Fix: Den eksterne enheten eller ressursen godtar ikke tilkoblingen

Feilen “den eksterne enheten eller ressursen godtar ikke tilkoblingen” oppstår ofte når det er feil konfigurasjon blant nettverksinnstillingene på datamaskinen. Du kan ha en proxy-gate aktivert, eller IE-innstillingene dine kan være feil konfigurert.

Denne feilen er veldig vanlig og oppstår vanligvis når du prøver å få tilgang til internett ved hjelp av hvilken som helst nettleser. Det er få raske løsninger for dette problemet. Ta en titt.

Løsning 1: Deaktivering av proxyinnstillinger

Hvis du bruker proxy-innstillinger for ditt arbeid eller universitet, er det mulig at dette forårsaker problemet. Proxy-innstillinger gir internett en annen bane. Denne implementeringen gjøres hovedsakelig i institusjoner eller arbeidsplasser som ikke tillater full internettilgang eller overvåker den. Du kan prøve å deaktivere proxy-serveren, få en fungerende internettforbindelse uten proxy og sjekke om dette løser saken vår.

 1. Trykk på Windows + S for å starte søkefeltet til din start. Skriv “ proxy ” i dialogboksen og velg det første resultatet som kommer frem.

 1. Trykk på LAN-innstillingsknappen til stede i slutten av vinduet.

 1. Fjern avmerkingen i boksen som sier " Bruk en proxy-server for LAN-nettverket ditt ". Trykk på OK for å lagre endringene og avslutte.

 1. Sjekk nå om problemet ble løst.

Løsning 2: Tilbakestille IE-innstillinger

En annen løsning som fungerte for mange mennesker var å tilbakestille IE-innstillingene. Det er mulig at Internet Explorer-innstillingene ikke er riktig konfigurert, og dette kan forårsake problemet. Sikkerhetskopier bokmerkene og andre innstillinger, ettersom de kan gå tapt i denne løsningen.

 1. Nå tilbakestiller Internet Explorer innstillinger for å sikre at problemet ikke oppstår på grunn av dårlige konfigurasjoner. Trykk på Windows + R , skriv “ inetcpl. cpl ”og trykk Enter.
 2. Når du er i internettalternativer, naviger til den avanserte kategorien . Klikk på " Tilbakestill " til stede nederst på skjermen.

 1. Merk av for alternativet “ Slett personlige innstillinger ” når det nye vinduet kommer frem. Klikk på " Tilbakestill ".

Merk: Denne handlingen vil tilbakestille internettutforskeren. Alle tilleggene dine blir deaktivert, og alle hjemmesidene dine blir tilbakestilt. Fortsett på egen risiko.

 1. Start datamaskinen på nytt og sjekk om dette gjorde noen forskjell.

Løsning 3: Deaktivere antivirusprogramvare, brannmur og innholdsblokkere

Vi kan prøve å deaktivere brannmuren din og sjekke om problemet løses. Windows-brannmur overvåker innkommende og utgående internettdata og -pakker. Det blokkerer også noen tilkoblinger eller noen applikasjoner fra installasjon hvis de ikke oppfyller kriteriene. Du bør også deaktivere antivirusprogramvare som er aktivert på datamaskinen din. Videre deaktiver innholdsblokkere av noe slag . Mange rapporter antydet at de også var kilden til problemet.

 1. Trykk på Windows + R- knappen for å hente Kjør-applikasjonen. Skriv “ kontrollpanel ” i dialogboksen . Dette åpner datamaskinens kontrollpanel foran deg.
 2. Øverst til høyre vil det være en dialogboks å søke. Skriv brannmur og klikk på det første alternativet som kommer som et resultat.

 1. Nå på venstre side klikker du på alternativet som sier “ Slå Windows-brannmur på eller av f”. Gjennom dette kan du enkelt slå av brannmuren.

 1. Velg alternativet " Slå av Windows-brannmur " på både fanene, offentlige og private nettverk. Lagre endringer og avslutt. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet blir løst.

Løsning 4: Bruke ledeteksten

Hvis du prøver å få tilgang til en server i et bestemt domene, kan du støte på denne feilen. I dette tilfellet betyr det at den eksterne forbindelsen til måladressen mislyktes. Vi kan prøve å utføre en forhøyet kommando og sjekke om dette løser noe.

 1. Trykk Windows + S , skriv " ledetekst ", høyreklikk på applikasjonen og velg " Kjør som administrator ".
 2. Når du er i forhøyet ledetekst, utfører du følgende instruksjon:

GPUPDATE / KRAFT

 1. Sjekk nå om problemet blir løst. Start datamaskinen på nytt etter kjøringen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det