Korriger: Mobilnettverk er ikke tilgjengelig på Android-telefoner

Mange Android- mobiltelefonbrukere har angivelig opplevd feilmeldingen "Mobile Network Not Available" når de prøver å ringe. Mobilnettverket ditt i USA kan være Verizon, T-Mobile, etc. Uansett hvem nettoperatøren er, er metodikken som er involvert i å kjøre i bakgrunnen den samme. Generelt, når du setter inn en sim og slår på telefonen, oppretter den en forbindelse med nettverket ved hjelp av signalene spredt av BTS (Base Transmitter Station) som du kanskje har sett ganske mange ganger.

I noen avsidesliggende områder er det dårlig mottak, og noen ganger når ikke signalene telefonen; Dette er fordi BTS-fotavtrykket er lavt eller ingen i det området, så snart du er i et område der signalene er sterke, er senderen i nærheten; signalstyrken øker. Årsaken til denne forklaringen er å gi deg en ide om at hvis det ikke er dekning, uansett hva du gjør; “ Mobilnettverk vil ikke være tilgjengelig ”.

MEN hvis det er et signal, bør det automatisk styrke det. Noen ganger gjør det ikke, og her er noen metoder som kan hjelpe til med å gjenopprette signaler.

wikipedia.org

bildekilde: wikipedia.org

Før du går videre med løsningene, må du sørge for at enheten ikke er en roamingtilstand. Ikke glem å sjekke mobilen din med sim av et annet nettverk i området.

Metode 1: Kraftsyklusprosess

Power Cycling kan tilbakestille alle tilkoblinger til nettverksleverandøren og gjenopprette dem hos mobilnettleverandøren. Hvis det er en midlertidig feil, vil Power Cycling fikse det. For å gjøre dette, slå av enheten, ta ut batteriet og sim-kortet (gjør det godt og ikke skader PINS-koden). Hvis mobilen din ikke har et flyttbart batteri, må du bare slå det av i 5 minutter].

Metode 2: Kontroller nettverksoperatører / Aktiver / deaktiver flymodus

Det er en innstilling i alle telefoner, Android eller andre for automatisk å velge nettverket som er kodet i SIM-kortet. Hvis mobiltelefonen din har Verizon-sim, velger den automatisk Verizon-nettverket, og omvendt. Men siden formålet med denne veiledningen er å feilsøke denne feilen; du kan prøve det manuelt å velge nettverket ditt.

Typiske tiltak for å gjøre dette ville være å gå til Innstillinger -> Mobile Networks -> nettverksoperatører -> Søk Networks og tappe / velge ønsket Network. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve å slå flymodus av og på fra innstillingene, dette skyver det også for å gjenopprette forbindelsen med nettverket / nærmeste BTS-tårn.

Hvis ingenting har fungert for deg, må du tilbakestille enheten din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det