Fix: Overwatch Crashing

Overwatch stiger til å bli et av de mest populære spillene noensinne har blitt lansert av Blizzard etter World of Warcraft. Det er et teambasert flerspillerspill hvor person spiller som førstepersonsskytespill. Den er tilgjengelig på flere forskjellige plattformer og lar brukerne delta i en konkurransedyktig kamp online.

Når det er sagt, har det vært mange rapporter angående at spillet krasjet da brukeren spilte en konkurransekamp eller spillet nektet å starte. Denne oppførselen ble multiplisert etter at den siste oppdateringen traff Overwatch. Det kan være flere grunner til at du kan oppleve denne feilen. Det kan variere fra problemer i maskinvaren din for dårlige programvarekonfigurasjoner. Vi vil gå gjennom dem en etter en og se om vi kan løse dette irriterende problemet.

Tips: Du kan aktivere Windowed-modus for å hjelpe deg med å feilsøke problemet. Hvis du ikke bruker Windowed-modus, vil du bli låst utenfor Windows til spillet er responsivt igjen.

Løsning 1: Avinstallere Razer Chroma SDK

Razer Chroma SDK gjør det mulig for datamaskinen din å laste ned og installere SDK-filer automatisk når en Razer Chrome-periferi blir oppdaget på systemet ditt. Gjennom dette distribueres det også jevnlige oppdateringer som adresserer feilrettinger og støtten for nye produkter.

Til tross for sine mange fordeler, er Chroma SDK kjent for å kollidere med spillet og føre til at det enten krasjer eller forhindrer at det starter opp. Du kan prøve å avinstallere denne programvaren og se om dette gjør susen.

 1. Trykk på Windows + R , skriv " appwiz.c pl " i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Her vil alle programmene som er installert på datamaskinen din vises. Naviger gjennom listen til du finner programvaren, høyreklikk på den og velg “ Avinstaller ”.

 1. Start datamaskinen på nytt helt og prøv å starte spillet igjen.

Tips: Hvis du kjører noen form for bakgrunnsprosesser (for eksempel CCleaner eller Logitech), anbefales det at du avslutter dem helt. De er kjent for å forårsake konflikter. Denne løsningen indikerer også at du avinstallerer alle Razer-produkter som Synapse, Cortex, etc.

Løsning 2: Kontrollerer GPUen din og deaktiverer overklokking

La oss gå til maskinvaresiden før vi fortsetter med mer omfattende feilsøking av programvare. Det er noen få enkle kontroller som må sikres for ethvert spill. Luftstrømmen til GPUen din må ikke bli innsnevret, og kjernetemperaturen i systemet ditt bør ikke overstige sikkerhetsgrensen. Det var mange rapporter som viste at CPU eller GPU kjerne temperert stiger var en av grunnene til at spillet krasjet. Forsikre deg om at alt dette fungerer riktig før du fortsetter.

En annen ting for deg å merke seg er at hvis du har overklokking aktivert, bør du prøve å deaktivere . Mange brukere rapporterte at overklokking førte til at spillet deres krasjet spesielt etter installasjon av den siste oppdateringen. Forsikre deg om at overklokking også er deaktivert fra BIOS før du kjører spillet igjen. Deaktivering av overklokking av både CPU og GPU .

Løsning 3: Avinstallere Microsoft Visual C ++

Microsoft Visual C ++ er et kommersielt, integrert utviklingsmiljø (IDE) for programmeringsspråk C, C ++ og CLI. Den har verktøy for å kjøre og feilsøke forskjellige C ++ - koder, inkludert koden for Microsoft Windows API, DirectX API og Microsoft .NET Framework.

Imidlertid var det mange rapporter fra brukerne som indikerte at dette forårsaket krasj og avinstallering løste problemet umiddelbart. Du kan bruke en lignende metode som løsning 1 og prøve å avinstallere programvaren. Du kan alltid installere den på nytt hvis dette ikke fungerer for deg.

Løsning 4: Endre skjermoppløsningen

Hvis Overwatch ikke starter i utgangspunktet eller virker forvrengt, betyr det sannsynligvis at det er et problem med skjermoppløsningen, eller at det er noen størrelsesforhold som ikke støttes. Du bør prøve å endre skjermoppløsningen på skjermen eller TV-en og prøve på nytt.

Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å kjøre spillet i vindusmodus og se om dette gjør susen. Du får tilgang til disse innstillingene ved å høyreklikke på applikasjonen og navigere til kompatibilitetsfanen.

Løsning 5: Reparere spill og tilbakestille innstillinger

En annen ting du kan prøve er å reparere spillet ditt. Denne handlingen vil sikre at du ikke har noen dårlige filer i systemet som kan være en hindring, og manglende filer er også kjent for å forårsake svart skjerm under lanseringen. Følg trinnene nedenfor for å reparere spillet ditt:

 1. Start Blizzard Battle.net-applikasjonen på datamaskinen din.
 2. Velg Overwatch fra listen over spill, klikk på " tannhjul " -ikonet til stede for å åpne alternativene og velg " Skann og reparer ".

 1. Etter påbegynt skanning, vent til reparasjonen er ferdig. Etter at prosessen er ferdig, start datamaskinen på nytt og sjekk om du kan spille spillet.
 2. Hvis dette ikke løser det, navigerer du til spillinstallasjonsmappen og sletter to “.dll” -filer. Prøv å reparere etter å ha gjort det, og sjekk om det fungerer.

Hvis reparasjon av spillet ikke løser problemet, kan du tilbakestille alle innstillingene. Det er noen spillinnstillinger som er inkompatible med bestemt maskinvare, og tilbakestilling av disse innstillingene vil føre til at verdiene går til standardtilstand, og dermed fjerner eventuelle problemer (hvis noen).

 1. Åpne Battle.net-applikasjonen på datamaskinen din.
 2. Velg Overwatch fra listen over spill, klikk på " tannhjul " -ikonet til stede for å åpne alternativene og velg " Tilbakestill ".
 3. Start datamaskinen på nytt etter tilbakestillingen og sjekk om krasj har stoppet.

Løsning 6: Oppdatering / rullering av grafikkdrivere

Grafikkortprodusenter ruller våre hyppige oppdateringer for å inkludere flere funksjoner og redusere feil hele tiden. Du bør utforske Internett, google maskinvaren din og se om det er noen tilgjengelige drivere du kan installere. Enten dette eller du kan la Windows automatisk oppdatere dem for deg. Likevel kan litt forskning gjøre feilsøking enklere for deg.

Videre, hvis oppdatering av driverne ikke fungerer for deg, bør du vurdere å rulle driverne tilbake til en tidligere versjon. Det er ikke en overraskelse å vite at nyere drivere noen ganger ikke er stabile eller i konflikt med operativsystemet.

Merk: Ikke se bort fra Intel-skjermdrivere . Hvis datamaskinen din har Intel HD / UHD-drivere, selv om du bruker en annen, du sørge for at de er oppdatert til den siste versjonen.

 1. Installer verktøyet Display Driver Uninstaller . Du kan fortsette uten dette trinnet, men dette sikrer at det ikke er noen rester av sjåførene.
 2. Etter å ha installert Display Driver Uninstaller (DDU) , start datamaskinen i sikker modus.
 3. Etter at du har startet datamaskinen i sikker modus, start applikasjonen som nettopp var installert.
 4. Etter å ha startet applikasjonen, velg det første alternativet “ Rengjør og start på nytt ”. Programmet avinstallerer deretter de installerte driverne automatisk og starter datamaskinen på nytt i samsvar med dette.

 1. Start datamaskinen i normal modus, trykk Windows + R, skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter. Mest sannsynlig vil standarddriverne bli installert. Hvis ikke, høyreklikker du på et tomt område og velger " Skann etter maskinvareendringer ".
 2. Nå er det to alternativer. Enten kan du søke online etter den nyeste driveren som er tilgjengelig for maskinvaren din fra produsentens nettside, for eksempel NVIDIA osv. (Og installere manuelt), eller så kan du la Windows installere den siste versjonen selv (søk automatisk etter oppdateringer).
 3. Vi tar en titt på installasjonen automatisk. Høyreklikk på maskinvaren din og velg “ Oppdater driver ”. Velg det første alternativet "Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare". Velg det andre alternativet hvis du oppdaterer manuelt, og velg "Bla etter driver" og naviger til stedet du lastet ned.

 1. Start datamaskinen på nytt etter at du har installert driverne, start spillet og sjekk om dette løser problemet.

Løsning 7: Utfør en minnetest

De fleste spill og applikasjoner er avhengige av RAM for midlertidig å lagre de lastede filene, og det er en av de viktigste delene av datamaskinen. Imidlertid, hvis en eller flere av RAM-ene dine har gått dårlig, vil det forhindre at spillet fungerer som det skal, og spillet vil krasje med jevne mellomrom. Last ned derfor dette verktøyet og kjør en mem-test for å bekrefte at RAMS-en fungerer som den skal.

I tillegg til dette, kan du prøve å utføre en skanning av skadelig programvare med Malwarebytes for å sikre at det ikke er skadelig programvare som forhindrer at spillet kjører.

Tips: Du bør også sørge for at Intel-stasjonene har de nyeste driverne installert. Sørg også for at du prøver å kjøre spillet etter at du har deaktivert antivirusprogramvaren på datamaskinen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det