Hvordan fikse Conan Exiles-godkjenningsfeil på Windows?

Feilen “Authentication failed” vises for brukere som spiller Conan Exiles på Windows, og det er vanligvis vanskelig å forutsi den eller å finne en direkte årsak på datamaskinen din. Feilen ser ut til å prøve å bli med i et spill både på offentlige og private servere, og det forhindrer brukere i det hele tatt å spille spillet.

Problemet er ganske beryktet, og det er mulig å finne mange forskjellige metoder som kan brukes til å løse problemet. Vi har tatt med de som er bekreftet å ha hjulpet mennesker og har skrevet dem ned trinn for trinn i denne artikkelen. Sjekk det ut nedenfor.

Hva forårsaker Conan Exiles Authentication Mailed Feil på Windows?

To forskjellige årsaker skiller seg ut når du analyserer dette problemet, og du bør være oppmerksom på om en av disse årsakene kan brukes på scenariet ditt, da det vil spare deg for betydelig tid. Sjekk det ut nedenfor, og du vil være et skritt nærmere den endelige løsningen!

 • Defekt BattlEye-installasjon - BattlEye er det anti-cheat-verktøyet spillet bruker for å sjekke om du bruker forbudte verktøy for å forbedre ytelsen i spillet. Hvis denne installasjonen er feil, kan det forhindre deg i å bli med på en server, så sørg for at du installerer den på nytt i tilfelle du trenger det!
 • Spillet er blokkert i Windows Defender Firewall - Hvis spillet ikke har riktig tilgang til Internett, vil feil som denne sannsynligvis oppstå. Siden det sannsynligvis er brannmuren din som blokkerer forbindelsen, bør du vurdere å tillate spillet.

Løsning 1: Installer BattlEye på nytt med administratorrettigheter

Det er mulig at anti-cheat-verktøyet ditt, BattlEye, oppfører seg feil og forhindrer deg i å bli med i noen spill, da det ikke lykkes å godkjenne kontoen din og andre data. Den enkleste måten å håndtere slike problemer på er å bare installere den på nytt fra spillets installasjonsmappe. Følg trinnene nedenfor for å gjøre det!

 1. Åpne Steam ved å dobbeltklikke snarveien på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen, ganske enkelt ved å skrive “Steam” etter å ha klikket Start- menyknappen eller Søk (Cortana)
 1. Etter at Steam-klienten åpnes, naviger til Bibliotek- fanen i Steam-vinduet på menyen øverst i vinduet, og finn Conan Exile- oppføringen i listen.
 2. Høyreklikk spillets ikon i biblioteket og velg Egenskaper- alternativet fra hurtigmenyen som åpnes, og sørg for at du navigerer til kategorien Lokale filer i vinduet Egenskaper med en gang og klikker på Bla gjennom lokale filer
 1. Du kan også søke etter spillets viktigste kjørbare fil ved å klikke Start-menyknappen eller søkeknappen ved siden av den og skrive Conan Exile . Uansett høyreklikker du på den kjørbare filen og velger alternativet Åpne filplassering fra hurtigmenyen som vises.
 2. Finn BattlEye-mappen og dobbeltklikk for å åpne den. Høyreklikk BattlEye-installasjonsfilen i mappen og velg alternativet Kjør som administrator fra hurtigmenyen som vises.
 1. Forsikre deg om at du avslutter Steam-klienten på datamaskinen din helt ved å klikke Steam >> Avslutt fra toppmenyen. Sjekk om feilmeldingen “Authentication failed” fortsatt vises når du prøver å bli med på en server i Conan Exile!

Løsning 2: Avslutt Conan Exiles-oppgaven i Oppgavebehandling

Denne metoden starter spillet riktig på nytt, og du kan sjekke om problemet vedvarer. Denne metoden har hjulpet mange brukere, og du vil være heldig hvis det ordner seg for deg, da det definitivt er den enkleste metoden å utføre på listen vår. Sjekk det ut nedenfor!

 1. Åpne spillet og vent til feilen vises. Bruk Ctrl + Shift + Esc-tastekombinasjonen ved å trykke på tastene samtidig for å åpne Task Manager-verktøyet.
 2. Alternativt kan du bruke Ctrl + Alt + Del-tastekombinasjonen og velge Oppgavebehandling fra den blå popup-skjermen som vil vises med flere alternativer. Du kan også søke etter det i Start-menyen.
 1. Klikk på Flere detaljer nederst til venstre i vinduet for å utvide Oppgavebehandling og søke etter Conan Exile (Conan.exe) .Den skal være plassert rett under Apps . Velg det og velg alternativet Avslutt oppgave nederst til høyre i vinduet.
 1. Sjekk for å se om problemet er løst, og om du fortsatt sliter med å åpne bli en server i Conan Exile. Vent for å se om feilmeldingen "Autentisering mislyktes" fremdeles vises!

Løsning 3: Tillat Conan Exile i Windows Defender-brannmur

For at flerspillerfunksjonene i et spill skal fungere ordentlig, må spillet ha uavbrutt tilgang til Internett og dets servere for å fungere skikkelig. Windows Defender-brannmur er ofte skyld i slike tilfeller, og vi anbefaler at du gjør et unntak for spillets kjørbare innside i Windows Defender-brannmuren!

 1. Åpne Kontrollpanel ved å søke etter verktøyet i Start-knappen eller ved å klikke Søk-knappen eller Cortana-knappen til venstre på oppgavelinjen (nederst til venstre på skjermen).
 2. Etter at Kontrollpanel åpnes, endrer du visningen til Store eller Små ikoner og naviger til bunnen for å åpne Windows Defender-brannmuren.
 1. Klikk på Windows Defender Firewall og klikk på Tillat en app eller funksjon gjennom Windows Firewall- alternativet fra listen over alternativer til venstre. En liste over installerte apper skal åpnes. Naviger til der du installerte Conan Exile (C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common som standard), åpne Conan Exile- mappen og velg Conan. exe- fil.
 1. Klikk OK og start datamaskinen på nytt før du kontrollerer om “Autentisering mislyktes” -problemet fortsatt vedvarer!

Løsning 4: Installer spillet på nytt

Å installere spillet på nytt bør være det siste på listen, men det gode er at alt er lagret på kontoen din, og du trenger ikke starte på nytt. Hvis du har en god Internett-tilkobling eller en sterk PC, bør spillet installeres på nytt på kort tid, og feilen skal nå slutte å vises.

 1. Klikk på Start-menyknappen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter den eller ved å finne den i Start-menyen (Windows 7-brukere). Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne Innstillinger- appen hvis du bruker Windows 10 som operativsystem på datamaskinen.
 2. I Kontrollpanel-vinduet bytter du til Vis som: Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 1. Hvis du bruker Innstillinger på Windows 10, klikker du på Apper- delen fra Innstillingsvinduet for å åpne listen over alle installerte programmer på datamaskinen din.
 2. Finn Conan Exile i listen, enten i Innstillinger eller Kontrollpanel, klikk på den en gang og klikk på Avinstaller- knappen i Avinstaller et programvindu. Bekreft eventuelle dialogvalg for å avinstallere spillet, og følg instruksjonene som vises på skjermen.

Du må laste den ned igjen fra Steam ved å finne i biblioteket og velge Installer-knappen etter å høyreklikke på den.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det