Fix: Tjenesten kan ikke akseptere kontrollmeldinger på dette tidspunktet

Tjenesten kan ikke akseptere kontrollmeldinger på dette tidspunktet er en nettverksrelatert feil på Windows som vanligvis utløses når tjenesten allerede brukes av en annen prosess. Hver Windows-tjeneste inneholder en meldingspumpe, for eksempel er det en sløyfe som venter på meldinger fra Windows eller andre kilder, sender dem og virker på dem.

Når en tjeneste for eksempel får en "stopp" -melding, blir den betraktet i en "stopp" -tilstand av en tjenesteansvarlig. Mens den er i en "stopp-ventende" tilstand, kan den ikke godta motstridende kommandoer, som "start". Når det skjer, får du beskjeden du siterte.

Når en melding henger i meldingsbehandlingskoden, eller det bare tar lang tid å behandle en kommando, kan du få dette problemet. Du kan vente et øyeblikk eller to i håp om at dette bare er et midlertidig problem som vil bli løst av seg selv. Etter min erfaring gjør det sjelden det.

Tjenesten kan ikke akseptere kontrollmeldinger for øyeblikket

Fiksing Tjenesten kan ikke akseptere kontrollmeldinger for øyeblikket

Når det er sagt, er mange løsninger som presenteres nedenfor nå gjeldende for alle brukere, men vi tror sterkt at problemet vil bli løst hvis du følger alle metodene nedenfor og bruker de som kan fungere for din nåværende situasjon. Lykke til med å bli kvitt “Tjenesten kan ikke godta kontrollmeldinger på dette tidspunktet”!

Løsning 1: Start Credential Manager-tjenesten på nytt

Det er visse prosesser som forårsaker denne feilen, og som forårsaker denne feilen når du prøver å kjøre en bestemt prosess eller en fil, og brukere har rapportert at det å starte Credential Manager Service kan hjelpe og løse problemet. Prosessen kan være nyttig når du kjører et program fra IIS og i lignende scenarier.

 1. Åpne dialogboksen Kjør ved å bruke Windows-tasten + R-kombinasjonen på tastaturet. Skriv “services.msc” i boksen uten anførselstegn, og klikk OK for å åpne Services.

 1. Finn Credential Manager-tjenesten, høyreklikk på den og velg Egenskaper fra hurtigmenyen som vises.
 2. Hvis tjenesten startes (du kan sjekke det rett ved siden av tjenestestatusmeldingen), bør du stoppe den umiddelbart ved å klikke på Stopp-knappen midt i vinduet. Hvis den stoppes, la den være som den er.

 1. Forsikre deg om at alternativet under delen Oppstartstype i egenskapene til Credential Manager-tjenesten er satt til Automatisk før du avslutter bekreftende endringer. Bekreft eventuelle dialogbokser som kan vises når du angir oppstartstypen. Klikk på Start-knappen midt i vinduet før du avslutter.

Du kan få følgende feilmelding når du klikker på Start:

 "Windows kunne ikke starte Background Intelligence Transfer Service på lokal datamaskin. Feil 1079: Kontoen som er spesifisert for denne tjenesten, skiller seg fra kontoen som er spesifisert for andre tjenester som kjører i samme prosess. "

Hvis dette skjer, følg instruksjonene nedenfor for å fikse det.

 1. Følg trinn 1-3 fra instruksjonene ovenfor for å åpne egenskaper for IP-hjelper. Naviger til kategorien Logg på og klikk på Bla gjennom ... -knappen.

 1. Under "Angi objektnavnet du skal velge" skriver du inn kontonavnet ditt, klikker på Kontroller navn og venter på at navnet skal bli gjenkjent.
 2. Klikk OK når du er ferdig og skriv inn passordet i passordboksen når du blir bedt om det, hvis du har konfigurert et passord. Det skal nå starte uten problemer!

Løsning 2: IIS-relatert metode - Drep IIS Worker-prosessen

Internet Information Services (IIS) for Windows Server er en fleksibel, sikker og håndterbar webserver for å være vert for alt på nettet. Hvis du sliter med IIS og feilmeldingen "Tjenesten kan ikke godta kontrollmeldinger på dette tidspunktet" vises, kan du finne både løsning 1 og løsning 2 nyttig. Denne er lettere å gjøre og mer rett frem.

 1. Bruk tastekombinasjonen Ctrl + Shift + Esc for å åpne Oppgavebehandling. Alternativt kan du bruke tastekombinasjonen Ctrl + Alt + Del og velge Oppgavebehandling fra den blå skjermen som åpnes. Du kan også søke etter det i Start-menyen.

 1. Klikk på Flere detaljer for å utvide oppgavebehandling og søke etter IIS Worker Process-oppføringen som vises i listen i kategorien Prosesser i Oppgavebehandling. Den skal være plassert rett under bakgrunnsprosesser. Prøv også å finne og avslutte oppføringene w3wp.exe. Hvis du ser flere oppføringer, høyreklikker du på noen av dem og velger alternativet Avslutt oppgave fra hurtigmenyen som vises.
 2. Klikk Ja til meldingen som skal vises: “ADVARSEL: Å avslutte en prosess kan føre til uønskede resultater inkludert tap av data og system ustabilitet ...” eller hvilken som helst annen dialogboks, avhengig av hvilken versjon av Windows du har installert.
 3. Start datamaskinen på nytt og sjekk om du kan fortsette uten å motta den samme feilen nå.

Løsning 3: Start Application Information Service og drep en bestemt prosess

Denne metoden har vist seg å være ganske nyttig på Windows Server-operativsystemer, men den kan også gi suksess på vanlige Windows-operativsystemer hvis behovet for dem vises. Du må også drepe en bestemt prosess for at denne operasjonen skal gi full suksess.

 1. Åpne dialogboksen Kjør ved å bruke Windows-tasten + R-kombinasjonen på tastaturet. Skriv “services.msc” i boksen uten anførselstegn, og klikk OK for å åpne Services.

 1. Minimer vinduet Tjenester for å forhindre at datamaskinen kjører det manuelt for å starte de drepte prosessene og tjenestene. Uansett, etter å ha minimert, må du åpne Oppgavebehandling.
 2. Bruk tastekombinasjonen Ctrl + Shift + Esc for å åpne Oppgavebehandling. Alternativt kan du bruke tastekombinasjonen Ctrl + Alt + Del og velge Oppgavebehandling fra den blå skjermen som åpnes. Du kan også søke etter det i Start-menyen.

 1. Finn enten "svchost.exe (netsvcs)" -oppføringen i prosesslisten hvis du bruker en eldre versjon av Windows-operativsystemet eller "Service Host: Background Intelligent Transfer Service" -oppføringen under Windows-prosesslisten i Oppgavebehandling.
 2. Høyreklikk på den og velg alternativet Avslutt oppgave fra hurtigmenyen som vises.
 3. Klikk Ja til meldingen som skal vises: “ADVARSEL: Å avslutte en prosess kan føre til uønskede resultater inkludert tap av data og system ustabilitet ...” eller hvilken som helst annen dialogboks, avhengig av hvilken versjon av Windows du har installert.
 4. Nå som du har gjort det, bør du maksimere tjenestevinduet, finne Application Information Service i listen, høyreklikke på den og velge Egenskaper. Tjenesten er sannsynligvis stoppet, så sørg for at du setter oppstartstypen til Automatisk og klikker på Start-knappen. Bekreft endringene, avslutt og sjekk om problemet fortsatt vises.

Løsning 4: Endre et passord i Edge

Ettersom Credentials Manager-tjenesten er nært knyttet til passordadministrasjon i Edge, kan det å endre en av dem hjelpe deg med å fikse feilen hvis den er nært knyttet til Credential Manager-tjenesten. Hele løsningen kan løses, selv om det kan virke rart.

 1. Åpne Edge-nettleseren på Windows 10 ved å søke etter den i Start-menyen eller søkeknappen ved siden av den. Du kan også klikke på Edge-ikonet på hurtigtilgangsfeltet hvis det er noe.
 2. Klikk på knappen med tre prikker øverst til høyre i nettleseren, og klikk på Innstillinger-alternativet, og bla ned til delen Avanserte innstillinger. Klikk på Vis avanserte innstillinger og bla ned til Personvern og tjenester.

 1. Klikk på “Administrer mine lagrede passord” og du vil kunne se alle nettsteder der du har lagret passordene dine. Prøv å klikke på en av oppføringene, og den skal vise URL-en, brukernavnet for punktene som representerer passordene. Velg en av oppføringene og prøv å endre et passord.
 2. Klikk på Lagre og start datamaskinen på nytt for å lagre endringene.

Løsning 5: Prøv systemgjenoppretting

Systemgjenoppretting er en levedyktig løsning på dette problemet, da du enkelt kan tilbakestille PCen til en tilstand der det var før feilene begynte å oppstå. Følg trinnene nedenfor for å se om

 1. Først og fremst skal vi slå på Systemgjenopprettingsverktøyet på datamaskinen din. Søk etter Systemgjenoppretting ved hjelp av Start-menyen, og begynn å skrive. Derfra klikker du på Opprett et gjenopprettingspunkt.

 1. Et vindu for systemegenskaper vises, og det vil vise gjeldende innstillinger. Inne i dette vinduet, åpne Beskyttelsesinnstillinger og sørg for at beskyttelsen er aktivert på systemstasjonen.
 2. Hvis den er deaktivert av en eller annen sjanse, velger du den disken og klikker på Konfigurer-knappen for å aktivere beskyttelse. Du bør også gi tilstrekkelig mengde diskplass for systembeskyttelse. Du kan sette den til hvilken verdi du vil så lenge det er minst et par gigabyte hvis du vil beholde flere gjenopprettingspunkter. Klikk på Bruk og OK etterpå for å bruke innstillingene.

 1. Nå vil systemet opprette et gjenopprettingspunkt automatisk når et nytt program installeres eller en viktig endring har skjedd på datamaskinen din.

Etter at du har aktivert den vellykket, la oss tilbakestille PCen til tilstanden der feilen "Tjenesten ikke kan godta kontrollmeldinger på dette tidspunktet" ikke oppstod. Forsikre deg om at du sikkerhetskopierer viktige dokumenter og apper du har opprettet eller installert i mellomtiden, bare for å være trygg hvis du nylig opprettet dem.

 1. Søk etter Systemgjenoppretting ved hjelp av Søk-knappen ved siden av Start-menyen, og klikk på Opprett et gjenopprettingspunkt. Klikk på Systemgjenoppretting i vinduet Systemegenskaper.

 1. I alternativet Systemgjenoppretting velger du alternativet Velg et annet gjenopprettingspunkt og klikker på Neste-knappen.
 2. Velg et bestemt gjenopprettingspunkt du lagret før manuelt. Du kan også velge hvilket som helst gjenopprettingspunkt som er tilgjengelig i listen og trykke på Neste-knappen for å fortsette med restaureringsprosessen. Etter at prosessen er over, vil du bli tilbakeført til den tilstanden datamaskinen var i den perioden.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det