Fix: Spill som minimerer til skrivebordet

En uventet oppførsel fra Windows 10 ble rapportert av brukere der spillene som spilles i fullskjerm blir minimert til skrivebordet. Dette skjer tilfeldig, og tidsperioden for gjentakelse er omtrent 45 minutter. Dette rare scenariet kan skje med hvilket som helst spill du spiller.

Dota 2

Denne situasjonen kan knyttes til prosessavbrudd i spillet av andre tredjepartsprogrammer eller Windows selv. Windows har en push-varslingsarkitektur der varsler presses kraftig til skjermen. Det samme gjelder ledetekstterminologien. Mange rapporterer at de ser en blinkende ledetekst på skjermen rett etter at spillet er minimert til skrivebordet.

Hva får spill til å minimeres til skrivebordet i Windows?

Siden dette scenariet er relatert til forskjellige tredjepartsprogrammer og -tjenester som avbryter spillprosessen, kan årsakene variere fra datamaskin til datamaskin, siden hver av dem har et unikt og tydelig sett med programvare og maskinvare. Noen av de vanligste årsakene til at du kan oppleve denne feilen er:

 • Cortana- tjenesten kan forstyrre spillet ditt. Cortana lytter alltid etter talekommandoer og kan avbryte når den tror det er utløst.
 • Microsoft Office utfører bakgrunnsregistreringsoppgaver. Når en oppgave kjører for å bekrefte registreringen, blir spillet avbrutt og minimert til Desktop.
 • Skadelig programvare kan ha infisert datamaskinen din og forårsake tilfeldige avbrudd ved å komme i konflikt med spillet som kjører.
 • Noen tredjepartsprogrammer kan forstyrre spillet ditt. Dette skjer i flere tilfeller og kan løses ved å deaktivere programmet.

Før du begynner med løsningen, må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Windows installert på datamaskinen din. Videre bør spillet ditt også oppdateres til den siste oppdateringen. Ikke glem å logge på som administrator før du fortsetter.

Løsning 1: Deaktivering av Cortana

Som nevnt i årsakene, overvåker Cortana (hvis aktivert) kontinuerlig stemmen din for å aktivere seg selv (når du sier 'hei Cortana'). Denne funksjonen har fått mye tilbakeslag fra samfunnet tidligere også siden den har en tendens til å forstyrre og ødelegge andre produkter på grunn av sin virksomhet. Det samme er tilfelle i dette scenariet; Cortana-tjenesten kommer i konflikt med spillaktiviteten din og tvinger den til å minimere. Vi kan prøve å deaktivere Cortana og se hvordan det fungerer for oss.

 1. Trykk Windows + S, skriv “ cortana ” i dialogboksen og åpne det første resultatet som kommer tilbake.
 2. Når du er i Cortana-innstillingene, må du sørge for at du fjerner merkingen for alle alternativene knyttet til aktivering av Cortana.
Deaktivering av Cortana på Windows 10
 1. Lagre dem etter endringer og gå ut. Start datamaskinen på nytt og start spillet på nytt. Sjekk om dårlig oppførsel er løst.

Løsning 2: Deaktivering av OfficeBackgroundTaskHandlerRegistration

Tjenesten ' OfficeBackgroundTaskHandlerRegistration' er en bakgrunnstjeneste som med jevne mellomrom sjekker Office-registreringen ved å få tilgang til lisensen og Windows-servere. Denne applikasjonen ble opprinnelig oppdaget å forårsake problemer i de fleste tilfeller da den dukket opp i oppgaveplanleggeren. Vi kan deaktivere denne tjenesten denne tjenesten og sjekke om dette gjør noen forskjell. Du kan alltid aktivere oppgaven tilbake hvis dette ikke fungerer for deg.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ task.schd msc ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Utvid Task Scheduler Library og naviger til:
Oppgaveplanleggerbibliotek> Microsoft> Office
Microsoft Office planlagte oppgaver
 1. Søk nå etter følgende oppføringer fra høyre side av siden:
OfficeBackgroundTaskHandlerLogon OfficeBackgroundTaskHandlerRegistration

Høyreklikk på hver av dem og velg Deaktiver

Deaktivering av planlagte oppgaver for Office
 1. Lagre endringer og avslutt. Start datamaskinen på nytt og start spillet. Sjekk om det samme scenariet vedvarer.

Løsning 3: Fjerne skadelig programvare

Skadelig programvare (som annen tredjepartsprogramvare) forstyrrer også datamaskinen din fra tid til annen. Det er deres forstyrrende natur, og de er vanligvis planlagt på datamaskinen din. Det var flere rapporter fra forskjellige brukere som uttalte at på grunn av skadelig programvare ville spillet deres minimere seg tilfeldig, forårsake frustrasjon.

Skanner gjennom MalwareBytes

Det er flere antivirusprogrammer der du kan bli kvitt virus eller skadelig programvare på datamaskinen din. Det anbefales at du også får datamaskinen din skannet av tredjepartsprogramvare i tillegg til standard Windows Defender. Du kan også sjekke artikkelen vår om hvordan du fjerner skadelig programvare ved hjelp av MalwareBytes.

Løsning 4: Endring av registerverdi

Det er en annen modul som heter ' ForegroundLockTimeout' som automatisk får deg tilbake til skrivebordet selv om du bruker datamaskinen din for øyeblikket. Denne registerverdien er kjent for å forårsake mange problemer og kan enkelt endres ved hjelp av en forhøyet ledetekst.

 1. Trykk Windows + S, skriv " ledetekst " i dialogboksen, høyreklikk på applikasjonen og velg Kjør som administrator .
 2. Når du er i forhøyet ledetekst, utfører du følgende spørsmål:
REG-SPØRSMÅL "HKCU \ Kontrollpanel \ Desktop" / v ForegroundLockTimeout
Kontrollerer registerverdien til 'ForegroundLockTimeout'

Sjekk nå verdien på registernøkkelen. Hvis verdien ikke er '0x30d40', kan du fortsette med neste trinn. Ellers kan du fortsette med neste løsning. I dette tilfellet er verdien riktig, og vi trenger ikke å endre noe.

 1. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter.
REG ADD "HKCU \ Control Panel \ Desktop" / v ForegroundLockTimeout / t REG_DWORD / d 0x00030d40 / f
Legger til registerverdi
 1. Start datamaskinen på nytt etter endringer, og sjekk om spillminimeringen er løst.

Løsning 5: Diagnostisering ved hjelp av Process Explorer

Process Explorer er et gratis verktøy fra Sysinternals som lar deg sjekke forekomsten av hver prosess på datamaskinen din. Det gode er at det har tiden da prosessen ble kjørt og varigheten den gikk i. Dette kan hjelpe oss med å feilsøke hvilken prosess som er i konflikt med spillprosessen og minimere den.

 1. Last ned og installer Process Explorer fra Microsofts offisielle nettsted.
 2. kjører programmet og fortsette å spille spillet. Når spillet ditt minimeres, åpner du prosesskontrollen raskt og sjekker hvilken prosess som er slått på eller har startet sin virksomhet.
Prosessutforsker

Gjennom denne metoden vil du enkelt kunne diagnostisere hvilket tredjepartsprogram eller -tjeneste som avbryter spillet ditt kontinuerlig. Etter diagnosen kan du enkelt avinstallere applikasjonen (Trykk Windows + R og skriv 'appwiz.cpl') eller deaktivere tjenesten.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det