Fix: Windows oppdaget ikke noe nettverksmaskinvare

Mange brukere kommer over problemet der de får en feilmelding om at Windows ikke oppdaget noe nettverksmaskinvare. Denne feilen oppstår primært fordi driveren for nettverkskortet ikke er riktig installert.

Folk kommer over dette problemet etter at de har oppgradert Windows-versjonen eller installert en ny kopi. Windows er designet for å automatisk installere standarddriverne for all maskinvaren din, men i noen tilfeller unnlater det å gjøre det. Løsningen er veldig enkel; vi må bare installere driveren for nettverkskortet ditt manuelt. Vær oppmerksom på at denne løsningen fungerer for alle versjoner av Windows og for begge adaptere (WiFi og Ethernet).

Løsning: Installere drivere manuelt

Vi vil først prøve å oppdatere driveren for adapteren automatisk der Windows søker etter den mest effektive driveren på internett og installerer den deretter. Hvis dette ikke gjør det, kan vi prøve å oppdatere det manuelt.

  1. Trykk Windows + R for å starte Run Type " devmgmt.msc " i dialogboksen og trykk Enter. Dette starter datamaskinens enhetsbehandling.
  2. Naviger gjennom all maskinvaren og klikk på nettverkskortene Høyreklikk på den trådløse maskinvaren og velg “ Oppdater driver ”.

  1. Nå åpner Windows en dialogboks der du blir spurt hvilken vei du vil oppdatere driveren til. Velg det første alternativet ( Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare ) og fortsett.

  1. Start datamaskinen på nytt etter installasjonen og sjekk om problemet løses.

Hvis det ikke fungerer som forventet, kan vi prøve å installere standarddriverne for maskinvare etter å ha avinstallert den.

  1. Gå tilbake til nettverksmaskinvaren din i enhetsbehandling, høyreklikk på den og velg " Avinstaller enhet ".

  1. Start datamaskinen på nytt etter avinstalleringen .

Hvis du ikke klarer å oppdatere driverne ved å bruke begge metodene ovenfor, kan du gå til produsentens nettsted og laste ned driverne til et tilgjengelig sted. Følg deretter de samme trinnene som er oppført ovenfor, men velg den andre metoden (Bla gjennom datamaskinen min for driverprogramvare). Naviger til stedet der du lastet ned driveren, og installer den.

Merk: Hvis du ikke finner nettverksmaskinvaren under kategorien “Nettverkskort”, kan du se i Enhetsbehandling for “Andre enheter”. Her vil du mest sannsynlig se nettverkskortet ditt merket som “Ukjent enhet”. Du kan bruke alle metodene ovenfor for å oppdatere den tilsvarende. Prøv å bruke den automatiske metoden før du går videre til de andre.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det