhandled exception fanget".

Løsning 2: Kjør spillet i kompatibilitetsmodus for Windows 8 eller 7

Spillet er eldre for å være ærlig, og det skal kjøre best på operativsystemer som var de mest populære da spillet ble utgitt. Windows 10 er definitivt det nyeste systemet, og det er fortsatt noen kompatibilitetsproblemer med eldre spill og verktøy.

 1. Forsikre deg om at du starter Steam ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen. Gå over til Bibliotek-fanen i Steam-vinduet ved å finne Bibliotek-knappen øverst i vinduet, og finn Black Ops 2 i listen over spill du eier i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på oppføringen og velg Egenskaper. Naviger til kategorien Lokale filer og velg Bla gjennom lokale filer.
Steam - Bla gjennom lokale filer
 1. Hvis du har den frittstående ikke-Steam-versjonen av spillet, kan du fortsatt finne spillets installasjonsmappe manuelt. Den enkleste måten ville være å høyreklikke spillets snarvei på skrivebordet eller andre steder og velge Åpne filplassering fra menyen.
 2. Etter at du har åpnet det, høyreklikker du spillets kjørbare fil (både enkelt og flerspiller) og velger Egenskaper. Naviger til kategorien Kompatibilitet.
Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus
 1. Sørg for at du merker av i boksen ved siden av alternativet "Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for". Velg Windows 7 eller 8 (prøv begge alternativene) fra menyen som vises.
 2. Bruk endringene du har gjort, og prøv å starte spillet på nytt for å se om Black Ops 2-feilmeldingen "Uhåndtert unntak fanget" stadig vises.

Løsning 3: Slett en fil og last den ned på nytt ved hjelp av Steam

Denne metoden vil være svært nyttig for brukere som har kjøpt spillet via Steam. De kan dra nytte av Steams 'Verify Integrity of Game Files' -alternativ som kan spare deg for tiden du trenger for å installere spillet på nytt ved å bare laste ned manglende eller ødelagte spillfiler. Vi vil laste ned spillets kjørbare filer på nytt ved hjelp av denne metoden!

 1. Følg trinn 1-3 fra metoden ovenfor for å åpne spillets rotmappe.
Black Ops 2 - Rotmappe
 1. Sørg for at du sletter t6mp.exe-kjørbar så vel som singleplayer-en fra spillets mappe (avhengig av hvilken som krasjer). Høyreklikk på dem og velg Slett-alternativet fra hurtigmenyen.
 2. Etter det, naviger til biblioteket i Steam-vinduet ved å finne Bibliotek-knappen øverst i vinduet, og finn Black Ops 2 i listen over spill du eier i biblioteket ditt.
 3. Høyreklikk på oppføringen og velg Egenskaper. Naviger til kategorien Lokale filer og velg alternativet Verify Integrity of Game Files.
Bekreft integriteten til spillfiler - Steam
 1. Dette verktøyet vil umiddelbart skanne spillets installasjon for filer som har forsvunnet eller er ødelagt, og det vil også laste ned kjørbare filer du har slettet ovenfor på nytt. Prøv å starte spillet på nytt etter at prosessen er over, for å se om krasj fortsatt skjer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det