Fix: Createservice mislyktes 1072 i EasyAntiCheat

EasyAntiCheat er en programvare som brukes av de fleste spill for å forhindre brukere i å bruke Cheats, Hacks og Mods. Programvaren skanner alle kjørende programmer når du starter spillet og sjekker for å se om noe mistenkelig kjører i bakgrunnen etter at det kjøres kjørbart spill og spillet startes.

Imidlertid har det ganske nylig kommet mange rapporter om programvaren som ikke fungerer og viser feilen "CreateService mislyktes med 1072" når du prøver å starte et spill. Denne feilen var ikke spesifikk for et enkelt spill og ble rapportert å forekomme med alle spillene som bruker EasyAntiCheat-tjenesten. I denne artikkelen vil vi informere deg om noen av faktorene som kan utløse dette problemet og gi deg levedyktige løsninger for å sikre fullstendig utryddelse av problemet.

Hva forårsaker EasyAntiCheat "CreateService failed with 1072" -feil?

Årsaken til denne feilen er ikke spesifikk, og den kan utløses på grunn av en rekke årsaker, men noen av de vanligste er:

 • EasyAntiCheat:  Denne feilen oppstår hovedsakelig på grunn av en korrupt EasyAntiCheat-installasjon. EasyAntiCheat er ansvarlig for å starte spillet som kan kjøres, og når det ikke fungerer som det skal, kan feilen utløses. Denne spesielle feilen er kjent for å utløse applikasjonsfeilen med Fortnite også.
 • Feilstavet drivernavn Feilen kan også utløses hvis navnet på EasyAntiCheat-driveren er feilstavet i mappen "System 32". Bare å slette “EasyAntiCheat.sys” vil spørre spillet om å laste det ned igjen og løse feilstavingen.
 • Manglende spillfiler I noen tilfeller kan spillet mangle viktige filer som EasyAntiCheat-tjenesten kan trenge for å verifisere integriteten til spillet og utløse den kjørbare filen. Hvis det er tilfelle, kan denne feilen utløses.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi nå gå videre mot løsningene.

Løsning 1: Reparere EasyAntiCheat-installasjonen:

EasyAntiCheat-tjenesten brukes til å forhindre hacking, mods og bruk av jukser, men noen ganger kan tjenesten bli ødelagt. Når spillet blir ødelagt, vil det ikke kjøres med mindre det blir reparert, og i dette trinnet skal vi reparere tjenesten som:

 1. Naviger til spillet installasjonsmappen
 2. Avhengig av spillet og dine installasjonsinnstillinger plasseringen kan variere, åpner hovedinstallasjonsmappen.
 3. En gang inne i installasjonsmappen, klikker du på søkelinjen øverst til høyre hjørne
 4. Skriv inn “ EasyAntiCheat ” i søkefeltet og trykk Enter
 5. Når du trykker på Enter, en liste over resultatene vil åpne opp
 6. Velg EasyAntiCheat Setup fra resultatene.
 7. Inne i Setup velger du spillet som EasyAntiCheat er installert for og klikker på Repair Service .
 8. Den Application vil først bli avinstallert fullstendig fra datamaskinen og deretter automatisk bli reinstallert .
 9. Prøv å kjøre spillet ditt og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Endre drivernavnet til EasyAntiCheat:

Feilen kan også utløses hvis navnet på EasyAntiCheat-driveren er feilstavet i "System 32" -mappen. Bare å slette “EasyAntiCheat.sys” vil spørre spillet om å laste det ned igjen og løse feilstavingen. Å gjøre det:

 1. Naviger til partisjonen der Windows er installert. Den vanligste banen er " C " -partisjonen.
 2. Inne i det klikket på " Windows " -mappen.
 3. På toppen klikker du på " Vis " -fanen og merker av for " Skjulte gjenstander ".
 4. Nå i Windows-mappen, søk etter " System 32 " -mappen og åpne den.
 5. En gang inne i System 32-mappen, klikker du på søkelinjen øverst til høyre hjørne og søke etter “ EasyAntiCheat.sys “.
 6. Søket vil vise filen for deg. Høyreklikk på filen og velg slett .

  Merk:  Husk å ikke slette en fil som ikke akkurat ligner “EasyAntiCheat.sys” -filen, fordi de fleste filene i “System 32” er avgjørende for at Windows skal kjøre riktig.

 7. Nå når du prøver å kjøre spillet, vil det automatisk prøve å laste ned erstatningsdriverfilene , og dermed blir den feilstavede feilen utryddet
 8. Kjør spillet og sjekk om feilen er utryddet.

Løsning 3: Bekrefte spillfiler:

Det er mulig at spillet mangler visse filer eller at noen filer kan være ødelagt. Spillet starter ikke riktig hvis visse filer i spillet mangler. Derfor, i dette trinnet, skal vi verifisere spillfilene og sørge for at spillfilene er komplette.

 1. Start  Steam og logg på kontoen din
 2. Gå inn i  biblioteket  delen og  Høyre - Klikk  på spillet
 3. Velg  Egenskaper
 4. Deretter  klikker du  på alternativet  Lokale  filer  og klikker på alternativet " Bekreft integriteten til spillbufferen "

 5. Dette vil ta litt tid å  bekrefte  etter at det er gjort, prøv å kjøre spillet

Merk:  Denne metoden gjelder bare for spill som legges til i dampbiblioteket, alle spill støtter ikke damp, og noen kan ha sine egne unike bæreraketter. Sørg derfor for å bekrefte spillet gjennom lanseringsstøttes metode.

Løsning 4: Installere spillet på nytt:

I noen tilfeller kan spillet mangle viktige filer som EasyAntiCheat-tjenesten kan trenge for å verifisere integriteten til spillet og utløse den kjørbare filen. Hvis det er tilfelle, kan denne feilen utløses. Derfor er løsningen på dette å avinstallere spillet helt og installere det igjen. Ikke bare vil dette utrydde manglende filen feil hvis det ikke allerede var oppdaget av bærerakett, men det vil også automatisk oppdatere registerfilene og også slette spillets cache hvis noen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det