Hvordan få en S-rangering i League of Legends

League of Legends er et konkurransespill der alle trenger å bidra sterkt for å få laget sitt til å komme på topp. Nivået på innsatsen hver spiller trenger for å vise frem i hver kamp er det som gjør League of Legends og andre MOBA-titler som skiller seg ut fra mengden. For eksempel i førstepersonsskyttere er det mange runder, og å bli drept en gang eller tape rundt er ikke så viktig. I tillegg kan en dårlig eller AFK-spiller føre til at du mister en kamp i LoL, men ikke nødvendigvis i et annet spill. Alle vil fremdeles være de beste, og det er derfor du blir tildelt en rangering etter hvert spill. La oss se hvordan det fungerer!

League of Legends Grades

Etter hver kamp vil du motta en karakter som tilsvarer de du får på skolen for prestasjonene dine, alt fra D- til S +. Det er mange forskjellige faktorer som kan påvirke karakteren du mottar, siden Riot sannsynligvis ikke vil gi ut detaljer om klassifiseringssystemet deres for å forhindre at spillerne tvinger poengene sine. Ytelsen din avhenger av ditt valg av helt, hvilken rolle du spiller med den, og deretter blir din totale ytelse sammenlignet med prestasjonen til andre mennesker i regionen din med et lignende valg av mesteren og rollen.

Det er viktig å vite at ytelsen din ikke bare er avhengig av drap-til-død-forholdet ditt eller til og med antall CP-poeng du klarte å tjene, men det er en ganske kompleks algoritme som tar hensyn til alt du gjorde under kampen. For eksempel trenger ikke spillere som velger supporthelter å ha mye drap i det hele tatt, men de må gjøre sin rolle bra i henhold til mesteren.

Hva skal til for å få en S-karakter?

Det er fortsatt flere forskjellige faktorer du må holde øye med hvis du vil motta en S-rangering i League of Legends, og du vil legge merke til at de ikke bare er basert på dine drap og dødsfall.

Først og fremst er CS eller Creep Score veldig viktig, og det er grunnen til at du alltid bør dyrke og siste krype for å tjene gull.

Kill-to-death ratio er også veldig viktig, siden du også kan få mange drap med et stort antall dødsfall, noe som ikke virkelig beviser at du spilte spillet bra. Å tjene mange drap med så få dødsfall som mulig er målet. Spillere som spiller støtte kan også bidra med assistanser som Riot nylig begynte å regne som drap.

Andre faktorer inkluderer å jage mål som drake, tårn osv. I tillegg bør du bruke avdelinger ganske ofte, og du bør ta mye skade . Å stjele mange drap for å forbedre drap-til-død-forholdet ditt vil definitivt ikke gi deg en S-vurdering.

En ting du kan påvirke for å få en god karakter, er hvordan andre mennesker spiller med den mesteren i den bestemte rollen, noe som betyr at du må være i topp prosent med denne kombinasjonen i din respektive region.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det