Hvordan fikse Avast som ikke åpnes på Windows?

Avast er ganske vanlig antivirusvalg, og det gir virkelig solid beskyttelse for et gratis antivirus (med en betalt versjon som er tilgjengelig). Imidlertid er det mange forskjellige problemer som har omgitt Avast siden første dag. En av de vanligste problemene er at Avast ikke åpnes i Windows i det hele tatt, uten noen feilmelding.

Det har vært flere forskjellige metoder folk har brukt for å bli kvitt dette problemet, og vi vil prøve å presentere de som har vært mest nyttige i denne artikkelen. Følg instruksjonene nøye og lykke til med å løse problemet!

Hva er årsaken til at Avast ikke åpner et problem på Windows?

Avast kan ikke åpne på grunn av mange forskjellige problemer. Det er imidlertid mulig å komme opp med en kortliste som kan tilby de vanligste som berører de fleste brukere. Å finne riktig årsak er flott for å finne de beste løsningene og løse problemet så snart som mulig.

 • Broken Avast-installasjon - Avast-installasjonen kan ha blitt ødelagt på grunn av mange forskjellige ting, men heldigvis har Avast gitt flere ting du kan gjøre for å løse problemet, for eksempel å reparere det eller utføre en ren installasjon.
 • Avast Antivirus-tjenesten kjører ikke riktig - Hvis det er problemer med hovedtjenesten, kan du bare starte den på nytt og sjekke om problemet er løst.

Løsning 1: Reparer Avast

Hvis noe er galt med Avast-installasjonen, siden den ikke åpner i det hele tatt, er det best å bare reparere det ved å navigere til kontrollpanelet og bruke reparasjonsveiviseren. Denne løsningen fungerte for mange mennesker, men vurder det faktum at du kanskje må justere visse innstillinger du kan ha endret i antivirusprogrammet.

 1. Først og fremst må du sørge for at du er logget på med en administratorkonto, da du ikke vil kunne slette programmer med noen annen konto.
 2. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger hvis du bruker Windows 10.
 1. I Kontrollpanel velger du å se som: Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 2. Hvis du bruker Innstillinger-appen, klikker du på Apper umiddelbart for å åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 3. Finn Avast i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller / reparer .
 4. Avinstallasjonsveiviseren skal åpne med flere alternativer som Oppdater, Reparer, Endre og Avinstaller. Velg Reparer og klikk Neste for å fikse installasjonen av programmet.
 1. Det vises en melding der du blir bedt om å bekrefte prosessen. Avast vil mest sannsynlig startes på nytt med standardinnstillingene som fungerte før feilen begynte å oppstå.
 2. Klikk Fullfør når det avinstallerte fullfører prosessen, og start datamaskinen på nytt for å se om Avast nå åpnes riktig.

Løsning 2: Start Avast Antivirus-tjenesten på nytt

Det er ganske mulig at en feil angående Avast Antivirus-tjenesten hindrer Avast i å åpne riktig. Tjenester kan startes ganske enkelt, og denne metoden er definitivt en enkel å utføre av alle! Forsikre deg om at du følger instruksjonene nedenfor nøye for å starte Avast Antivirus-tjenesten på nytt!

 1. Åpne Kjør- verktøyet ved å bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen på tastaturet (trykk på disse tastene samtidig. Skriv " services. Msc " i den nylig åpnede boksen uten anførselstegn, og klikk OK for å åpne Services- verktøyet. .
 1. Den alternative måten er å åpne kontrollpanelet ved å finne det i Start-menyen . Du kan også søke etter den ved hjelp av søkeknappen på Start-menyen.
 2. Etter at Kontrollpanel-vinduet åpnes, endrer du alternativet " Vis etter " øverst til høyre i vinduet til " Store ikoner " og blar nedover til du finner administrative verktøy. Klikk på det og finn snarveien Tjenester nederst. Klikk på den for å åpne den også.
 1. Finn Avast Antivirus- tjenesten på listen, høyreklikk på den og velg Egenskaper fra hurtigmenyen som vises.
 2. Hvis tjenesten startes (du kan sjekke det like ved siden av tjenestestatusmeldingen), bør du stoppe den for nå ved å klikke på Stopp- knappen midt i vinduet. Hvis den stoppes, må du la den stoppe til vi fortsetter.
 1. Forsikre deg om at alternativet under menyen Oppstartstype i tjenestens egenskaper-vindu er satt til Automatisk før du fortsetter med andre trinn. Bekreft eventuelle dialogbokser som kan vises når du endrer oppstartstypen. Klikk på Start- knappen midt i vinduet før du avslutter. Du kan få følgende feilmelding når du klikker på Start:

Windows kunne ikke starte Avast Antivirus-tjenesten på lokal datamaskin. Feil 1079: Kontoen som er spesifisert for denne tjenesten, skiller seg fra kontoen som er spesifisert for andre tjenester som kjører i samme prosess.

Hvis dette skjer, følg instruksjonene nedenfor for å fikse det.

 1. Følg trinn 1-3 fra instruksjonene ovenfor for å åpne tjenestens eiendomsvindu. Naviger til kategorien Logg på og klikk på Bla gjennom ...

 1. Under " Skriv inn objektnavnet du vil velge " skriver du inn kontonavnet ditt, klikker på Kontroller navn og venter på at navnet skal bli tilgjengelig.
 2. Klikk OK når du er ferdig, og skriv inn passordet i passordboksen når du blir bedt om det hvis du har satt opp et passord. Skriveren din skal nå fungere ordentlig!

Løsning 3: Utfør en ren installasjon

Det er nesten ingenting om Avast som en ren installasjon ikke løser, og det kan også sies om dette spesielle problemet. Den rene installasjonen er ganske enkel å utføre, og den klarer å løse dette problemet hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer. Det gjør mer enn bare vanlig avinstallering, da det også sletter hurtigbufferfilene og fjerner relaterte registeroppføringer som kan ha blitt ødelagt.

 1. Last ned den siste versjonen av Avast-installasjonen ved å navigere til denne lenken og klikke Last ned gratis antivirus- knappen midt på nettstedet.
 2. Du må også laste ned Avast Avinstalleringsverktøy fra denne lenken, så lagre det også på datamaskinen din.
 1. Koble fra Internett etter at du har lastet ned disse filene og start opp i sikkermodus . Bruk Windows + R tastekombinasjon på tastaturet for å starte Kjør dialogboksen og skriv inn “ msconfig ” før du klikker OK.
 2. I systemkonfigurasjonsvinduet navigerer du til kategorien Boot til høyre og merker av i boksen ved siden av Safe Boot. Klikk OK og start datamaskinen på nytt for å starte opp i Safe Mode.
 1. Kjør Avast Avinstalleringsverktøy, og bla gjennom mappen der du har installert Avast. Hvis du installerte den i standardmappen (Program Files), kan du la den være. Vær nøye med å velge riktig mappe siden innholdet i en hvilken som helst mappe du velger vil bli slettet eller ødelagt. Naviger gjennom File Explorer til du finner riktig mappe.
 2. Klikk på alternativet Fjern og start datamaskinen på nytt ved å starte opp i normal oppstart. Sjekk om Avast nå åpner normalt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det