Fix: iTunes & lsquo; det er et problem med denne Windows-installasjonspakken & rsquo;

Å løse iTunes-problemer når programmet ganske enkelt ikke vil installeres på datamaskinen din, kan være ganske vanskelig. Denne vanskeligheten kan observeres på hvilken som helst versjon av Windows, men det viser seg at brukere har slitt med iTunes mest på Windows 7 og Windows 10. Den komplette feilmeldingen går som følger:

“Det er et problem med denne Windows-installasjonspakken. Et program som kreves for at denne installasjonen skal fullføres, kunne ikke kjøres. ”

iTunes ble opprinnelig designet for Mac OS-enheter, men Windows-brukere tiltrekkes også av det enkle grensesnittet og den enorme mediedatabasen. Programmet skal installeres på din Windows-PC uten problemer, men det er ganske enkelt ikke tilfelle for de fleste brukere, og det er ganske mange andre feil i tillegg til denne spesifikke.

Følg resten av artikkelen for å sjekke mulige løsninger for denne spesielle feilmeldingen.

Løsning 1: Bruk Microsoft Installer Cleanup Utility

Microsoft Installer Cleanup Utility er et spesialverktøy som ble utviklet av Microsoft. Hensikten er å bare rydde opp i alt som er igjen etter at et bestemt program er avinstallert. Dette betyr at du kan bruke den til å slette gjenværende installasjonsfiler av programmer du har installert på forhånd, hvis du vil installere dem på riktig måte igjen.

Brukere som har slitt med denne feilen rapporterte at bruk av dette verktøyet var i stand til å løse problemet, ettersom de klarte å installere iTunes vellykket etter det.

 1. Last ned filen fra en av de respektable sidene som tilbyr installasjonsfilene. Siden filen etter en stund er avviklet av Microsoft, må du laste den ned fra en av disse eksterne kildene.
 2. Kjør filen du nettopp lastet ned for å åpne det enkle grensesnittet, som består av listen over alle appene du har installert på datamaskinen din eller de du slettet, men noen filer er igjen.

 1. Finn iTunes på listen, velg den, og klikk på Fjern-knappen for å rense filene fra systemet ditt. I tillegg finner du Apple Software Update-programmet og fjerner det.
 2. Prøv å kjøre iTunes-oppsettet på nytt, og sjekk om feilmeldingen fremdeles vises.

Løsning 2: Reparer Apple Software Update Tool eller avinstaller all Apple-programvare

Reparasjon av Apple Software Update-verktøyet kan også hjelpe hvis du prøver å kjøre oppsettet for iTunes fordi noen ganger kan den forrige Apple-programvaren du har installert forstyrre nye programmer du vil avinstallere. Hvis denne metoden ikke fungerer, kan du prøve å avinstallere alle Apple-relaterte programmer. Følg trinnene nedenfor for mer info.

 1. Åpne Kontrollpanel ved å søke etter det i søkefeltet. Alternativt kan du åpne Innstillinger ved å klikke på Windows-logoen nederst til venstre og klikke på tannhjulikonet.

 1. Bytt til kategorivisningen i Kontrollpanel og klikk på Avinstaller et program under Programmer og funksjoner.
 2. Finn Apple Software Update-verktøyet og klikk på Avinstaller / reparer-knappen.
 3. Dette åpner installasjonsveiviseren som skal be deg om å enten avinstallere eller reparere verktøyet.

 1. Velg alternativet Reparer og følg instruksjonene på skjermen for å reparere det. Prøv å kjøre iTunes-oppsettet etter det.

Hvis denne metoden ikke ga resultater, kan du alltid avinstallere tidligere Apple-programmer på datamaskinen din og kjøre oppsettet på nytt.

 1. Åpne Kontrollpanel ved å søke etter det i søkefeltet. Alternativt kan du åpne Innstillinger ved å klikke på Windows-logoen nederst til venstre og klikke på tannhjulikonet.

 1. Bytt til kategorivisningen i Kontrollpanel og klikk på Avinstaller et program under Programmer og funksjoner.
 2. Finn alle Apple-programmene du har installert, slik:

iTunes

Rask tid

Apple-programvareoppdatering

Apple Mobile Device Support

Bonjour

Apples applikasjonsstøtte

 1. Klikk på Avinstaller-knappen øverst i vinduet for å bli kvitt disse.

 1. Prøv å kjøre installasjonsfilen igjen og sjekk om feilmeldingen fremdeles vises.

Løsning 3: Pakk ut filene og kjør passiv installatør

Denne løsningen fungerte for ganske mange brukere, men den har en viss feil som betyr at du ikke vil kunne motta nye oppdateringer for iTunes-programmet. Dette betyr mye for noen brukere, men du kan alltid bruke denne metoden hver gang du vil laste ned den nyeste versjonen av iTunes. Følg trinnene nedenfor for å oppnå dette.

 1. Høyreklikk på iTunes-oppsettfilen du lastet ned fra Apples offisielle nettside, og velg alternativet Pakk ut for å trekke ut filen med WinRar.

 1. Åpne mappen der du har hentet filene, og slett applesoftwareupdate.msi-filen fra den mappen. Dette forhindrer installasjonen og problemet skal installeres, men du kan ikke oppdatere det.
 2. Etter at filene er lastet ned, åpner du ledeteksten ved å søke etter den i Start-menyen eller ved å klikke på søkeknappen på oppgavelinjen. Høyreklikk på det første resultatet og velg Kjør som administrator.

 1. Kopier og lim inn plasseringen av oppsettfilen i ledeteksten, og sørg for at du legger til det "passive" arbeidet på slutten av linjen. Sluttkommandoen skal se slik ut hvis installasjonsmappen ligger på skrivebordet:

C: \ Brukere \ 'brukernavn' \ Desktop \ Itunes64setup \ itunes64.msi \ passiv

 1. Installasjonen skal fortsette, så følg instruksjonene på skjermen. Denne prosessen vil unngå Apple Software Update-verktøyet som forårsaket problemet i utgangspunktet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det