Slik løser du Subnautica-krasj

Subnautica er et åpent verdensoverlevelseseventyrsspill utgitt av Unknown Worlds Entertainment. Det gir spilleren muligheten til fritt å utforske havet på en ukjent planet, kjent som planet 4546B, og samle unike ressurser for å klare det.

Subnautica.exe har sluttet å fungere

Spillet er ganske populært på Steam, men det er også spillets konstant krasj, noe som gjør det avspillbart for noen brukere. Problemet vises noen ganger ved oppstart, men krasj skjer ofte midt i spillet, og du får ikke engang muligheten, så lagre fremdriften. Vi har samlet flere arbeidsmetoder, så sørg for at du prøver dem.

Hva er årsaken til at Subnautica krasjer?

En gang er spillets lagringsmappe for stor og full av informasjon som gjør at spillet bruker mer og mer minne. Å tilbakestille visse ting som ikke vil påvirke spillopplevelsen i stor grad, er en fin måte å forhindre krasj på.

I tillegg bruker spillet mye minne, og det kan hjelpe deg å utvide personsøkerfilen slik at spillet kan bruke harddiskminnet når det går tom for RAM.

Løsning 1: Tilbakestill visse spillalternativer

Slette bestemte filer fra spillets hovedkatalog kan ofte brukes til å tilbakestille visse ting uten at du mister fremgangen eller lagringsfilen. Denne løsningen godtas av mange som den rette måten å løse problemet på, så sørg for at du prøver det!

 1. Forsikre deg om at du åpner Steam ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen. Bytt til bibliotekets underavdeling og finn Subnautica i listen over spill du eier i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på oppføringen og velg Egenskaper. Naviger til kategorien Lokale filer og klikk på Bla gjennom lokale filer.
Steam - Bla gjennom lokale filer
 1. Hvis du har den frittstående versjonen av Subnautica, kan du finne spillets installasjonsmappe manuelt hvis du høyreklikker på spillets snarvei på skrivebordet eller et annet sted og velger Åpne filplassering fra menyen.
 2. Uansett, når du er inne i rotmappen, finn og sikkerhetskopier du SNAppData-mappen ganske enkelt ved å kopiere den et annet sted. Innvendig bør du kunne se en mappe som heter SavedGames. Åpne denne mappen og sorter innholdet etter dato endret. Under slotxxx-mapper skal den øverste være den siste lagringen din eller den du bruker. Som standard. “Slot000” er den første lagringen og så videre.
Subnautica Lagre mappe
 1. Finn mapper som heter CellsCache og CompiledOctreesCache, høyreklikk på dem og velg Gi nytt navn. Gi dem nytt navn til noe lignende ved å legge til '.old' på slutten og trykk Enter. Åpne spillet på nytt og sjekk om krasj har stoppet!

Løsning 2: Legg til mer personsøkerfilminne

Denne spesielle metoden har hjulpet mange brukere med å løse problemet nesten umiddelbart. Uansett hvor mye RAM du har, kan det å legge til noe sidefilminne hjelpe deg med å løse problemet ettersom spillets åpne verden noen ganger trenger det ekstra presset det kan få ved å reservere litt plass på harddisken din til å brukes som ekstra RAM-minne.

 1. Høyreklikk på denne PC-oppføringen som vanligvis finnes på skrivebordet eller i Filutforskeren. Velg alternativet Egenskaper.
Denne PCen >> Egenskaper
 1. Klikk på knappen "Avanserte systeminnstillinger" til høyre i vinduet og naviger til kategorien Avansert. Under Performance-delen klikker du på Innstillinger og navigerer til Avansert-fanen i dette vinduet.
Endre størrelsen på sidefilen
 1. Klikk på Endre under delen Virtuelt minne. Hvis avkrysningsruten ved siden av alternativet “Administrer automatisk sidefilstørrelse for alle stasjoner” er valgt, fjerner du merket for det og velger partisjonen eller stasjonen der du vil lagre personsøkeminnet.
 2. Etter at du har valgt riktig plate, klikker du på alternativknappen ved siden av tilpasset størrelse og velger Initial og Maximum størrelse. Tommelfingerregelen for å løse problemet med denne feilen er å tildele to gigabyte ekstra enn du allerede har brukt.
Angi størrelsen på sidefilen manuelt
 1. Forsikre deg om at du setter innledende og maksimal størrelse til samme verdi for å unngå store endringer. Sjekk om Subnautica fortsetter å krasje!

Løsning 3: Bekreft integriteten til spillfiler

Denne metoden er flott for brukere som ønsker å løse et spilles problem uten å måtte installere på nytt. Å installere spillet på nytt er en sterkere metode som også gjør den samme jobben som denne, men denne prosessen bør ikke ta mye tid, og det kan hjelpe deg med å bli kvitt problemet ved å laste ned manglende og korrupte filer på nytt.

 1. Forsikre deg om at du åpner Steam ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen. Bytt til bibliotekets underavdeling og finn Subnautica i listen over spill du eier i biblioteket ditt.
 2. Høyreklikk på oppføringen og velg Egenskaper. Naviger til kategorien Lokale filer, og klikk på Bekreft integriteten til spillfiler.
Bekreft integriteten til spillfiler - Steam
 1. Verktøyet skal laste ned eventuelle manglende eller korrupte filer, og du bør starte spillet etterpå og se om Subnautica fortsetter å krasje.

Merk : Hvis dette ikke fungerer, kan du enkelt installere et Steam-spill på nytt mens du holder fremgangen.

 1. I kategorien Bibliotek, finn Subnautica fra listen over tilgjengelige spill, høyreklikk på oppføringen og velg alternativet Avinstaller fra hurtigmenyen.
 2. Bekreft eventuelle ventende dialoger og vent til prosessen er ferdig. Spillet blir værende i biblioteket ditt, så sørg for at du høyreklikker på det og igjen og velger Installer. Vent til installasjonen er ferdig, og prøv å kjøre spillet igjen for å se om det krasjer!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det